Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Dordia, diferenta de impozit se calculeaza dupa ce se incheie perioada de depunere a fiselor fiscale. Cand e asta, la sf. lui martie sau o lungesc iar pana in mai?? Iar apoi te cheama la un moment dat si sa-ti dea banii - eu i-am primit o data in mai si alta data in anul urmator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am lipsit si-am nimerit inapoi in mijlocul discutiei cu salariul bonus.
As fi vrut eu sa-l iau dar n-a fost sa fie. N-am avut destula vana sa-l cer pana la capat si lui sefu' nu i-a fost drag sa mi-l dea. Poate in alta viata.
Dar este legal pentru fiecare angajat din Romania. Doar pregatiti-va de lupta, putini sunt cei care vor sa-l dea si incearca sa gaseasca tot felul de subterfugii, trebuie sa fiti pregatite.
Sunt subiecte despre el la legislative, trebuie studiate, imi pare rau ca am sters link-urile. Daca apuc, le mai caut iar si revin.

Alaltaieri am avut un an de la UM si-am primit primele 2 alocatii (ian-feb), dar pe banii de cic inca nu i-am vazut.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22583

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cristina Bulu felicitari!!!! Cred ca esti in culmea fericirii!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mai tetelor nici nu stiu ce sa fac. Sa ma duc la scoala sa depun cerere pt acest salariu bonus?
A mai primit cineva in invatamant? mi-e ca s-o uita directorul crucis la mine.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Da Cristina sunt nesimtiti de-a dreptul si fii sigura ca o sa-mi caut un alt job. Dar daca nu gasesc....o sa fiu nevoita sa ma intorc aici!!!Sper sa nu am probleme si sa imi dea banii ca e dreptul meu.!!! O sa sun luni sa anunt si sa vad ce imi spune!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Gabi de ce sa se uite urat la tine? Nu e dreptul tau??? Iti strica banii astia???? Mie nu si o sa ma bat cu ei chiar daca o sa fie cazul sa ii dau in judecata.!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Eu sper sa nu fie cazul !!! Sper sa nu fie asa de josnici!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata fetelor!
Dereticai si eu prin casa,facui luna,da'vorba lu'Meems:in bucatarie sa nu ma puneti sa fac nimic,ca parca ma arde cu ceara!

Anda,da mai,m-am shuvitzat sa fiu si eu mai frumusica la botezu'lu'Stefanel,iar despre pozele la iesirea din maternitate,ce sa zic:horror,ne-tunsa,cu cearcane verzi,si cu furia laptelui peste mine...
Bai,ce subiect aprins aci,la salariul asta pentru gravidutze:mie nu mi-a dat angajatorul nimic,in skimb lui Iulian i-a dat 3 mil.salariu-bonus pentru nastere!
Dupa ce ca merge farmacia pe diploma mea...
Da' o sa le zic,si daca nu---imi retrag diploma si gata!!
Eu nu am luat inca sal.ala de merit de la primarie,si nici nu a venit inca nimic de la posta,deci,pana acum n-am luat nici un ban,a venit o singura data postarita sa-mi aduca prima alocatie a lu'bebe!
Atat...
eu am depus actele pentru CIC pe 29 ianuarie,cic-ul la mine incepand de pe 16!!
Cam atatica,mamici!
mai ma duc sa ma joc cu bebe,sa mai dorm,etc

Aaaaaa,Anda,imi adusei aminte:maai,tu ai avut pb cu poetu',ma refer la partea cu bubite-de la-nceput,cand facu iritatia aia de scutec,nu???
Deci,se pare ca kiar are un fond alergic-te mosteneste??asha de sensibila esti si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

anda,scuza-mi cacofonia:ca kiar...

Mergi la inceput