Aspirante peste 30 ani - cap.7
Raspunsuri - Pagina 9

Avalon spune:
Jubica, crestera temperaturii bazale trebuie sa fie de aproximativ 0,3 grade (in unele carti scrie ca de cel putin 0,2 grade), citeste pe site-ul acesta: http://www.woomb.org/bom/science/fertility_ro.html#BBT
Foarte multe informatii folositoare aici: http://www.woomb.org/fertility_ro.html
Eu zic ca ai avut ovulatia in ziua 15, numarand 6 zile in urma zilei 15 temperatura a fost maxim 36,6 si ea a crescut in urmatoarele 3 zile (zilele 16,17 si 18) cu 0,2 grade fata de acest maxim. Temperatura nu trebuie sa creasca brusc, ci uneori creste treptat.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Ioanatugs spune:
Buna seara dragelor !
CARMEN 94 iti multumesc frumos pentru primirea calduroasa pe care mi-ai facut-o!
Eu ma pregatesc psihic pentru ziua de maine cand merg la dr. mea sa vad daca a ajuns foliculul la dimensiunea dorita, ca pe urma sa fac a doua inseminare (dupa prima nereusita). Sunt o optimista din fire si va doresc sa fiti si voi la fel.
Va pupic si nu uitati " SI MAINE E O ZI"
Cu drag Ioana Tugs

Anamadalina spune:
Buna, dragele mele,
am luat analizele:
FSH-8,16IU/I
LH- 12,5 IU/I
PROLACTINA- 26,2 NG/ML
AC.ANTI TOXOPLASMA LG G- <6 IU/ML
AC.ANTI TOXOPLASMA LG M- NEGATIV
CHLAMYDIA TRACHOMATIS ANTICORPI LG A- NEGATIV
CHLAMYDIA TRACHOMATIS ANTICORPI LG G- POZITIV
ESTRADIOL- 179,2 PMOL/L
Analizele au fost facute luna asta in ziua a treia a cm.
Ce inseamna pozitivul chlamydia G?
Toate analizele s-au facut din sange.
Ce ziceti?
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

jubica spune:
Va multumesc pentru ajutor.
Asi daca n-am ovulat cum iti explici ca in prima perioada a CM am avut TB maxim 36.6,iar in a doua perioada a CM este intre 36.7 si 37?Nu te superi,dar vreau sa stiu
pentru ca eu nu mi-am facut niciodata un grafic de temperatura.
Va doresc o primavara minunata!fetele

asi spune:
Jubica chestia cu tb e la intamplare.temeratura bazala poate fi influentata daca nu o iei la aceeasi ora in fiecare dimineta si conditiile in care o iei sa fie intotdeauna aceleasi.
Dupa ce temperaturi ai avut zic ca nu a fost ovulatie.Nu conteaza ca ai aut o zi 37.
Parerea mea -daca vrei monitorizare dute la eco sau in cel mai rau caz fa teste de ovulatie.Luatul temperaturii bazale e istorie.
Sa nu se supere amatoarele acestei proceduri
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

oana2000 spune:
asi,
spune-mi te rog si mie cum e cu testele de ovulatie.
si eu am facut chestia cu temperatura timp de 3 luni dar nu prea m-am convins...
mersi !

Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor!
Am facut azi inseminarea in ziua a 13 a - sper sa fie cu ochisori! Doamne Ajuta! Acum am de asteptat doua saptamani lungi!
M-am mirat foarte tare cand m-a luat la harta Moisica: "A cata zi e azi si unde-i sotul tau? Tu de cate zile ai glera? De ce nu ma suni?"
Eu: "Pai de ieri, am facut si fertil-testul si e pozitiv" Moisica:"Pai eu ce-ti spun femeie esti deja la ovulatie - cheama-ti repede sotul" Si am fugit sa-l sun pe al meu sot si am facut inseminarea! Sper sa se prinda de data asta!
Va pupic si va urez la toate bebei cat mai curand !
IOANATUGS