CLUBUL CELOR TINERI (sub 20 de ani, cica :>)
Raspunsuri - Pagina 4
symaco spune:
a iesit soarele la noi!
se vad temperaturi de 8-10grade..iuhuuu,cred ca vine primavara!
ingerash spune:
hello, e un subiect pe prima pagina, a venit primavara de cateva ore....cel putin teoretic
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
Scuzati-ma ca nu am mai scris dar nu mi sa deschis deloc forumul ieri nu stiu de ce.Da a venit primavara teoretic pentru ca aici este un frigg...In dimineata asta vad ca e putin soare.Ma bucur ca ti-a trecut raceala Ingerash.
Cristina cand mai intri sa ne spui si noua ce mai faci tu pe la cosmetica.
Sanatate multa si tie Symaco,tu nu te-ai facut bine?
Lavinai tu ce faci?Va pup.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
symaco spune:
ana maria,tusea inca nu mi-a trecut..dar mi-a mai scazut si ma gandesc ca daca ma tine pana la nastere imi va fi de ajutor!
alayna,io ma simt bine si aici si intre mamicute...ca deh sunt si io una dintre ele!
ingerash spune:
ceau fetele!!!!!!
La voi a venit primavara? la noi au fost 15 grade azi
Eu ieri nu am intrat ca am avut de invatat (bacu asta ) dar azi imi fac de cap
Alayna, sa ne mai scri!!
Ana, ce mai faci? cum mai e prin tara ta adoptiva?
Lavinai, timisoareanca mea, unde umbli?
Ale, cum e la cosmetica?
Symaco, iti doresc multa sanatate!
va pup pe toate
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
La mine nu sa mai intamplat nimic nou decat ca am iesit intr-o zi in oras si imi place orasul.E dragutel.
Ana-Maria21 spune:
parca merge mai bine forumul asta acum nu stiu daca era de la mine sau de la ei.....dar ma luasera niste nervi ca deabia se misca si cateodata nu ma lasa sa intru.Bine ca acum merge.
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
parca merge mai bine forumul asta acum nu stiu daca era de la mine sau de la ei.....dar ma luasera niste nervi ca deabia se misca si cateodata nu ma lasa sa intru.Bine ca acum merge.
ceau la toate!!!!!
ana maria , ai dreptate merge ami bine forumul de cateva zile!!! sper sa o tina tot asa!!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Cristinutza_ale spune:
offf...ce mai faceti fetelor?eu azi am zi libera :D
Greu mai e si cu facultate si cu cursul asta ...am invatat o gramada de lucruri la el pana acum...voi ce mai faceti ?toate bune si frumose?
fetele din bucuresti...ati vazut ce frumos e afara?
Ana-Maria21 spune:
Buna ce mai faceti?Si eu bine dar am cam cazut iar intr-o stare proasta ca nu gasesc de lucru deloc.Vai de mine ce naspa e.Si ma gandesc si toata ziua ca vreu sa ma intorc in Romania.Toata ziua eu sunt in lumea viselor.