Am fost dansatoare
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Da, exista o opinie cu care sunt caracterizate dansatoarele...si nu trebuie sa ma explic. Nu este vina noastra, a nestiutorilor, ci a celor care au facut altceva decat au dansat.
Nu cred ca este momentul sa-ti faci probleme, deocamdata. Mai tarziu, vei vedea.
Iara daca chiar esti mandra de ce ai facut, nu te ascunde. Nu ai gresit cu nimic.
Sinceritatea biruie, in final, de fiecare data.
poze multe cu noi
Elenalove27 spune:
Draga mea , parerea mea este ca gresesti ca te gandesti la toate astea ! nu de pe acum , ma refer in general.
Eu cred ca daca atragi atentia prietenelor-colegelor tale, sa nu vb despre trecut in privinta familei tale , cred ca vor intelege si nu o sa-i ridice suspiciuni baiatului tau.
SI EU AM FOST DANSATOARE , si nu vad ce rost are sa ma gandesc la ce o sa ma intrebe copilul meu cand va creste mare,ce am muncit eu in tinerete sau cum l-am cunoscut pe taicasu ...etc
Fara suparare , eu cred ca tu gandesti asa :
DANSATOARE este o meserie rusinoasa si cum o sa ii spui tu copilului tau ca ai dansat ca sa te poti intretine!?!
...cat despre cum l-ai cunoscut pe tatal copilului nu cred ca va fi greu de explicat la "copil" atata timp cat (banuiesc)sotul tau este roman si a fost asa cum ai spus tu ",lasasem acasa un iubit cu care pana la urma mi-am intemeiat o familie..."
acum ai spus ca ai afacerea ta si poate ca din ..." am castigat si bani destul de frumosi din asta ".ai si afacerea ta ...
Poate ca ai ales meseria din lipsa de bani si ca atunci cand ai ales sa dansezi nu ai gasit altceva de facut ca sa te poti intretine ...
atunci cand spui DANSATOARE se inteleg multe si sunt multe de explicat dar atata timp cat tu sti ce ai facut ca sa te poti intretine ca pe "vremurile noastre" viata este grea...ce crezi ca va face copilul , va dori si el sa devina dansator !!! sau te gandesti la faptul ca dansatoare este o meserie rusinoasa si nu poti sa spui adevarul !!! ...ma tot intreb pe mine ca si eu am fost dansatoare ...
ARE COPILUL MEU DREPTUL SA MA JUDECE PE MINE , ATATA TIMP CAND EU MI-AM FACUT DATORIA SA IL CRESC MARE SI SA IL EDUC CUM CRED EU CA ESTE MAI BINE !!!
...si daca o sa ma intrebe o sa ii spun SINCERA ca am dansat la vremea mea nu am avut altceva de ales ca sa ma intretin...
Nu inteleg ,de ce trebuie sa te gandesti la ce vei spune la copil cand se va face mare?...(poate sunt eu mai naiva si nu stiu ca trebuie sa ma gandesc de pe acum sa dau explicatii la cpoil cand o sa fie mare si va intreba ce am facut eu in tinerete)
p.s au fost nenumerate subiecte aici pe forum cu "dansatoare" ...si sunt mai mult de 100 fete pe forum care au fost si ele dansatoare si acum au copilashi si familii cu "afaceri" ...dar nu am auzit pe nici una din ele sa gandeasca ce va spune la copii lor cand vor creste mari , cum si ce a facut cand a fost pe vremuri !!!
fiecare avem dreptul la pareri personale ,deci asta a fost parerea mea.
Numai bine.
p.s.s nu mi-am cunoscut tatal copilului in bar si nu am nici afacerea mea , mi-am cunoscut sotul pe net !!!
hmmm poate ca este timpul sa ma gandesc si eu la cum o sa explic la copil ca l-am cunoscut pe taicasu pe net chat room
Elena
clau2toma spune:
Elena love27 ,am mai spus o data ca nu mi-e rusine cu ce-am facut dar nu inteleg de ce sa nu ma gandesc de pe-acum la asta ?Este cumva un pacat ca-mi pun aceasta problema ? Pur si simplu nu as vrea sa-mi zica baiatul meu sa nu-i mai dau sfaturi ca stie el mai bine ce are de facut si daca mi-am intrebat parintii cand am apucat sa fac lucrul asta ei ce parere au avut? Nu as vrea sa apuce pe cai gresite cu alte cuvinte .Deci in nici un caz nu mi-e rusine ca am dansat ,iar sotul meu stie si stia de lucrul asta .Cum sa va zic adica sa apuce pe cai gresite?Adica sa nu spuna "ce ,daca tu ai putut sa te dezbraci in fata atator barbati ,eu de ce sa nu ma droghez?Lasa-ma in pace !"ceva de genul asta .Ce sa va mai spun ca eu inca de pe-acum ma gandesc ce as face eu daca as afla ca la un moment dat mi-ar spune ca lui ii plac barbatii si nu femeile?Da ma gandesc si la asta de pe-acum .Poate sa-mi zica vre-o mama de baiat ca nu s-a gandit si la posibilitatea ca baiatului ei i-ar putea placea baietii ? Doar am vazut o gramada de reportaje pe Discovery .Chiar astazi am vazut ceva de genul asta .Deci asta este dilema mea .
Dana_ch spune:
Nu te complace in minciuni,poti sa-i spui copilului pe masura ce creste ceea ce crezi tu ca poate sa inteleaga la varsta lui si in timp va ajunge sa stie tot,ai toata viata la dispozitie nu-ti fa probleme de pe acum
Poze cu Lucas
Ira spune:
Eu nu vad cu ce o meserie de dansatoare, munca cinstita si frumoasa, este mai prejos cu cea a unui avocat, de ex., care minte de sparge pt. bani....sau a unui dentist care scobeste cat ii ziulica de lunga in mizeriile de dinti ale celorlalti......sau functionar care se cocoseaza si sta cu fundul lipit pe acelasi scaun in fata unui calculator 8 ore pe zi, 11 luni pe an.
Atata timp cat nu furi si iti vezi de treaba ta, e ok.
Dansatorul este un artist. Artistii sunt persoanele cu care-si practica cu cea mai mare placere din lume meseria. Artistii prin job-ul lor hranesc sufletul, si ce poate fi mai pur decat asta ? Eu ii pun pe aceeasi treapta cu psihologii, care nici ei, din pacate, nu si-au gasit inca locul binemeritat in societatea romaneasca.
Sofie :)
petaluda spune:
nu am fost dansatoare si nici nu cunosc pe cineva care sa fi fost dar inteleg de ce spui ca te temi.
parerea mea este insa ca un copil o apuca pe cai gresite din cauza educatiei pe care o primeste nu din cauza trecutului parintilor.
asa ca mai bine te-ai gandi cum sa ii dai o educatie cat mai buna, sa iasa om cinstit si cu principii, si atunci cu siguranta chiar daca va sti ce ai facut in trecut nu te va putea condamna vreodata.
angelina spune:
Am citit toate sfaturile pe care le-ai primit si permite-mi sa iti spun ca si eu mi-as pune aceeasi intrebare daca as fi in locul tau.
Parerea mea difera putin de cea a fetelor...eu spre exemplu, ca sa fiu sigura ca fiul/fiica mea nu ar interpreta gresit trecutul meu pt a lua decizii nefaste, m-as asigura ca va afla asta doar atunci cand are deja o cariera, dupa ce si-a ales drumul in viata.
Pt ca daca ii marturisesc fiului meu in varsta de 30 ani care, spre ex. este un chirurg de exceptie, ca eu am fost dansatoare in tinerete, pt el asta nu mai conteaza, nu mai are cum sa il influenteze negativ.
Nici eu nu cred ca este o munca rusinoasa, dar nici o munca pe care sa o iei exemplu, de aceea, vin in apararea bietilor stomatologi si a functionarilor cocosati si plictisiti (ca mine.......) care au platit bani grei pt a-si termina studiile cu mult efort si stress enorm si care sunt si ei niste "artisti" in felul lor. Cel putin stomatologii, ca daca n-ar fi ei, am ramane toti cu "mizeriile" in dinti si n-ar mai avea cine sa ne "scobeasca". (tot respectul meu fata de d-na stomatolog care, daca n-ar fi existat, eu as fi aratat ca un vampir acum).
Deci sa lasam comparatiile nepotrivite la o parte....
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by angelina
care au platit bani grei pt a-si termina studiile cu mult efort si stress enorm si care sunt si ei niste "artisti" in felul lor. Deci sa lasam comparatiile nepotrivite la o parte....
"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare
ca sa nu ma lungesc , am lucrat in baruri cu fete care "dansau" sa isi plateasca "studiile" ...iar acum fetele au ajuns "stomatologii" care au platit bani grei ...si stressul enorm ...etc!!! gata nu mai zic
Numai bine si tot respectul.
Elena
Ira spune:
quote:
Originally posted by angelina
Am citit toate sfaturile pe care le-ai primit si permite-mi sa iti spun ca si eu mi-as pune aceeasi intrebare daca as fi in locul tau.
Parerea mea difera putin de cea a fetelor...eu spre exemplu, ca sa fiu sigura ca fiul/fiica mea nu ar interpreta gresit trecutul meu pt a lua decizii nefaste, m-as asigura ca va afla asta doar atunci cand are deja o cariera, dupa ce si-a ales drumul in viata.
Pt ca daca ii marturisesc fiului meu in varsta de 30 ani care, spre ex. este un chirurg de exceptie, ca eu am fost dansatoare in tinerete, pt el asta nu mai conteaza, nu mai are cum sa il influenteze negativ.
Nici eu nu cred ca este o munca rusinoasa, dar nici o munca pe care sa o iei exemplu, de aceea, vin in apararea bietilor stomatologi si a functionarilor cocosati si plictisiti (ca mine.......) care au platit bani grei pt a-si termina studiile cu mult efort si stress enorm si care sunt si ei niste "artisti" in felul lor. Cel putin stomatologii, ca daca n-ar fi ei, am ramane toti cu "mizeriile" in dinti si n-ar mai avea cine sa ne "scobeasca". (tot respectul meu fata de d-na stomatolog care, daca n-ar fi existat, eu as fi aratat ca un vampir acum).
Deci sa lasam comparatiile nepotrivite la o parte....
"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare
Draga mea, m-ai inteles gresit. Eu nu am minimalizat utilitatea meseriei de stomatolog.... nici fara muncitori, bucatari, ingineri, arhitecti, compozitori, profesori, etc nu ne-am putea descurca..
...am spus doar ca cu greu s-ar putea face un clasament al meseriilor ideale. Eu nu m-as face medic sau stomatolog jamais, nici daca as sti ca mi-e asigurata toata viata din toate punctele de vedere incepand de azi, mie mi se pare o meserie deprimanta, riscanta, stressanta....hai ca medic mai merge, dar sa stai zilnic in picioare cu bormasina in mana pe langa oamenii cu dinti in suferinta....io gasesc asta absolut neinteresant si nepasionant. Dar altii pot fi fascinati de curatatul maselelor, si eu respect parerea fiecaruia.
Nu vad de ce trebuie sa ne batem cu pumnii in piept ca avem nu-s cate studii, daca treaba asta nu conditioneaza neaparat fericirea si bunastarea. Ideea e sa muncim cinstit si sa ne traim viata frumos.
Sofie :)
iren spune:
Io una prefer* sa fiu dansatoare, decit sa ma uit la cavernele din gurile tuturor
*- ipotetic, pen ca nu-s/am fost nici una, nici alta
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.