The best of aug-sept-oct 2004 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Mirela imi pare ata de rau de gandacelul tau!Va
dulce si va tinem pumnii sa ii treaca repede!
Ce draguta ai fost la petrecerea de ziua ta!
Acum te "studiez"
!
Cris e adorabila Ale
!Asa frumos rade....
Cristiana voi ce mai faceti?Tot ocupata ca de obicei?Andrushca ce minuni mai face?
dulce toti bebeloii care au picat in freza in ultimul timp(vizigotul, Andrei-Baby Star si Andrushca)!Sa treaca repede si fara urmari cucuiele!
Iar pe restul
in avans
....ca sigur va vine randul....
Andreea lasa ca fiu-meu s-a ars sapt trecuta pe degetel ca l-a bagat in foc....eu n-am mai avut tp sa reactionez....dar nu-mi pare rau(mai ales ca deja i-a trecut deci nu s-a ars tare), fiindca acum s-a invatat minte si cand vede focul zice "buba"!La cuptorul de la aragaz si l-a parlit(degetul)-si jumate de ora a stat numai calare la mine in brate si-mi tot baga degetul cu pricina in gura sa suflu si sa pup sa-i treaca
!
Ania noi l-am dus pe Alesio la Zoo anul trecut (8-9 luni cred ca avea) si a fost extrem de incantat....asa ca am incercat-o si pe asta cu circul si vad ca i-a placut!Poate ii va place si Inutzei
Pupici!
Ioana
(13+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
danyce spune:
Naty, LA MULTI ANI!Fie ca toti anii care urmeaza sa fie cel putin la fel de fericiti ca perioada care s-a scurs de la nasterea Dodolinei!Sa ai parte de iubire, sanatate, succese, fericire, implinire!
Multumim fetelor de aprecieri la adresa Almei.
Aissa, crede-ma ca si Alma face nazdravanii en gros in mod regulat, dar abia in ultimul timp am mai pomenit de ele ca i se cam umple paharul:))) si eu uneori simt ca o cam iau razna fara sot (din ianuarie a inceput delegatiile si le termina prin mai), cu alte activitati si cu Alma non-stop in peisaj (aici nu e moda cu bunicii care sa aiba grija de nepoti decat din an in Pasti si bonele sunt extrem de scumpe, iar de la Romanika nu-mi aduc au-paire ca tin la propria intimitate;asadar fac ce pot lunile astea pana se termina cu delegatiile husbandului ca apoi plecam in vacante, in Franta, la mare si in Romania - nu in acelasi timp, of course - si poate reusesc si sa obtin jobul mult visat dupa ce obtin diploma de la cursul in regim fulger ce-l fac acum, ca atunci o sa o duc pe Alma la o bona care are minicresa acasa).
Mirela(Crismir), sanatate lui Robert!Alma nu a mai avut febra mare din noiembrie si sper sa o tina tot asa ca asta mi-ar mai lipsi.Am vazut pozele de la ziua ta. Sunt tare dragute!Tie ti-a trecut starea aceea nasoala, numita de tine astenie de primavara?Sper ca raspunsul tau sa fie pozitiv. In orice caz, fruntea sus!Vei vedea ca va fi bine, vei ajunge si tu anul asta din nou la Cosmin si veti fi familia fericita pe care o meritati!
Ma retrag acum sa mai invat ceva.O zi buna si pupici tuturor mamicilor si piticilor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Naty spune:
quote:
Originally posted by andora
Natym-ai omorat, pai daca stiam ca la ora aia te nascusi te sunam in toata regula cu cantec si voie buna
Hai ca sigur ne vedem, barbatu-meu rade de mine ca i-am zis ca stam asa aproape si cica asteapta majoratul sa o vada pe Dodo
Ii aratm noi lui insa

Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Multumesc Mirela
si Daniela 
Fetelor, uitati aici cum eram eu acum 2 ani de ziua mea cu Dodolina de doar 8 saptamani in burtik - ocazie cu care am dat vestea cea mare prietenilor
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
herra spune:
LA MULTI ANI RALUCA!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are... www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> "caiet de amintiri" on-line
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Jany spune:
La multi ani Naty si Raluca
vrem si noi in lista Alexandra-Cristina 18.10.2004, 3400kg, 51cm
ionella3003 spune:

La multi ani, Raluca
!!!!
Adela, felicitari Andreiutului! Ce vedeta are mama
!
Jany, bine ati venit in gasca noastra
! Sa-ti traiasca printesa si te asteptam sa ne povestesti mai multe despre ea!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Mada spune:
La multi ani Raluca sa fii sanatoasa si fericita!
Aissa, ce sa-ti zic ca tot ziceam saptamana trecuta ca mai manaca ceva, de 2 zile mai precis de ieri e in greva din nou, azi a mancat 1 sticla de lapte dimineata, 3 lg de spanac cu carne la pranz si 150 ml de lapte si de cand s-a trezit de pranz ma rog de ea sa manace ceva, a mai luat 2 lg de ciorba si la culcare inca o sticla de lapte.
sunt de-a dreptul isterizata.
de data asta nu inteleg de ce nu manaca , al 4 canin a spart de sambata gingia, asa ca... fetelor, nu stiu ce ar putea fi???
la masa de seara am plans de nervi si de frustrare.
refuza orice apropiere cu manacare spre gurita ei.
de baut mai bea apa, sau i-am facut suc de mere, ieri l-a baut , azi l-am baut eu.
Adeluta, pupici vedetei noasre, super poza, sa va traisca
mirela, am vazut pozele de la party, misto distractie,
am vazut bazuc si frumusete de fata Alma
fetele care aveti tricicleta spuneti-mi si mie de care aveti si cat a costat? ca vrem sa ne dotam
ania, am citit ca tu vrei sa iei de la baby expo, sunt mai ieftine acolo?
am inteles ca in piata la BIg sunt pana intr-un milion, la baby expo cat or putea fi?
am vazut in selgros azi cu 1,200.000 rezonabil zic eu
va pup ma duc sa ma culc
mie nici acum nu mi-a trecut raceala
sunt bucuroasa ca mi-au venit baniui pe feb azi, indemnizatia
vine cineva la Baby expo?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
georgiana.david spune:
Mirela sanatate la puiut! Am vazut pozele de la ziua ta, faina gagica esti!
Jany bun venit in gasca!
Mina ti-a trecut sperietura? Multumesc lui Dzeu , noi nu am avut experiente din acestea
aissa spune:
Neata.
Mada trici noi am luat-o de la babycare (vezi www.....) si am sunat pe un mobil dimineata, iar dupa amiaza o aveam acasa. A fost 1500000 fara factura, fara garantie.
La babyexpo ultima varianta la noi e ca venim, sambata dimineata cred, ca la 12 am o prietena cu fetita in concurs la 4 labe.
Cristina si
Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete 

m-ai omorat, pai daca stiam ca la ora aia te nascusi te sunam in toata regula cu cantec si voie buna