Bebelusi de iulie-august 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Andreea multi ani fericiti impreuna cu sotul si bebele vostru scump!!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Intrebati de Peritol... eu stiu ca se da treptat,1/8, 1/4, 1/2 si se scade 1/2,1/4,1/8 asa stiu... mia culpa, daca gresesc!

pupici si sa va faceti cu toti bine!

Ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc, Anca si Ioana!

Si mi-am mai adus aminte ce vroiam sa o intreb pe Dede. Stiu ca ii faci Medeei vaccinurile gratuite. Am citit pe la "Parintii intreaba" ca vaccinul antipolio dat pe gura este cam periculos, ca poate face boala de la el. Si cum atata lume de pe aici face Infarix, ma intreb tu de ce ai ales asa?

Multumesc pentru raspuns!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Buna ziua pitici si parinti ! speram sa aveti o zi frumoasa dar nu e chiar asa pt toti. Anis din pacate nu am cum sa te ajut cu sfaturi medicale pt ca n-am pregatirea necesare. De mesaje gen 'fii tare' ' nu te descuraja' cred ca esti satula. Am sa ma rog pt ca Ingrid sa se faca bine mai repede asa cum ai sugerat, macar asta pot sa fac.
Diana chiar mi-ai dat emotii pina am deschis mesajul postat de tine,nu ma gindeam decit ' Doamne ce s-a mai intimplat ?' asa ca am rasuflat usurata. Iti inteleg supararea pt ca si eu am filmari de la nastere pina in prezent care zac in camera de filmat pt ca cumnatul meu nu si-a gasit timp sa le traga pe un cd ceva. Asa e cind apelezi la o ruda sa te filmeze cu camera lui fara onorariu, asta e. Daca as fi avut eperienta in domeniu te-as fi ajutat cu ceva sfaturi dar asa... chiar sunt o incepatoare. Sper sa se gasesca cineva sa te ajute sa-ti recuperezi pozele.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

David e in continuare un mincacios mare si un vesel ce ii place sa fie pupat mai nou. Citeodata cind il pupacesc isi lasa capul pe umarul meu ca si cum s-ar rusina vezi doamne iar eu ma topesc de dragalaseniile lui. Paseste sustinut dar inca nu se ridica singurel in picioare pt ca e greoi si lenes mare. Mamam mea imi spunea mai devreme ca are 'bratari' la mina adica are cute de grasunel.L-a poreclit pepenas acum.
Si eu sunt destul de bine desi sunt tare obosita pt ca am avut o saptamina grea si mai am una tare grea de inchidere de luna . Sunt si citeva neclaritati la mine la birou a caror rezolvare depinde de alte persoane iar sefa mea face presiuni asupra mea sa le rezolv eu. E un stres ce sa mai. Ma gindesc citeodata sa renunt apoi ma contrazic pt ca nu vreu sa dau satisfactie nimanui care abea asteapta sa renunt. Nu imi place sa plec cu coada intre picioare. Sper sa se termine cu bine.
De citit mai am de recuperat inca un capitol asa ca ma apuc acum sa citesc din urma si revin mai pe seara.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

andre_ea,
mie mi-a dat pediatra Peritol pt pofta de mancare. desi eu stiam ca e pt alergii si calmare. dar dr mi-a zis sa-i dau fara grija 15 zile / luna. am un coleg care zicea ca i-a dat copilului incontinuu Peritol cand era mic din cauza ca era f agitat.
cat despre cantitate, mi-a zis ca daca bebe are 8kg sa-i dau 2.5ml seara inainte de culcare. am inceput sa-i dau de o saptamana dar doar 1-1.5ml ca mai mult nu reusesc ca nu prea ii place gustul. deocamdata n-am vazut nici o schimbare decat ca dimineata e mai pleostita ea care era tare vioaie.

zicea cineva de tuns: eu am tuns-o pe-a mea de cand avea 3 luni ca nu-i mai suportam parul lung. si cred ca o sa mai o tund inca odata pana la motz ca iara i-a crescut si nu-mi place ca-i vine in ochi.

azi am cumparat ananas proaspat. o sa incerc sa-i dau diseara cu iaurt sa vad cum o sa-i placa.
i-am dat si eu azi lapte la 1.5 ore dupa fructe dar n-a baut decat 70ml. e bun si asta la cat de slaba e ea. ma gandeam ca n-o sa mai manance la pranz dar a mancat bine spre surprinderea mea.

mamica de maria, 7 luni si 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Acuma am vazut doar ca Ingrid iar a avut probleme.Imi pare tare rau. Din pacate se intampla destul de des sa ia bebelusii ceva din spital.
Cum mai e acum? Cate scaune are pe zi si ce aspect au? Cat papa? Mai varsa, mai are febra?
Tratamentul e O.K. dupa parerea mea.
Bioticsul normal se dizolva un plic in 200 ml lapte dar se poate si in cantitate mai mica de lapte sau alt lichid, ca stiu ca Ingrid nu papa prea mult. Eu zic sa ii tot pui cate putin praf i orice ii dai sa pape sau sa bea, astfel ca sa ii dai cam un plic pe zi.

Andreeaimi poati da si mie link-ul unde ai citit de antipolio?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Fetelor pana acuma nu mi-am dat cu parerea despre Peritol pentru ca nu vroiam sa va dezamagesc. Nu are efecte deosebite dupa parerea mea si a unor medici cu care am lucrat. Altii stiu ca il prescriau pentru o gramada de simptome. Dar nici rau nu prea face asa ca daca medicii vostri v-au indicat sa il dati la bebelusi puteti sa il dati in doza indicata de ei.

Oana am citit ce a avut Eva. Si baietelul meu a avut de doua ori dar era mai mare si cu greu am reusit sa il lamuresc sa bage ceva in gura vreo 3 zile ca sunt foarte dureroase bubitele. Se numeste STOMATITA AFTOASA.
Eu am o reteta care i-o prepar la farmacie cand are asa ceva si il sterg prin gurita cu asta si il pun sa se clateaca cu solutie facut cu tinctura de salvie. Salvia face minuni in aceasta problema. Ultima oara cand a facut am lat-o din timp, cand avea doar cateva bubite, cu clatitul cu solutia asta si nu s-a mai extins in toata gurita.
Deci eu iti recomand sa faci rost de undeva de ceva apa de gura cu salvie (exista cu siguranta asa ceva si pe la voi) si cand vezi ca mai apar bubitele in gura sa o stergi tu cu un tampon steril pe mucoasa bucala, pana invata ea sa isi clateasca gurita.
Iti spun asta ca sa fi pregatita din timp pentru ca daca a facut o data e mare posibilitatea sa mai faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, nici nu stiu ce sa iti spun. Aveti grija una de alta si nu ezita ca atunci cand ti se pare ceva suspect sa mergi imediat la doctor. Si incearca din rasputeri sa nu disperi.

Noi am fost la doctor . Acum nu avem decat sa asteptam, pentru ca NU STIE CE ARE !!!!!

Gatul arata foarte bine, plamanasii sunt curati si cu toate astea tuseste si are mucii.... la greu.
Am facut comanda pentru batista bebelusului, si sper ca luni sa o aduca.

Sincer, desi o incurajez pe Anis, si eu sunt cam la capatul rabdarii. Am plecat nauca de acolo... cum e posibil sa nu stii ce are ?!

Poate ca e posibil, iar acum stau si astept... Sper doar sa nu fie rujeola din spital.

Va pup ca s-a trezit.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Andreea am gasit cate ceva pe acolo.
Eu am intrebat ma multi medici in care am incredere si am mai citit cate ceva. Eu sunt de parere ca riscurile de a face boala sau de efecte adverse grave la vaccin sunt foarte, foarte mici si de aceea am optat pentru vaccinul gratuit. Daca insa vrei poti sa faci unul pe care il cumperi daca asa te-a sfatuit medicul vostru.

Apropo de vaccinuri. NICI EU NU II FAC ACUMA VACCINUL ANTIRUJEOLIC.

Mergi la inceput