The best of aug-sept-oct 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

hai ca imi asum critica si mai zic si io ceva

nu prea am eu timp zilele astea insa de tras un ochi tot trag la birou intre 2 telefoane sau seara inainte de culcare...de la asta cre ca mi s-a cauzat de am visat-o intr-o noapte pe Ilinca lui Mada care se facuse fata mare, domnisoara deja, si statea cu mine la cafea si povesteam cate in luna si in stele dar io tot ma miram in sinea mea de ce al meu tot mic si ne-vorbitor clar e Acuma nu va puneti sa va radeti de mine ca mi-s batrana si senila si plang usor

Daniela, mie tricicleta mi s-a livrat acasa asa ca nu te pot incurca cu un raspuns.

V-am mai intrebat eu si revin: ce lapte de vaca dati la pitici? ati inceput direct cu din ala rosu sau cu albastru?

Azi sunt consemnata la domicil ca si=a luat bunica o zi de concediu si am ramas eu acasa. Insa nu am noroc sa fie chiar zi libera ca a devenit cazu de am ceva de lucru deci la baby expo tot nu ajung.

Incerc insa sa recuperez la alte capitole cum ar fi gatit pentru tot we si facut ordine prin diverse.

Va lasa ca acusi se scoala micu

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mirela sanatate la puiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mirela, sanatate la puiut!

Mina eu ii dau lapte Dorna de 1,5.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirela multi la gandacelul tau si sa-i treaca repede!Sper sa nu mai faca si alti puiuti rubeola...mai ales ca au fost vaccinati....!

Mina eu ii dau Oke la punga(il mai fierb si eu sa fiu sigura ca totusi mi-e frica....de fapt orice lapte i-am dat i l-am fiert si eu(paranoia....), cu 3,5% grasime(cel mai gras.Eu stiu ca pana pe la 2 ani cel putin trebuie sa nu le dam lapte slab sau degresat fiindca au nevoie de grasimea din lapte sa se dezv ca lumea(neuronii).

Andreea pe unde umbli de nu mai zici nimic?Sper ca sunteti bine!

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

doctorita mea are exact parerea opusa: ca nu trebuie sa exagerez cu grasimile; pentru ca se multiplica celulele adipoase sau cam asa ceva...

pentru cine mai tine minte (a mancat exact cate grasimi trebuie cand era copil ): vaccinul ROR se face in manuta?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Herra nu ziceam sa exageram cu grasimile(nici eu nu vreau copil obez-Doamne fereste!), ci doar ca au nevoie si de grasimi cat sunt asa mici sa se dezvolte....si in plus dc stau sa ma gandesc bine in afara de lapte nu prea stiu de unde mai papa grasimi(eu degresez supa de ex)....
Cat despre vaccin nici sa ma tai nu-mi aduc aminte unde se face.....grasimile lipsa(cand am fost mica) or fi de vina sau faptul ca-s burtica....habar n-am!Poate te-ajuta alte fete mai cu capul pe umeri!
Ce mai face Vladut?E bine?Ca nu mjai povestesti nimic de voi!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Avem poze noi in albumul lui Alesio!!!!!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu nu gasesc pozele cu burtik!

Vlad e mult mai bine, si cu kk si cu apetitul!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

O sa fiu si eu pe la baby expo maine in jur de 11 sper sa vad pe vreo una dintre voi ca nu am reusit pana acum. Vin cu fina mea care a venit special de la Brasov pt expozitie sa vedem ce cumparam.

Elyanne cum a fost azi la expo?

Danina Diana - strengarita familiei
Paula-DianaNoi
DIDIUTZA
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna gagici,
am fost si noi azi la be, a fost frumos, nu ff aglomerat ca alte dati, dar cred ca maine va fi nebuneala mare.

m-am intalnit cu Eliana, Mihaela si Adela respectivele printese Elena, Alexia si vedeta noastra Andrei.
chiar ma gandeam ca unde sunt Aissa si Naty, cand m-a luminat si pe mine Eliana ca azi e vineri nu sambata, am plecata chitita de acasa ca e sambata si la 12 se aduna fetele.

Mirela, multa sanatate si sa-i treaca repede bubitele.
Danyce, noi... de abia am venit cu tricicleta, in masina ca acolo am alfat si noi ca nu se strange deloc, am stat tare inghesuiti cu ea, eram si cu socrela dupa noi, aveam si carutul in portbagaj deci nu tocmai placuta plimbarea.

Naty, noi am luat-o din Europa, pana acolo am ajuns. Ilinca nu e ff incantata de ea, s-a suit in picioare pe ea, tot pt catarat e buna. poate afara s-o comporta mai bine.

eu ii dau dorna rosu, sau alpa 3,5 laptele de la magazinul Plus, asta ii dadeam si in Ungaria
va pup ma duc sa INCERC sa-i dau sa pape

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput