The best of aug-sept-oct 2004 (109)
Raspunsuri - Pagina 7
georgiana.david spune:
Adela felicitari vedetei!
Pufy uitandu-ma la burtica ta parca mi se face si mie dor de inca unul mic dar.... ma opresc aici. Pupici la burtik si la bazucul smecher!
Naty LA MULTI ANI pentru maine! Intrucat ziua de maine o am super, super aglomerata nu vroiam sa raman ultima care te felicita.
danyce spune:
Asa cum am promis dimineata, iata niste
pozici din ultima saptamana.
Adela, felicitari pt mica ta vedeta!
Pufymic, am vazut si noi burtica si iti trimitem pupicei pe ea
.De asemenea, o multime de pupici pt Alesio cel dulce.
Aissa, si ziua de azi a fost cam ca ieri
, daca stau sa ma gandesc la nazdravaniile Almei.Si normal ca inca nu mi-am terminat treburile propuse
.Sper sa ma trezesc mai devreme decat Alma in cateva dimineti ca altfel nu prea se mai poate
.
Fug la nani.Noapte buna tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Neata!
Felicitari micului star
si la cat mai multe concursuri castigate! 
Ana ma bucur ca s-a legat burta. Cuminte Stefan ca a papat tot!
Danyce pai cam asa e orice zi si la noi. Mai ales acum ca Ale e tinuta in casa de vreme e nauca. Ieri incepeau sa mi se vindece zgarieturile de pe nas. Si aseara m-a zgaiat pe buza. Am noroc ca e sotul meu in concediu si mai impartim sarcinile ca o luam razna altfel. Sper sa se faca odata frumos afara.
Cristina si
Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete 
pufymic spune:
LA MULTI ANI RALUCA!!!!!!

Sa fii sanatoasa, iubita si fericita toata viata ta, iar Dodolina sa te umple de bucurie mereu!!!!
Daniela vad ca si Alma e pasionata de tablitele alea de scris....Alesio toata ziua ma trage de mana si cand il intreb ce vrea zice: a, o, adica sa scriem a si o
!In rest vad ca tot shmechera si fara astampar e mica domnisoara!
Geo zici ca nu mai vrei alta burtica?![]()
Adela ma bucur ca sunteti bine! E tare dulce Andrei cu palaria aia
!
Si la noi e o vreme mizerabila....ieri a nins, a batut vantul de te lua pe sus, apoi a plouat, asa ca am stat in casa....acum iarasi ninge
!Sper sa apucam sa iesim azi macar un pic ca deja mor incet.....
Pupici!
Ioana
(13+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
andora spune:

LA MULTI ANI RALUCA!!!!!

Sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii si surprize frumoase alaturi de Dodolica scumpica, de taticul si de bunicii ei si sa ramanei la fel de frumosi si iubiti mereu!
![]()

Si asteptam o feliuta virtuala de tortulet
Si
FELICITARI ANDREI!
![]()

Adela am bucr ca sunteti bine si ca Andreiutu' va rupe inimioarele atator fete. Abia astept sa ne mai vedem ![]()
Ana ma bucur ca merge spre bine cu kkceala 
Eu am lipsit nemotivat zilele astea, ba n-a mers netul, ba n-am avut timp, ba m-am apucat de jucat biliard pe yahoo
Asta e rabufnirea dupa plecarea soacrei, am un chef de lenevealaaaaa
Finutul meu e tot in spital, i-a trecut febra si acum au aparut voma si diareea, naspa rau, i-a gasit o anemie si asteapta coprocultura si alta analiza care se da intr-o sapt tot la sange. O desteapta de asistenta a inceput sa povesteasca familiei ca sigur are talasemie si parintii saracii au gasit pe net tot felul de povesti horror despre asta, sunt la pamant. Eu sunt sigura ca e vreo enterocolita si chiar daca ar fi sa fie talasemie poate fi minora, ceea ce nu necesita multe batai de cap
, plus ca ar tb ca tatal sa o aiba ca mama nu o are si nu prea cred... In fine....
Am citit cate prostioare fac bebeii vostri, pai nici noi nu ne dezmintim. Ca sa fiu on topic, cerem si noi mancare fara jena "papaaaa, da?" insa dupa 2-3 lingurite (cu manuta proprie ca a mamei are purici) ajunge in diverse destinati, cel mai des in cap, in urechi, pe bluza si pe jos. Avem o pasiune din rasturnatul castronasului si uns totul in jur. in afara mancarii numai prostii facem, avem trei vanatai suprapuse in frunte, nu stiu cum reuseste, iar pasiunea ei e asezatul pe jos. Am impresia ca e facinata sa testeze reactia mea mereu. Are asa o privire satisfacuta si curioasa cand face chestii interzise ca ma abtin sa nu ma pufneasca rasul. Incec si eu sa fiu autoritara si sa n-o bag in seama dar pe cuvant daca mai stiu cum sa reactionez ca sa faca ce trebuie. Nu mai am imaginatie
Nu ma mai lungesc, inchei abrupt. Hai ca va pupacesc si va doresc o zi super!!!

PS: Naty mii de scuze, ti-am dat sms dar n-am vazut ca e 8.15. sper ca nu te-am deranjat 

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

elyanne spune:
La multi ani, Naty! 

anielas spune:
LA MULTI ANI NATY!!!!
sa fi sanatoasa si iubita de toti cei dragi, toate dorintele tale sa devina realitate, iar Dodo azi sa te albeasca cu pupici
Pufy-mii de
pe burtik si pentru Alesio cel scumpic la fel. O sa incercam si noi o iesire la circ..chiar sunt curioasa cum reactioneaza Inu..la Zoo i-a placut tare mult.
Lorena-multa sanatate..sper ca esti mai bine acum
. Am vazut pozele voastre de la FunPark..Miron este tare dulcic..iar parcul e o minunatie...sper sa imi plimb macar nepotii in astfel de parc la noi in tzara.
Aissa-m-am distrat de minune urmarind filmuletzele voastre..rade asa frumos Ale
Danyce-acum ma uit si la pozele voastre..e o scumpa Alma-ca de obicei- e tare dulce cum sta ea ca belferashul si se uita la TV
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

anielas spune:
Ana_a-ce bine ca sunteti mai bine
Andora-multa sanatate finutzului tau..sper sa nu fie ceva grav si sa treaca repede. Bravo tie ca lenevesti...tb sa mai iesi si tu din priza, iar despre Gogo-recunosc din povesti multe din prostioarele Inei, iar privirea aceea o cunosc tare bine![]()
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

ana_a spune:
Naty la multi ani!!!Multe bucurii alaturi de Dodolina scumpica si tati al vostru!Multa sanatate si distractie maxima azi!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ellen spune:
La Multi Ani! Naty. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Felicitari micutului Star Andrei si la mai multe concursuri castigate.
Ana, multa sanatate lui Stefanut. Tinem pumnii sa se faca repede bine.
Andora, multa santate finutului tau si sa se faca repede bine.
Pufymic,
pupici pentru bb mic si Alesio. Acus, Acus ma uit si la pozici.
Danyce,
micutei Alma. Am vazut pozele cu frumusica nazbatioasa.