Nou stil de viatza (90)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
Buna!
Am terminat de trebaluit prin casa (calcat, pus rufe la spalat, mancare, hranit copilu') si m-am napustit ca nesatula asupra laptopului sa vad ce mai faceti.
Daria, heiiiii, ce-i cu tine? Ne salutai zilnic, unde esti? Sau ai o saptamana mai incarcata?
Tzunica, azi am facut fasole verde cu smantana si ou. Inca nu e gata, dar va iesi o nebunie!
Ce gust are papaya? N-am mancat, dar nici nu ma mai risc, dupa ce mi-am cumparat mango si nu mi-a placut deloc.
Pomelo ai mancat?
Ioana, waw, cred c-au iesit super legumele in foietaj.
Bafta multa la interviu! Va fi bine! 
Ma striga fasolea, am lasat-o pe foc.
Revin!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Mephala, ce papa bun gatesti tu!
N-ai vrea sa ma infiezi? Papaya? E un fruct care arata la exterior ca o para si inauntru este portocaliu cu samburi negri multi si mici. Are un gust...aiurea. Da-l pap pt ca e recomandat pt grupa mea sanguina. Satura bine (pt ca e f consistent) si, cica, pe mine nu ma ingrasa. Pomelo inca n-am gustat, da nici nu mai stiu cum arata. Nu sunt familiarizata cu fructele exotice, desi bantui des prin fata lor! Dar, de dragul tau, o sa pap si asa ceva!
Carolinah, sa nu-ti imaginezi ca pap ca o furnicutza! Balotez serios
. Ca-s cam rea de foame. Si daca n-am stomacul plin is irascibila
, ma cert cu toata lumea
si-mi sta capu' la McShit si la chipsuri
. Asa ca, stai calma, nu leshin! ![]()
Justasmallkiss, poate ar fi indicat sa faci o scoala acolo...ceva sa-ti placa, sa nu dureze mult si sa obtii satisfactia pe care ti-o doresti. Ideea cu infirmiera e ok, dar iti place? Sa nu faci ceva doar pt ca "altceva nu se poate". Inca esti tanara, nu cred ca sotul nu te-ar sustine sa faci ceva pt sufletul tau! Bafta multa si nu dispera! Noi tinem pumnii! 
Nastad, nu spui nimic? Sau esti suparici? Ce face bb? A-ntrebat de noi, grasele? ![]()
Mik, spor la trebi!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
mephala30 spune:
Tzuni, aha, deci e naspa papaya. Ai curaj daca nu-ti place si mananci.
...cat despre infiat, oricand doresti 
Ioana, scuze, uitasem: borsul se poate inacri cu ce vrei tu. Chiar si cu bors la plic.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
justasmallkiss spune:
Editez: Am "incalecat" propozitziile
Tzuni
Asa e,sunt tânara...sunt la inceput de drum cum s-ar spune si chiar m-am suparat si am ramas dezamagita cand am vazut ca statul nu imi da nici un ajutor sa ma "ridic"...ci din contra vrea sa ma traga in jos.
Cursul de care vorbeam mi-ar place sa il fac.Nu e vb de un curs chiar de infirmiere...ci mai mult un ajutor...Eu nu am atributziile de a spala bolnavii la fund,de ai schimba de pampers sau mai stiu eu ce fac infirmierele.Eu doar ii AJUT sa se imbrace,sa se spele,sa manance,le dau pastilutze...etc!!!
Vreau sa incerc...daca nu merge...incerc altceva pana gasesc ceva sa imi placa.
O diploma in plus nu strica!!!
Sotzul m-ar sustine el dragutzul dar pe mine ma cam tine legata de maini si picioare pitica.Sotzul meu lucreaza de dimineatza de la 6 pana seara la 7-8.
Pt asta m-am orientat pt inceput spre ceva ce nu mi-ar displace sa fac si care imi permite sa am grija si de fetita...sa nu o las de dimineatza de la 6 pana seara la 6 la gradinitza.Oricum timp de 3 luni daca incep cursul o sa fiu nevoita sa o las,dar dupa ce incep sa lucrez o sa am program lejer si o sa pot sa ma ocup si de cretzolina mea mai mult.
Nu disper...dar sincer m-am saturat sa stau acasa si sa nu fac nimic!!!
Vreau sa fiu si eu buna la ceva...sa "produc" ceva...glumesc![]()
Multumex pt sfaturi
Carmen,mie mi-au placut legumele.Acuma...nah...depinde de gusturi.
Dar tu ma omori cu retele tale.Acasa in Ro am o vecinuca "moldoveanca" cu care ma inteleg eu tare bine si cand eram copil imi placea la nebunie sa mananc papica gatita de mama ei...si ei invers...cea gatita de mama mea,ardeleneste.Tot timpul faceam schimb de sarmale
Nu cred ca ai citit...te mai intreb odata.Scuze pt insistentza![]()
Crezi ca iese bun borsul de sfecla si cu "bors magic"?Poate ma apuc sa fac si imi ies niste...läturi![]()
IOANA
justasmallkiss spune:
Aruncati-ma afara de pe subiect...eu cand ma apuc sa scriu nu mai termin.
V-am plictisit deja,nu?
Carmen,merci...o sa caut si eu sfecla si imi fac borsuletzul.
Da' imi mai spui si mie te rog cand ai timp cum faci tu fasolea verde cu smantana si ou?
Eu o fac cu smantana si usturoi...cu ou nu stiu cum se face.

IOANA
Delidana spune:
Miag, te astept sa ajungi la 68 kg. ![]()
Tzuni, Ioana si Mik, ati fost haioase cu shobo.
L-am aruncat bineinteles (desi dupa reactia lui Tzuni mai bine i-l trimiteam pachet
) in spatele casei unde este o adevarat jungla. Ce e din natura sa se intoarca in natura. Va dati seama ca nu puteam sa-l bag in tomberon sa imputesc toata strada cu mirosul. As fi vrut eu sa-l las acolo dar mirosea ca naiba si ma gindeam ca se duc ciinii pe acolo si baga botul si dupa aceea vin si ma ling pe mine pe miini, asa ca faza asta m-a convis sa-l curat.
Mik, cum sa nu recunosc un shobo, ca doar nu e primul care moare "la datorie". Si in plus avea coada intacta. ![]()
Ioana, bafta la gasirea unui loc de munca asa cum iti doresti!
Carmen si Tzuni, mie imi place papaya foarte mult, uneori o amestec cu apa mai pun o banana si bag totul la blender.
Imi place si pomelo, cel rosu e mai bun ca e mai dulce...
Carolinah, mi-e greu dar ce sa fac....incerc sa-mi ocup timpul.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Ionici, eu am dat in boala fasolei verzi. ![]()
Saptamana trecuta am facut de doua ori, doar cu ceapa undita si cu smantana. A iesit super.
Azi am undit putin ceapa si morcovul in ulei, am adaugat fasolea verde, o cana de apa, condimente si am fiert acoperit pana s-a evaporat apa. Apoi am adaugat smantana batuta cu ou, sare, piper, usturoi pisat si busuioc. Am lasat un clocot si am dat deoparte.
A iesit bun, dar...parca mai mult mi-a placut simpla, cu smantana. Oul a 'zdrentuit-o'.
....daca m-ati vedea scriind mesajul: Iustin ma calareste, se arunca de pe fotoliu fix in capul meu 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
justasmallkiss spune:
Ce te sacrifici tu pt mine Carmen...ai scris reteta cu ursuletzul calare pe tine.Merci muuult.
Asa nu am mai mancat niciodata cu ou...trebuie sa incerc.
Ai grija poate "te rezolva" si pe tine piticotul.Am mai pove eu dupa ce am venit din Ro...ca mi-a spart Delia nasul cu usa de la frigider si a doua zi mi-a tras un picior in gura cand ne jucam de mi-a umflat invinetzit buza.
Of Delia...ti-e dor de sotziorul tau...imi imaginez!!!Trece repede o luna si o sa il ai din nou langa tine.
Si eu am stat 3 luni singurica acum cativa ani.Sotzul a lucrat in Italia pt o perioada si am zis ca ma topesc de dorul lui.Ma topisem bine de tot la kg.Ma punea soacram-ea sa beau seara cola si sa mananc alune sa ma mai ingras putin pt ca ajunsesem scobitoare.![]()
Multumesc pt urari.
IOANA
crystina spune:
Hello girls!
Ce dor mi-a fost de voi si ce mult ati scris!!
Sunt super bucuroasa ca Lilly merge spre bine, abia daca ii mai curge nasul si ochisorii..este pentru prima data cand se face bine fara s-o tin acasa deloc. Poate o depasi si ea faza asta cu boli una dupa alta. Oricum aici la gradi la ea..mai toti copilasii is raciti, dar trebuie sa spun ca nici un parinte nu se panicheaza ca mine..ii aduc la gradi ca si cum nimic nu s-a intamplat. De mine cred ca s-au crucit educatoarele ca eu sun mereu.."a mai tusit?", "are febra?", "cum ii sunt ochisorii?". Paranoica..stiu! ![]()
Am si reinceput sala, am fost azi o ora si jumatate si m-amaxat foarte mult pe aparatele de forta, in special pentru cele de abdomen, fund si spate.
Ieri,am facut mancarica de varza ca la mama acasa si azi pap numai varza ca mi-era o pofta nebuna!!! Si oricum e miercuri si e zi de post.
Carmen, da' ce bunatati papi tu acolo si ce harnicuta esti!! Ia zi..incepe sa se vada burtica? La cat de slabuta esti tu..sigur nu!
Ioana, si aici cred ca e camla fel cu slujbele si ca oriunde ti se cere experienta. Este foarte greu sa gasesti ceva mai bun, nu mai zic pe domeniul pe care ai facut scoala in tara. Eu zic sa faci un curs neaparat acolo (in ce domeniu ti-ai propus) pentru ca o sa conteze foarte mult in cv. Eu am facut doua pana acum aici (din acelea la distanta..sunt scumpe dar cand ai un copil care iti ocupa timpul se merita) si ma pregatesc in vara sa mai fac unul (nu copil..curs!
). Si io zic ca daca-ti place chestia cu infiermiera eu zic sa-i dai bataie..e si banoasa, nu? Io de exemplu am terminat dreptul in ro, am lucrat in media si acum fac contabilitate!
Multa,multa bafta!!! Iti tin pumnii! Pupici cretolinei!
Tzuni, da'[url=""http://www.cdc.gov/nccdphp/dnpa/5aday/images/passionfruit_v2.jpg]passion fruit[/url] ai incercat? Sorry..nu stiu cum se traduce in ro, altfel decat mot a mot.
Spor la munci!!
Delia, stii ce am sa fac?? Am sa salvez pagina unde ai descris faza cu sobolanul si ori de cate ori ma apuca pofta de dulciuri ma duc acolo si citesc!!
Si sa vezi ce-mi trece mie orice pofta! O zi buna!!
Mik,spor la treaba!!
Zuzi, unde esti? Tu ce mai zici? Cum te mai simti?
Mia, bravo pentru impachetari,electrostimulare si masaj!
Doina,ce de floricele ne-ai dat!! esti ocupata? Cum te mai simti?
Cami,salutari!
Gata, pup si restul fetelor! Ma duc la trebi!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)