Ajutor! Nu am ambitie!
Raspunsuri - Pagina 6
aiamoni spune:
Am inteles, sa traiti! Pina scap de ele! ![]()
E vineri dupa-masa aici...sunt la serviciu...mama, ce buna ar fi o ciocolata! 
Ma gindesc ca una de calitate n-am de unde sa iau aici si ce se gaseste in masinile lor sunt proaste...deci nu iau!
Delidana, tu esti la mentinere acum, nu?
Ana-Maria21 spune:
Buna.Chiar aseara am vazut la stiri la Primetime nu mai stiu cate femei dar care fusesera de acord sa faca un proiect.Le-au facut cei de la televiziune poze in costume de baie minuscule 2 piese(ele fiind grasute le statea normal ff urat,nu au aratat pozele)si au fost de acord ca daca nu slabesc in 6 saptamani parca 15 pounds,cei de la televiziune sa arate pozele cu ele la televizor.Doar 1 femeie nu a reusit sa slabeasca cele 15 pounds mai avea 3 saraca.Oricum ce au vrut cei de la televiziune sa arate e ca trebuie sa spui la toata lumea pe care o cunosti ca tii cura de slabire atunci cand o incepi ca sa te gandesti tot timpul ca te vei face de ras daca o lasi balta si ca trebuie neaparat sa reusesti.Mie mi sa parut ff interesant.Si spre bucuria doamnei care nu a reusit cei de la televiziune i-au dat pozele inapoi.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
aiamoni spune:
Lori, aici in America nu este fibrobar...
Ce este de fapt, un baton de cereale cu ceva ciocolata prin el? De astea se gasesc, dar hai sa-ti spun cum procedeaza o dependenta ca mine: De citeva ori mi-am luat cite o cutie de 6 bucati (nu se gasesc la bucata) la serviciu, cu gindul sa maninc una pe zi. Odata le-am mincat pe toate intr-o zi. Altadata am mai lasat una. Daca am cutia acasa, atunci o sa le maninc acasa. Se numeste dependenta si ma chinuie rau de tot.
Felicitari tie ca poti! 
corinadana spune:
Aiamoni mergi la un Ralphs daca ai la tine acolo ca nu stiu de unde esti si ai sa gasesti fibrobar cu ce gust vrei tu.
O intrebare ptr fetele din zona asta: sunteti sigure ca numa' de la mancare va ingrasati? Analize v ati facut? Activitatea glandelor voastre e buna?
Sportul nu slabeste! Transforma grasimea n muschi. Corpul arata muuult mai bine dar la cantar nu se vede!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
aiamoni spune:
Corinadana sunt in TN si n-am vazut magazinul ala pe aici. Dar cred ca si daca ar fi n-as cumopara, ca eu si din alea as minca fara limite...
Cu sportul tind sa-ti dau dreptate. Am avut o perioada cind faceam 45 min. intens, de transpiram toata si-mi pierdeam rasuflarea, dar n-am schimbat nimic la dieta si nu s-a cunoscut nimic la cintar.
Of, of! Greu, si vine si sfirsitul de saptamina!
Delidana spune:
Aiamoni, eu mai am vreo 2 kg de dat jos si apoi intru la mentinere.
Intr-adevar, sportul nu slabeste daca nu ai si o dieta corespunzatoare. Iti trebuie amindoua, sport + un stil de viata sanatos. Daca lasi dulciurile doar atita timp cit vrei sa slabesti si apoi le apuci din nou, n-ai facut nimic, o iei de la capat. Prima oara cind am mers la sala am renuntat la dulciuri si in rest mincam normal (fara fast-food). Am slabit 5 kg in 3 luni si la haine abia se cunostea, dar cintarul asa zicea.
Probabil ca n-ar strica sa-ti faci analize, cum zicea si Corinadana...
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie