Nou stil de viatza (90)
Raspunsuri - Pagina 6
crystina spune:
Buna fetelor!
"La Multi Ani" Emi!
Fetelor sa nu va suparati pe mine dar iar dau bir cu fugitii...nu cred sa mai am timp sa intru..Lilly e iar racita bocna, cu temperatura mare, tuse si toate celalalte. Of, nu mai vine caldura asta!
Carmen, iti eram datoare cu un raspuns...quiche arata www.seas.upenn.edu/~geoffw/images/quiche-3.0.jpg" target="_blank">asa si e un mix de oua, lapte,legume in aluat. Distractie placuta azi! 
Delia, am sa incerc sa trec maine dar te rog nu ma scoate din lista. 
Pup toate fetele si va doresc o zi superba!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Crystina, ce bine arata quiche, parca e pizza dar mai dietetica, nu?
Insanatosire grabnica lui Lilisor, iar pe tine te asteptam cind mai ai timp. Nu te scot din lista, am mai spus ca nu fac asta decit in cazul fetelor care nu mai dau raportul de luni de zile si nici nu ne avertizeaza ca lipsesc.
Miag, ti-a fost rau, zici? "Cartoful de aur" sa fie de vina sau ce?
Zfcristina, cum zici tu... pe mine m-ar demoraliza cumplit sa vad greutatea la gram, dar nu sintem toate la fel, asa ca bafta!
Zuzilici, la mine e cald rau de tot, iar in aprilie o sa fie si mai si...
Azi am fost la cumparaturi si acum frigiderul e plin de fructe, vegetale, carne de pui si lapte. Dar ciocolata sotului a ramas in frigider. ![]()
Ieri am fost la film si am vazut "A History of Violence" cu Viggo Mortensen (unul din actorii mei preferati). Interesant film, si niste scene mai "fierbinti" printre altele. ![]()
Va pup si va astept si azi pe aici. Eu sint prin zona.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sabina spune:
neata! eu is in asteptarea rusilor, deci cu retentia de apa aferenta, desi mai sunt ceva zile pana la aparitia susnumitilor![]()
intre timp, stau cu fundu la calculator sa-mi editez partitura, adicatelea sunt si eu prin zona.
Crystina, imi pare asa rau de Lily.Uite, de aia sotu meu a zis ca o ducem pe Sofia la gradi abia la 1 mai, pentru o luna, in rest o vom tine acasa.
Cand se fac nitel mai mari parca altfel te intelegi cu ei, chiar daca sunt bolnaviori.
mi se rupe sufletul pt voi, ca stiu cum e:((
Zuzi, plimbare placuta!!!
mai viu io.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
copilutzu spune:
Sal'tare la toata lumeaaaaaa !!!
Eee..azi duminica...va ganditzi la fripturele si carnaciori????
Pe unde sunteti????
Nu cadeti in ispita!!!
Ieri la servici am mancat ca un...ca o.... Ooofff....Acasa ma chinui sa fiu cuminte sa nu cad in ispita si colegele la munca ma ispitesc. Si mie nici nu-mi place
.Da pe bune..pot sa le refuz???Masa mare frateeeeeee...si am "ciugulit" si io ca deeee...
Aseeee ca merit bataitza.
Dimineata am papat : -iaurt cu musli
peste cafea am sarit (imi face rau
)
Ptr. pranz:-salata verde cu peste cod la gratar
Iar seara... mai vedem.
Pup toata gasca de albinutze!!!
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!
copilutz'
roxana1974 spune:
io am crezut ca am dat trezirea,dar din lipsa de timp nu am intrat decat la copilasii de iulie-august 2004 si la fetele din Cluj sa le amarasc cu cafeaua mea matinala si sa le fac in ciuda ca am fost la bazin.
Azi ma chinuia lenea de dimineata, dar rau de tot, am tras de bazinele alea si pana la urma cu ajutorul prietenei mele motivatoare se facura 16 bucatzi!
Totusi, sunt sigura ca am sa incasez un porc in freza luni, ca probabil am retinut apa sau asa ceva, sa poate micul dejun copios din Budapesta sau pastele pentru care m-a
Tzuni mai acu vreo 3 zile...oricum, asta e! Tineti-mi pumnii sa nu ma imbuib, azi e ziua socrului meu si ne-a chemat la masa...masa cica e peste asa ca teoretic...
Azi la Cluj e o zi fruoasa si insorita
si va doresc si voua o Duminica minunata!
Sabina, inseamna ca ai terminat lucrarea, da? Bravos! Spor in continuare si mult succes!
Fetelor, va pup pe toate si poate mai revin, daca nu, pe maine, la raport!
diadaniela spune:
Eu am mancat azi dimineata o salata de ton.Mai tarziu inca nu stiu.Chestia e ca numai ce ma gandesc ca trebuie sa slabesc si ma apuca o foameee.....
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mamica dulce spune:
fetelor,unde gasesc si eu dieta atkins? ati descris-o amanuntit aici la subiect?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Delidana spune:
Buna
Raportez: - 500g (66 kg). Nu e mare lucru dar macar e in minus. Va pup si va astept la raport.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
cookie spune:
Inca nu m-am cantarit, ca e cantarul in camera fetei si nu vreau s-o trezesc...sper sa nu atarne prea greu mucenicii si colivele
, plus ca-s umflata de numa-numa, ca-s cu rusii pe cap 
Delidana, se vede treaba ca tu n-ai avut de infruntat oastea de mucenici! 
Si cum nu e mare lucru 500g? Ba e! Bravo tie!