Nou stil de viatza (90)
Raspunsuri - Pagina 7
Delidana spune:
Cookie, n-am avut de infruntat "oastea de mucenici", e adevarat, insa eu oscilez in jurul cifrei 66 de vreo citeva luni si de aceea am zis ca nu e mare lucru.
Si am si eu rusii in vizita
....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Eu sigur n-am mai dat jos,sper ca nici n-am pus.Oricum,acum nu-mi arde de nimic.Cand ziceam ca am scapat de viroze,s-a imbolnavit Rares,tuseste...cred ca a facut bronsita.E prima data cand il aud tusind.Si,desigur,a facut in week-end.Noroc ca aveam in casa medicamente,ca a facut 39 grade.
Oricum,sfinti am mancat si eu,deci merit niste 
Dar de acum,incerc sa mananc fara abateri.Sincer,nu stiu ce mananc azi,ca n-am nici un chef si pofta de mancat.Cred ca niste iaurt cu 2-3 felii de pastrama si seara...nu stiu inca,cred ca salata cu rosii.
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Eftimie C. spune:
Neata fetelor, va acompaniez si eu la
.
Roxana, incep cu tine si am sa te rog sa canti mai tare melodia cu "vine-vine primavara"; se pare ca la Doamne-Doamne a ajuns ecoul la "sanie cu zurgalai".Fetelor hai sa o ajutam
.La noi ninge de ieri fara oprire si ma tem ca n-are de gand sa plece prea curand iarna ![]()
Restanta:
pentru Emi 
Crystina, m-ai omorat cu mancarea aia...
.Sanatate multa lui Lilly
.
DiaDaniela si pe mine ma apuca foamea cand ma gandesc la dieta 
Nora,
pe Rares.Sanatate multa.Se pare ca bantuie raceala pe subiectul nostru.Toate ne ingrijoram pentru
; si Edi mi-a racit, dar e destul de vioi si mananca cate ceva.Mai rau e ca tuseste tare urat din piept si ma tem sa nu fie mai grav decat pare.Cred ca vom ajunge la
.
Cristina, am slabit 7kg anul acesta si 6kg in 2005 (in 2 luni) cu dieta daneza si WW.Sper pana la Paste sa ma laud cu inca 5kg
.
Lasa cantarul asta, ca e bun.Eu raportez kg de pe cantarul meu clasic si am o mare satisfactie cand merg in vizita la o amica si al ei cantar electronic imi arata aproape 2 kg mai putin
.
Si in final, spre rusinea mea, raportul:
+ 1kg
-83kg la lista...Cristina, sper ca nu m-ai deocheat
?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Intru pe fugaaa, raport stagnez, Doamne ce-ti multumesc, de azi sunt cu Atkins ![]()
O saptamana super faina si fara zapadaaa 
Edit: pupam si noi bolnaviorii si dorim muuulta sanatate ! Roxa, baga cantarea aia mai repede !
Meniul meu: omlate cu cascaval cu masline si varza murata cu ulei de masline, seara carnita fiarta de pui ! ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Eftimie C. spune:
Am uitat sa va spun meniul:
D: cafea si fructe
P,C: cartofi fierti (barabula da gold)
Sper sa pot tine cateva zile de post.
Carmen E. si
mephala30 spune:
Neatza!
Crystina, chiar nu mai am cuvinte...imi pare tare rau pentru Lilly. Multi
si sper sa fie ultima raceala!
...
tare bina arata 'pizza' aia cu legume!
O zi buna si ai grija de tine!
Delia, apropos de filme, am vazut aseara 'Viata lui David Gale' si ne-a placut tare mult (mie si sotului). Ti-l recomand.
Sunt si eu pe aici...
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mik spune:
Buna dimineata !
Roxana, chiar imi pare rau ca n_am aruncat un ochi la topicul tau cu Budapesta.
Crystina multa sanatate pentru Lily !
Delia : bravo ! sper sa nu fii singura pe ziua de azi.
Sa va povestesc de mine : nu mi-am dus copiii la carnaval caci ninsese de numa_numa si era un frig. Ca sa-i consolez le-am promis ca atunci cind va fi cald si soare am sa-i deghizez si vom face carnaval in gradina. Duminica i-am dus la Lyon la un mare acvariu.
Acum e soare si e foarte frig si mai bate si vintul.
Raport : 51,4kg, adica 100g in plus ! vreau bice !
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- peste la cuptor si o portie de mamaliguta. o banana
- salata verde cu peste marinat. un iaurt
Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamina excelent !
Mik.
carolinah spune:
Se anunta o zi nasoala. A inceput in viteza azi, asa ca nici nu am apucat sa ma cantaresc. Promit sa o fac maine dimineata si sa va spun.
Va pup pe toate...
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Delidana -1.500kg, adica 86.500.
Ce fac fetele?
Io m am sculat vesele si pregatita pt o noua sapt de regim ,chiar daca afara ninge si e gheatza , primavara vine si vreau sa arat bine!!!!!!!!!!!!!!!
Pup toate fetele si revin mai tarziu
Mamica de printesa
de 4 anisori
Eftimie C. spune:
Carolina,
sper sa nu fie chiar atat de neagra ziua ta.
Sigrid, wow
.Esti tare,1,5kg? 
Fetelor, pup obrajorii 
Carmen E. si