Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai Dordia eu o sa ma duc sa cer, dar sunt sigura ca directorul nu a auzit de asa ceva.Oricum pana acum nu a cerut nimeni si au mai fost fete in CIC. Nu mi-ar strica niste banuti

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai este culmea godacu' meu. cred ca s-a invatat cu narav...cam naspa. adica, vrea san, da nu tinut in brate ci lungiti in pat amandoi..apoi vreaa sa suga 5 minute incetisor asa, nu pe fuga, apoi vrea sa doarma in ca 10 minute siiar sa suga..si normal ca eu nu stau langa el !!!! sidaca nu suge o perioada ii scot titza si ma ridic. nu trec 10 minute si plange.
acu i-am dat suzi dar nu frate ca trage si nuiese nimic. Dar nu-i mai dau san ca asa..plec cu el legat de titza .

Mai eu sunt varza cu spatele. Intpenesc, cand ma ridic din pat vreo 5 minute merg aplecata de spate si cu genunchii indoiti...si dr m-a intrebat ieri ce am de gand sa fac? mai stau mult asa? ca sa il intarc si sa ma duc sa fac tratament, ca iar ajung sa ma duca cristi in brate la wc.
SILVIA daca mai esti pe aici, eu luam pe langa altele thiogamma. adica pe langa antiinflamatoare. pt ce naiba este? ca scrie pe prospect pt dureri de calcaie la diabetici...pai eu am spondilita anchilopoetica....- discita L4-L5...si stiu ca dr imi zicea cand eram in tratamente sa nu raman insarcinata macar pana nu-mi revin cat de cat ca apoi sa pot suporta o perioada destul de mare fara tratament...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Joy!!
Aceeasi pb o am si eu-adica nu spondilita-ci simptomele de durere pe care le-acuzi,si-asta pentru ca eu AM FACUT O MARE GRESHEALA Cu POZITIA DE ALAPTAT!
Eu am un pat destul de jos-adica nu e inalt!-si alaptam asha,fara sa ma sprijin de nimic,iarasi-la skimbat pampers-tot asha,aplecata(ce aplecata,frate,mai mult cocoshata!) pe pat-asha ca mi-am zapacit coloana!Nu mai pot,efectiv nu-mi mai gasesc pozitie de dormit-ma doare oricum,si pe burta si pe spate si pe partzi!
Si cand il ridic la rag-rag-mooor!
In leg.cu thiogamma-e un medic F BUN pentru "hranirea" nervilor,se da in diabet tocmai pentru a "sensibiliza"nervii.nu stiu daca ma-ntelegi,nu gasesc alta exprimare!
In diabet,datorita pierderii sensibilitatii-mai ales periferic,pentru ca sangele nu prea ajungr ase de bine sa irige zona-apare polineuropatia diabetica-de-aia la unii diabetici apare gangrenarea picioarelor fara sa ii doara-tocmai pentru ca nervii si-au pierdut sensibilitatea!
So,acest Thiogamma mai regleaza din pierderea acestei sensivitati nervoase!!
Si tu cum faci cu voinicu??Mai ales ca daca e mitzait,vrea mai mult in brate!!
Simptomele astea pe care le-acuzi tu acum,le-aveam si eu cand alaptam-adica,adormea la san,cand il puneam in patut,se trezea,plangea,etc..era de la AER ne-dat afara!
Asha ca pune-l la ragait cand il ia somnu'...o fi pline de aer,saracu'!
Mai baga-i niste Debridat,mai pune-l pe burtik,etc...
Aaa,si inca ceva:debridat-ul n-are nici un efect pana-n 3 luni,parca am mai spus-pentru ca el actioneaza pe niste terminatii nervoase,care terminattii nu sunt maturate pana la 3 luni!ma gandesc daca aceste terminatii ar fi de la nastere-va dati seama ce dureri or fi avand cu colicii??da'si -asha sunt dureroase...off,saracutzii!las'ca se fac ei mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

silvia, da, pe mine ma mosteneste, ta-su are pielea beton, io fac alergii, urticarii, am alunite si ma ard repede la soare. pediatrul a zis ca "are pielea proasta"
apropos de ranile pe care le avea nichitutul la cur! (mey, sa stiti ca in dex se spune "cur", nu "fund", deci e academic termenul:)))dupa ce am reusit sa fac rost de cateva tone de desitin, dupa ce i-am data o luna, au disparut complet iritatiile!!!! de fapt, nu ca au disparut, acum nu-l mai dau cu nimic! doar il sterg extrem de bine cu servetele pampers (la altele face iritatie) si nu are nimic-nimic. de o groaza de timp nu-l mai dau cu nici o crema. cred ca a fost f. bun desitinul asta, i-a reglat definitiv pielea in zona. adica sper. daca mai face am rezerve de desitin.

cu salariul bonus: eu nu am de gand sa-l cer. bineinteles ca e drept consfintit prin norma legala, dar l-a cerut o tipa la mine la srv.si nici n-au bagat-o in seama. trebuie sa te agiti, sa faci valuri ca sa-l primesti, pana la urma ti-l da, dar te pui rau cu angajatorul. ce sa faci, asta e practica aici. avand in vedere ca vreau sa cer micsorarea programului de lucru, deci deja o sa fac niste valuri, o sa inchid ochii cu salariul ala ca p-orma ma "persecuta" unii si altii...

nici eu nu pot sa vad pozele lui meems.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

io'te, am rams singura p-aici. cand intrai era plin, acu' plecara toate. bineee

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

pana acum am stat cu el, i-am dat 80ml ceai, l-am ragait si a tras si o VOMA si acum plange iara.

SILVIA...pai mi-am dat seama ca-i de la aer, saracutu'. Da cam tarziu. ca eu eram obisnuita cu el sa-i fiarba burtica, pe cand acum ioc. Si dr mi-a zis ca nu-i nevoie sa neaparat sa aiba burta pe foc la fiert ca sa aibe crampe...
Ma duc la el ca deja urla acuma

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Ando,pai pecai mey la "curetzenie"!!!!!
si mai am inca,da'doarme broscutza mica...adica broscoiutzul!!...
si tre'sa ne urnim sa iesim din casa sa luam fructe morcovi,etc
aaa,mi-am luat si eu storcator de fructe,si blender...heheee...ca vine-acu'diversificarea,nu de-alta!
Ca doar n-o sa ma vedeti facand fasolica sau maioneze...
la noi sandwich-urile sunt mancarea zilei...
aaa,si cand vine mama ne mai gateste-si cum vine des...de 3 luni de cand e Stefanel,am tot mancat mancare gatita!
acu'ii ziceam lu'Iulian,ash iesi la o inghetztatzica,da'e mama la tzara,si nu vreau sa-l iau cu noi prin aglomeratie!
mai ales ca noi nici nu-l transportam in masina in carseat(si-avem doua!!).ci in landoul care se detaseaza de la carutz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

neata, fetelor!

mai sa stiti ca salariul ala se da prin lege, pentru ca angajatorul, in zgarcenia lui , iti da ...nimik!eu am facut deja cerere si ce credeti ca mi-a dat?nici macar nu mi-a raspuns!dar eu sunt hotarata sa ii dau in judecata, mai ales ca nu ma mai intorc in cta!da-i incolo de nesimtiti, nici prima de craciun si nici cadou pentru copil de craciun nu am primit, desi ceilalti copii au primit, ma rog, nu mai vreau sa ma enervez!
Este de rasul plansului:fostul consilier juridic da in judecata angajatorul!
oricum, in contractul colectiv de munca unic la nivel national scrie si de faptul ca angajatorul trebuie sa iti plateasca diferenta de 15% de la salariu pentru minim o luna si jumatate(stiti ca noi am primit pentru concediu de maternitate 85% din salariul brut).Oricum, dupa ce imi depun si eu dosarul pentru cic, o sa mai trimit odata cererea, iau si raspunsul de la minister si fac o actiune, ce ma costa.... nimik.Si daca ma enervez rau de tot o sa o rog pe nasica sa ma reprezinte( ca e advocat)!

Asa ca nu va lasati!adica lor nu le e rusine sa ceara de la noi si marea si sarea pe nici un ban, iar noi sa fim cu bun simt si sa lasam de la noi?!Revizuiti-va atitudinea fetelor si aparati-va drepturile!

Un exemplu clar: la sotul meu la servici nu stia nimeni de concediu paternal- nici macar HR-ul sau juristul.si el se cam codea, ca face valuri, ca ce or sa zica colegii...L-am impulsionat un pic si a stat o luna acasa-platit bineinteles!Sa-i fi vazut pe ceilalti colegi ce isi mancau unghiile de ciuda ca ei nu au stiut!asta e!

hai ca m-am i-nervat!

vad ca la pozele noastre nu s-a uitat nimeni!

ave,m si noi probleme cu somnul.l-am lasat sa planga 10 min, m-am dus la el,l-am mangaiat, l-am intors intr-o parte si a adormit instantaneu, asta dupa ce imi facuse nervii varza vreo ora!

hai ca m-am intins!mai vb.

deci pentru salariul acela si diferenta, obligatoriu cerere scrisa, iar litigiile de munca sunt scutite de taxa de timbru, deci nu va costa nimik!daca vreti trimit pe contul comun cererile mele sa vedeti cum suna!

ile si bb victor- 22 dec

Mergi la inceput

Joy,frumos baiat ai!
Bey,m-am uittat la vladutz,si are bocancei dintr-aia albastri-la fel are si Stefanel-ce-mi plac sosoneii aia!
Si am vazut ca voi ii faceti baita,kiar daca doarme...la noi...daca doarme,pa baitza!!!-semnu'asta-nsemnad rusinica pentru mine si Iulian!da'las'ca se face el mai marisor,abia astept sa faca baitza cu mine-n cada!

Mergi la inceput

silvia, dar de ce in landoul ala? de grija de coloana?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput