Nou stil de viatza (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tzunilicea, daca te plicti, iti tin eu companie:)
si eu am de terminat lucrarea aia de scris la compu...:)
si asta asa, in mare, se pare ca detaliile le voi adauga de mana.

pacatoase programele de editat partituri:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, ai ghicit, era un shobo mort, fara blana, puteai sa faci anatomie pe el. A trebuit sa-l razuiesc de pe beton ca altfel nu puteam sa-l iau. Ei Roxa-boxa, ce zici?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Buna dimineata !
Intru pe fugaaa, raport stagnez, Doamne ce-ti multumesc, de azi sunt cu Atkins

Mamagiuliei, ce bine ca esti si tu la Atkins!!! Si eu tot cu Atkins ma simt cel mai bine asa ca am revenit la el.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Miag, zi-mi si tu greutatea de saptamina asta ca sa te trec in lista. Lulu, Georgiana si Nora, va astept si pe voi...

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata fetelor,

Ieri nu am avut net... si sa stiti ca tare greu mi-a fost fara voi...

Delidana, raportez si eu -500gr...Deci 67,5 kg pe cantarul vechi si 69.5 pe cel nou electronic...Nu modifica inca in tabel...lasa-ma sa ajung la 68 si pe cel nou si apoi incepi sa modifici..ok?

Luni am fost la masaj si impachetari cu alge, iar joi si vineri am si electrostimulare si masaj si impachetari...
Urasc vremea asta, ca nu pot faca miscare...imi gasisem si partenera de alergat in parc, dar este prea frig si prea umezeala..asa ca mai asteptam sa se faca vremea buna.

Mamicadulce, daca te mai intereseaza Atkins, vezi ca avem un subiect numai cu Atkins, gasesti acolo tot ce vrei.

Sigird, felictari pt kg pierdute

Copilutzu, felictari si tie pt -500gr...

Burticile dragutze, va pupa mama pe toate

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neatza, frumoaselor!

Sabina, esti o scumpa, dar azi noapte nu ma plictiseam, chiar aveam treaba serioasa.
Delidana, hai mai, chiar as fi vrut sa vad niste poze cu tine razuind sobolanul! Si...ce-ai facut cu el dupa?
mephala, ce mai papi bun? Hai, zapaceste-ne!
miag, in ce zona vrei sa alergi?
Zuzilici, ai disparut? Sper ca esti ok.
Roxana,
Cristyna, cum e cu sanatatea, sper ca mai bine!
Cami? Ce faci? Nu te mai lasa shefu' sa vii sa ne saluti? Sper ca nu te-ai ascuns sa papi?

Meniul de azi:
D: papaya
P: legume cu cremwursti de soia
S: salata de fasole verde cu branza Tofu

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza dragelor.Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti.
Eu m-am suparat alaltaieri cand am fost la camera de munca pt ca nu ma ajuta deloc sa imi gasesc un loc de munca.In ziare nu stiu la ce mai dau anuntzuri pt ca oriunde sun,posturile sunt deja ocupate...si uite ca de 2 luni stau cu ochii in soare.Aici daca nu ai o calificare nu te baga nimeni in seama.Si imi spune ca nu poate sa ma bage in baza de date sa imi caute de lucru decat ca femeie de servici.Pt asta nu se cere experientza.Pai imi pare rau dar nu am terminat un liceu ca sa ma angajez la o firma de curatenie si sa merg prin magazine sa spal geamuri si sa rad gume de pe jos
Daca nu as fi avut scoala nu m-ar fi deranjat...as fi zis...mai mult nu pot si asta e!!!
Nu stiu cum e in alte parti dar aici e f greu sa ajungi sa ai un post bun.Am o gramada de cunostintze care au terminat o facultate in tara si aici lucreaza ca vanzatoare sau casiere.Pacat!!!
Asa ca ieri m-am pus pe treaba si m-am interesat la cateva firme care fac scolarizari pt infirmiera la domiciliu.Cursul dureaza 3 luni dupa care iti ofera imediat si loc de munca.
In timp pot sa avansez pana la asistenta medicala.
Asa ca maine am un interviu la una din firme.Sunt cam pe ultima suta de metrii pt ca mai este un singur curs dupa care se ia vacantza pana in septembrie.Sper din tot sufletul sa mai gasesc si eu un loc.
Am mai multe pretentzii de la mine...Din tara am plecat imediat dupa ce am terminat liceul si daca acolo nu am reusit si nu am mai avut timp sa realizez ceva...vreau sa o fac aici.
Sa-mi tineti pumnii maine.Eu cum spuneam sunt tare dezamagita si trista.

Mia ai sa vezi ce bine iti prind electrostimularea si impachetarile.Am facut si eu ceva sedintze cand am fost in tara si s-a vazut destul de bine.Cand am ajuns acasa aveam pantalonii stramti de pocneau pe mine si dupa 2 saptamani de tratamente "curgeau" de pe mine.Si eu am si mancat ca purcelul pt ca am nimerit chiar de Paste.
Eu am facut si tonifiere de musculatura.Si daca inainte burtica mea era lasata dupa sarcina...acum chiar daca am grasime se vede altfel...

Delia...mi s-a facut pielea gainii...brrr...eu cred ca acolo lasam sobolanul pana venea sotzu' acasa...sa-l curetze el.

Sabina,spor la treaba in continuare.

Tzuni,ai "puteri ascunse"?

Mamica dulce,cum se mai simte puiul?E mai bine?A inceput sa manance?Spor si tie la slabit.

Copilutzu,pai cred ca foietajul ala ce ingrasa...dar daca faci pt toata familia si papi si tu o felie nu cred ca o ingrasa chiar asa de tare.
Eu am luat legume congelate(morcov,mazare,porumb...si nu mai stiu ce era pe acolo).Le-am pus la inabusit cu apa si putin ulei de masline,sare si vedeta...dupa care le-am scurs de apa,le-am amestecat cu branza telemea si am facut o rulada cu foi etaj...deasupra am uns cu putin galbenus de ou,am mai presarat putina telemea rasa si am dat la cuptor.Mie mi-a placut cum a iesit.

Carmen,oare borsuletzul tau iese bun si daca il fac cu bors magic?Eu aici nu am de unde sa cumpar bors...am din ala praf cumparat din Romania.

Carolina,felicitari pt kg pierdute.

Cristina,sper ca nu ai luat si tu raceala la piticutzä si sunteti bine amandoua.

Zuzi,esti bine?Mai e bebelina in burtica sau ne faci o surpriza placuta

Doina...tot ocupata?ai grija de tine si de golanash.

Fetelor va pupacesc pe toate...normal si pe cele ce nu le-am mentzionat.Ma duc sa strang de prin casa si mai revin.
Am putina treaba la calc. sa-mi pregatesc un curriculum vitae pt maine.

Copilutzu...vedeta aia vroia sa insemne vegeta!!!
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Carmen, multumesc de reteta. O voi face pt ai mei, inlocuind probabil borsul cu zeama de varza ("moare" mai pe ardeleneste) ca la noi nu prea se mananca bors. Mie personal nu imi place sfecla rosie, dar restul familiei e mare fan.

Tzuni, eu daca as manca atat de putin ca tine, cred ca as lesina. Cum rezisti?

Mamicadulce, mie mi se pare ca tu mai mult bei decat mananci si atunci e normal sa slabesti. Atentie insa la jo-jo effect!!!

Fata verde, ba mie mi-e teama ca de acuma va fi mai greu. Azi dimineata, de exemplu, aveam iar peste 60 si e greu de suportat psihologic, desi stiu ca sunt variatii trecatoare...

Delidana, cat te invidiez pt fructele alea proaspete!!! Nu si pt caldurile alea... Cred ca ti-e tare greu fara sotul tau. Mie mi-e greu si cand vine seara tarziu acasa, desi eu am fetele si pe maica-mea sau soacra-mea cu mine pana o culc pe cea mica, si tot ma simt singura fara el.

Azi pap asa:
-cereale cu lapte de soia
-legume la gratar (incl ciuperci) si paine neagra
-orez cu legume, sos de soia si condimente
-portocale, mere, compot de ananas

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ioana, iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu cu job-ul.

Doina, acum am vazut ca ai trecut de jumate la sarncina.

Delidana, daca nu mai avea blana pe el, de unde stii ca era un Shobo ?

Mephala, tu gatesti ca mami a mea, bors de sfecla.

Azi stau acasa si tre' sa pun ordine peste tot. Primim musafiri seara asta.
Sper sa am timp sa urc nitel pe bicicleta, sa ma mai musclez. Am ajuns sa visez noaptea ca fac abdomene.

Meniul de azi :
- cereale cu lapte. cafea
- legume inabusite. salata de varza rosie. o felie mica de friptura de vitel. un fruct
- ? ? (gateste sotul)

Pun mina sa fac treaba.

O zi cu soare la toate.

Mik.

Mergi la inceput