Nou stil de viatza (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!
Raportez: 62.500 gr

Meniul meu de azi:
D: struguri
P: ghiveci si salata de castraveti
S: pate vegetal cu tofu si sfecla rosie
2 l apa + ceai verde + buna dispozitie!

Revin in cursul zilei.

Roxanici, traducerea era "Aveti grija, usa se inchide".(atat pricep si eu). Ertet?

PS. Stiam ungureste si tiganeste f bine, pt ca pe mine, pana la 3 ani m-a crescut o familie de tzigani-unguri (mama-Kati si Sani-baci). Si nu vorbeau romaneste cu mine. Dar lipsa de conversatie...Am cam uitat!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetele.Acum am "aterizat" si eu acasa,inghetzata de frig.Vai de capul meu...asa un vânt bate de am zis ca nu mai ajung acasa.
Pt raport 57,7kg... +300 grame.Mi se trage de la clatitele de ieri,dupa care am si urlat de dureri de stomac.

Sigrid,felicitari....tine-o tot asa si in curand vei arata cum iti doresti tu.
Bine ca mi-ai zis de tratament ca trebuie sa o tin juma' de ora nemancata."Aiuritul" de barbatu-meu imi spusese doar ca trebuie sa ii dau pastila pe stomacul gol.Eu imediat dupa pastila ii dadeam laptele. Sper totusi sa isi faca efectul.I-am luat tratamentul deja pt 2 luni.Mai putin si terminam prima luna dupa care facem pauza.Sper sa fie bine!!!

Mamagiuliei,spor la slabit cu Atkins.Chiar,cum de nu mai ti WW-ul?Te-ai impacat tare bine cu el si ai si slabit o gramada.
Da...Daria...arat "bine" imbracata pt ca ascund partile rele.SA-ti traiasca si tie bubulina dulce.

Delia,felicitari si tie pt cele 500 de grame pierdute.Cum nu e mare lucru?Bine ca s-a miscat acul cântarului in jos.

Zuziliciu,cum stai cu somnul?Te-ai odihnit mai bine?Chiar,tu mai ai asa putin timp pana nasti si inca lucrezi?
Aici majoritatea mamicilor cum raman insarcinate dau fuga la doctor si se plang ca le e rau de nu mai pot si nu sunt in stare se lucreze,intra in concediu prenatal,stau cu burtica in sus si pana nasc iau salariu intreg,lunar.

Carmen tu cum te simti azi iubitica?Cu ce ai inlocuit acum cafelutza de dimineatza?Capuccino?
Printzul mic ce face?Cumintzel ca de obicei?A mea are niste "crize" in program de ma face de rusine peste tot pe unde merg.
Romaneste prea putin vorbeste,dar in schimb a inceput sa "toarne" in germana.Tot e bine...decat chineza de pana acum
Ti-a cazut bine berica si pizza de ieri?

Doinitza tie ce iti face burtica?Te-ai gandit deja la nume pt golanasul mic si neastamparat?
Deci vrei sa o dai si tu pe Onitza la gradi.O sa o schimbe,in bine zic eu.Vad deja la Delia ca incepe sa "vina" cu cate ceva "bun" ce invatza.De ex nu intra in camere fara sa bata la usa.Sta in fatza usii si bate pana ii spui ca poate sa intre.Saluta intotdeauna,multumeste tot timpul.Se sterge singura la guritza dupa ce mananca,isi sterge nasucul singura.Inainte puteam sa ma rog de ea sa faca ceva pana nu mai puteam...eu spuneam si tot eu auzeam.
Dar si acum...cand o apuca crizele...e durere

Cristina,cum se simte Lilly azi?E mai bine?Offf Doamne,eu te inteleg perfect.Sa vad cat o tine pe Delia pana mai ia un virus cevaAm vazut ca iar sunt cativa copilasi raciti la gradi...deci ma pot astepta din nou sa mi se imbolnaveasca.

Salut si pup si celelalte fete si va doresc ttutror o saptamana frumoasa si spor la slabit.
Eu am fost azi la camera de munca si n-am rezolvat prea mare lucru.Offf greu e sa gasesti un loc de munca daca nu ai practica...
V-am pupat.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LA multi ani EMI!

Doina23+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Imi cer scuze tuturor fetelor carora nu le-am raspuns, din pacate am o perioada foarte aglomerata si nu pot intra pe forum pana cand nu-mi rezolv toate problemele, altfel riscand sa am cu sotul meu!
Delia pentru listuta am 62,5 kg ( + 0,5 kg ). Imi este sa recunosc, insa nu am mai facut nimic ca sa slabesc ... am devenit delasatoare si nu sunt un exemplu bun de urmat! Nu stiu daca voi reusi sa intru la raportul urmator!
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Bine ca mi-ai adus aminte Doina.La multi ani si din partea mea, micutzei Emi!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Si eu la raport, stagnare, deci tot 71kg. Asta pt ca am mancat ca porcu' saptamana trecuta, a fost si ziua mea...si deh...nu m-am putut abtine.

Revin mai tarziu,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Buna fetele,

Pentru raport: 68.5 kg.

M-am reapucat de alergat!!! Am alergat azi 35 minute! E o vreme asa de frumoasa afara, ca as mai fi alergat, daca n-ar fi atat de frig. Sper sa vina primavara in curand!
Meniul de azi:
dimineatza: salata de rosii cu telemea si ceapa
la pranz: 2 sandwichuri cu branza/rosii/salata + 2 mere
diseara: o salata verde

Minune mare! ieri m-am urcat si pe stepperul luat de sotz, cadou de 14 februarie. Am facut 20 de minute (1000 de pasi). Cand sa ma apuc si de abdomene, s-au urcat fetele pe mine, si mai fa sport daca mai potzi!

Mi-am promis ca de cum ajung sub 68 de kg (mai am putzin, dar nu se urnesc gramele de pe mine, se tzin ca scaiul de magar) imi cumpar pantalon de slabit, ca sa alerg cu el. Cand ajung sub 67 de kile, imi iau papuci anticelulitici samd. Sa ma motivez!

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,

sunt mandra de raportul meu, -2 kg!!
adica 83.400!!

va doresc o saptamana buna!
anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,

sunt mandra de raportul meu, -2 kg!!
adica 83.400!!

va doresc o saptamana buna!
anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Cami, te mai asteptam cind ai timp si iti mai rezolvi din probleme.
Olo, felicitari pentru "alergatura". Tine-o tot asa!
Carmen, poti sa-mi dai o idee despre ce anume e filmul? S-ar putea sa-l fi vazut...
Uite asa mi-ar place sa am parul: http://www.expres.ro/article.php?artid=252931
Si un articol despre seminte: http://www.expres.ro/article.php?artid=252938
Sigrid, imi place optimismul tau! Incearca sa-l mentii!
celor care au slabit: Sigrid, Tzuni, Olo (sper ca n-am uitat pe nimeni).
Restul fetelor, va astept si miine la raport! Klaus, te astept si pe tine, chiar daca esti la mentinere. Toata lumea la raport!
Meniul de azi:
MD: 1 banana, 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: fasole boabe, ficat de pui prajit la teflon, salata
C: paste integrale cu putina brinza Feta si sos de rosii, 100g fasole verde fiarta.
Intre mese: 2 mere, citiva mieji de nuca, seminte de dovleac, aproximativ 1,5 l suc de papaya+banana (facut in casa).
Aici este ingrozitor de cald, umblu cu sticla de apa dupa mine....
V-am pupat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput