Bebelusi de iulie-august 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
Dianami spune:
Andreea, felicitari pt. cei 5 ani! Multi inainte fericiti!
In legatura cu vaccinul antirujeolic si eu l-am refuzat, acord cu pediatra, si am dat o declaratie scrisa pt. asta, ca altfel are medicul copilului probleme cu Sanepidul. Cred ca asa trebuie sa faci si tu.
Si eu i-am facut Iuliei pana acum vaccinurile gratuite de la stat, iar la 1 an cred ca ii voi face Priorix-ul.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
andatudor spune:
Emaaimee-La multi ani sotului !! Multa fericire impreuna va doresc!
Fetelor,eu nu am inteles pana acum De ce nu faceti vaccinul antirujeolic,ce riscuri sunt daca-l faci,de ce unii medici il recomanda si altii nu??? Va rog lamuriti-ma si pe mine!
delia grozav spune:
Andreea si eu iti urez:
ANIVERSARE FERICITA!
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Uite cum stau treburile cu vaccinul antirujeolic.
Pe vremea lui Adi se facea la 8-9 luni.
Dar s-au facut studii si s-a observat ca eficienta nu e prea buna la aceasta varsta si s-ar putea sa il faci de geaba. De aceea s-a trecut la vaccinarea dupa un an cand capacitatea de areactiona la vaccin e mai buna si cand se poate da combinat cu antirubeolicul si antiurlianul, adica Priorix si altele similare.
Acuma din cauza epidemiei, care stim noi din ce cauze a izbucnit, s-a hotarat de catre minister sa se faca vacinarea de la 7 luni si revaccinarea pe la 18 luni.
Dar mie mi se pare ca se face doar ca sa fie ei acoperiti ca s-a facut ceva.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Ella2000 spune:
Dede, multam de lamuriri ... nici eu nu am vrut sa-i fac vaccinul de care vorbiti! dar, daca poti, sa-mi trimiti si mie un Pm cu reteta lui Adi! Saru'mana! Iulia are "limba geografica" ... poate trece si cu salvie! sau nu trece niciodata?
Ella2000 si printesele
Albinutzza spune:
Sanatate multa bolnaviori sa va faceti bine si Ingerasii sa aiba grija de voi
sarbatoritilor zilei sa fiti sanatosi sa cresteti mari si frumosi si voiosi
Andreea, la multi multi ani impreuna si fericiti alaturi de sotzul si Tudor si poate si o surioara
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Noi am facut antirujeola, dar a fost hotararea noastra. Nu a avut nici o reactie. Acum dr mi-a zis de alt vaccin pt variciela, ce ziceti fetelor? Varilix mi se pare ca se numeste, ati auzit de el?!?!
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MONAI spune:
Andre_ea, la multi ani fericiti impreuna.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
Monica, vroiam sa te intreb cum faci prazul cu fasolica verde? Da-mi si mie reteta?! Fetelor, noi suntem in pana de idei, nu stiu cum sa-i mai prepar mancarica sa nu se plictiseasca poa mai aveti idei
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici