The best of aug-sept-oct 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata!

Naty, La multi ani, sa fii sanatoasa fericita si iubita alaturi de toti ai tai!!

Off topic (adicatelea nu se cuvenea sa vin cu astfel de povesti cand aniversam) fiul meu a cazut din pat azi noapte. Pe la 3 s-a cerut langa mine in pat si pe la 5, de la atata boncaluit, tocmai cand adormise si ma-sa, a plonjat pe mocheta. Evident ca pe partea lu tac-su (care tac-su lipseste, se intoarce in seara asta din delegatie). Si evident ca pe partea cu caloriferu. Nu va povestesc ce sperietura am tras. Copilu s-a linistit ff repede, in brate la mami si cu suzeta in gura. Mami a ramas tremurand pana dimineata...zgomotul facut de capul mostenitorului in contact cu podeaua nu se uita prea usor..... Dat fiind ca s-a linistit repede si a adormit la loc, ca nu a plans mult si ca nu are semne cred ca nu s-a lovit rau. Soi bun! Copilu, ca denaturata de ma-sa.....nu mai discutam....

Va las si ma intorc morocanoasa la treaba....am o stare proasta....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Va multumesc pt gandurile bune tuturor!
La poze inca n-am tras cu ochiul, dar am uitat sa-l felicit pe taticul Anielei si-i tinem pumnii vineri!!!

Fug c-am gasit=o pe fiica-mea cu mana langa ochiul aragazului.. aprins evident mama tampita ce sunt am uitat sa inchid usa la bucatarie

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc mult Geo , Ioana, andreea , eliana, ania , ana , elena, mina, adela.

Sunteti toate niste scumpe.

Vreau sa va impartasesc si voua bucuria pe care am avut-o dimineata cand, dupa felicitarile primite de la ai mei si sot, prima urare am primit-o de la mamica Gogosicii noastre! Andora merci inca o data si ... vezi doar ca nu m-ai deranjat, din contra!

Felicitari Andrei!

Mina cunosc senzatia, am patit-o si eu acum vreo luna! Parca si acum imi suna in urechi zgomotul facut de caputul mic la impactul cu podeaua.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Ani Ralucaaaaaa!!Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita alaturi de toti dragii tai, sa te bucuri de Ioana/Dodo/Nana sa fii iubita si sa ramai mereu frumoasa si placuta cum esti acum!
Felicitari Andreiului Adelei!
Pufy bazucu si bb din burtik!
Ana: multa sanatate lui Stefan!

Mina noi suntem mai "smecheri": am dat cu capu' de gresie...misto, nu? Ca m-a gasit pe mine spalatu' pe jos si pe cupil alergatu dupa mine in acelasi timp.Apoi toata seara mi-a venit sa-mi dau pumni...Mi-am tot zis ca toti copii mai cad; si noi am cazut si suntem bine merci (cel putin asa ne place sa credem) dar tot eram furioasa ca nu am putut preveni...Ca sa va treaca efectu cazaturii!
V-am pupat!

Cristiana mami de Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Naty!

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Andora si am uitat sa-ti zic ca la 8,15 era exact ora la care m-am nascut.

poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salut!
Fetelor eu sunt trista,gandacelul meu de 2 zile are febra 39,am fost la doctor si ne-a zis ca are viroza,gatul inflamat..ne-a dat 3 zile antibiotic si sper sa se faca bine...eu sunt putin speriata ca e prima data cand face febra...ii bag supozitoare cu algocalmin ,ii scde dar dupa 4-5 ore iar face...azi e a 2 zi de medicament,sper sa nu mai faca febra...e ciudat ca nu are nimic in rest,e destul de vesel,nu ii curge nasul...dar in schimb nu vrea sa pape mai nimic,cred ca-l ustura gatul...deja a slabit ceva
Imi cer scuze dar nu am prea citit din urma,am sa recuperez eu zilele astea.

LA MULTI ANI RALUCA! multe,sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta!

ADELA felicictari pt puiut!...si ma bucur ca mai vi pe la noi... multi la amandoi!

MINA si noi am patit nefericitul accident,acum rad,dar atunci eram la fel de speriata ca si tine...si din acelasi motiv ca nu am vrut sa-l iau in pat cu mine,atata s-a aplecat peste al lui ca a cazut in cap,pe parchet...de atunci doarme mami cu puiul mic si scump...om vedea noi pana cand...la nazdravan!

IOANA pe burtic!

Am si ceva poze de la cheful de ziua mea,pe care l-am serbat mai tarziu dar cu tam tam mare,ca de ,o data face fata varsta rotunda..in primul link sunt,pt cine are timp si chef,vizionare placuta!

si sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Naty m-ai omorat, pai daca stiam ca la ora aia te nascusi te sunam in toata regula cu cantec si voie buna Hai ca sigur ne vedem, barbatu-meu rade de mine ca i-am zis ca stam asa aproape si cica asteapta majoratul sa o vada pe Dodo Ii aratm noi lui insa

Mergi la inceput

Multumesc Cristiana. Sper si sa am totdeauna la fel de draguti prieteni
Multumesc Cristina .

poze si mai noi

Mergi la inceput

Crismir sanatate multa of asa eram si noi la un an prima oara cu febra din cauza de viroza... o sa treaca repejor ai as vezi pup dulce!
Cristia hehe si noi pupam gresia cu drag .... culmea e ca doar cand a cazut de covor i-a dat sangele pe nas si si-a spart buzita... pe gresie doar cucuie, 4 la activ
Merge infernal DCul asta [rin urmare revenim mai tarziu hihihi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput