Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
ilenutza spune:
a, si laptele se poate congela si in pahare de plastic de unica folosinta cu folie deasupra.pungutele avent sunt scumpe si nu le poti fol. decat de 4 ori!
ile
catutza spune:
Buna!
M-am gandit si eu mai bine si nu sa cer salariul bonus ca nu or sa vrea sa mi-l dea si mai mare scandal fac si agit spiritele si dupa 2 ani tot acolo ma intorc iar sotul meu tot acolo lucreaza....deci fara salariu bonus.
Noki, ce ti-ai luat din niro? Ce jucarii?
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
anda77 spune:
bai, pe mine m-a lovit o idee (mai bine nu ma mai lovea..): vreau sa invat copilu' sa inoate in cada! dupa ce terminati sa va tavaliti pe jos de ras (sunt sigura ca asta e primul impuls:)), haideti sa disecam putin problema.
1. in lumea noua:)) a inceput sa se poarte. devine copilu' mai sanatos, se simte mai liber etc
2. bazinele pt. sugari, din bucuresti, in numar de doua mari si late, sunt cu apa rece (!) si se schimba apa o data pe saptamana (!). Stiu pt. ca am o amica ce a dus copilu' de 4 luni la inot din-asta pt ca fusese prematur (1700g), cu probleme de santate etc si-i recomandase medicul. ea mi-a zis despre cele 2 chestii naspa, a zis ca ea daca intra in apa aia, ingheta. pana la urma copilu' s-a obisnuit cu temperatura, dar e cam riscant.
io am cada mare, a cei 62 cm ai lui, n-are ce face in ea...
acu' as avea 2 probleme: pt. urechi ii pun casca? trebuie s-o intreb pe amica aia a mea...
cum il invat, practic? ii tin mana sub burta de 'fo 5 ori (5 bai) pana incepe sa dea singur din picioare si manute?
intru si eu cu el in cada? cred ca ar fi mai bine...problema este ca lui, in prezent, ii este frica de apa si de-asta si vreu sa-si invinga frica asta.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
cica sunt mai inteligenti bebelusii care inoata! uitati aici un link, dar e cam de reclama, ma duc sa caut si unul mai medical cu inotul
http://www.babyswimming.com/benefits.htm
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
astia zic ca cea mai buna varsta de inceput inotul ar fi intre luna a-6-a si luna a12-a ca atunci se simt copiii mai comfortabil in apa. o sa incep sa intru cu el in cada, fara niciun inotat, si o sa cantam si o sa ne jucam, ca sa-i mai dispara frica.
va citesc pe voi ca le place bebelusilor la baitza, ori lui nichita ii este f. frica. nu plange, doar ca este paralizat de spaima, nici nu mai respira si strange pumnisorii. poate cu mine nu-i mai este frica.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
mara95 spune:
Joy, si o alaptez pe flavi linga mine ,in pat , de vreo luna si ceva, si parerea mea , e super.Pe ea o intorc pe o parte, ma intorc si eu la fel si ,in timp ce ea mananca, pot sa ma uit la tele si nu ma plictisesc.Inainte alaptam stand pe fotoliu sau pat si ma durea spatele in 10 minute de nu mai rezistam.Acum e mult mai bine.
Gabitaco, si eu lucrez in invatamant si ma luat salariul bonus chiar in luna in care am nascut(650ron).Nu am stiut de el, mi-au spus cei de la scoala.
mara95 spune:
Anda, cadita ta de baie e cu forme sau este cea c?lasicaNepoata mea a avut din cea clasica si stiu ca se tinea cu manutele strans de marginile caditei.Noi avem din cea cu forme, iar flavi nu are nici o teama,ba ne si mangaie pe mana in timp ce-i facem baita.
Ilenutza, ti-am vazut pozicile.Imi place cea in care este afara cu caciulita si cea in care e (parca?) in fundulet(sau in curisor, corect ca in dex?).Sa fie sanatos flacaul frumos!
ela27oana spune:
SALUTARE,
In ceeace priveste salariul bonus,eu va spun din proprie experienta cum am procedat,am depus cererea si au zis :NU DAM ASA CEVA!!!! OK am trim mail la min munciisi in 7 zile am primit raspuns cum ca am dreptul la acest salariu,si era specificat acolo si articolele conform carora am acest drept.Mers cu acest mail la serv si depus si imediat m-au sunat sa ma duc sa iau banii!!!!!!Asa ca trebuie doar sa insistati!!!!!
In cazul tau cata ai dreptate sa nu-l ceri!!!!!!
ANDA suntem si noi pe lista ta pt astrograma????daca da mulltumim
va pupic
ela si oana-daria
dordia2000 spune:
Fetelor eu maine sun la Personal la noi si intreb ca si cand nu as sti nimic sa le vad reactia! Apoi ma duc cu argumente...si oi vedea
eu sper sa nu am probleme!!!
Cat despre innotat...nu stiu ce sa zic. Stiu doar ca este f. sanatos!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
xandra28 spune:
eu am facut cerere la serviciu si pentru diferenta de 15% si pentru salariul bonus si... ciuciu!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut