The best of aug-sept-oct 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si Damian tot Dorna rosu bea, atat cat mai bea ca nu prea mai vrea deloc lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!
Mi-am revenit si eu dupa emotiile de ieri...mesc mult de incurajari..mi-au prins ff bine..cred ca emotii mai mari am avut eu (a tb sa ma ocup de partea tehnica).
Pufy-am vazut un Alesio scumpic ca de obicei dar nu am vazut burtik
Mina-eu ii dau Inei Milli sau Brenac 3.5%..la fel..il mai fierb inainte.
Adela-super si pozele voastre de la premiere...m-a topit de tot Andreiutzul..continui vizionarea

Imi pare rau ca am ratat intalnirea de ieri...sper sa ne vedem azi cu celelalte fete..
Pupici multi..si un we minunat

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Anielas noi sigur venim, ne gasim noi cumva pe acolo bantuind.
Ma bucur ca inteleg ca a iesit bine prezentarea! Felicitari!
Danyce trici a mea a venit acasa gata montata ca si la Mina, dar la o prietena i-au adus-o (de la aceeasi firma) in cutie si au montat-o baietii aia pe loc.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Aissa-eu as vrea pe la 10 sa plecam..acum depinde si de Ina..ca azi noapte a avut concert..au chinuit-o rau maselele si prin urmare s-a trezit de vreo 4 ori...de gasit..unde vezi un alai mareeeeeeee (mamik, tatik, bunici si matushici) dupa un bb mofturos..noi suntem

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele,
herra noi am facut priorix-ul in manuta.
nu stiu ce are si a mea ca de vreo 3 nopti se tot trezeste si plange.
Sa se faca o data mari sa ne spuna si noua ce ii doare, ca asa mai muolt pe ghicite o luam.
nici eu n-am gasit pozele cu burtiku
as fi venit si eu azi, dar destul ca ieri am mers pe jos dus-intors pana acolo, mi s-a paruit ca se si fornaie un pic Ilinca, am avut si ghinion cu vantul in fata am fost cand ne-am dus asa a fost si la plecare, era ca un sloi de gheata in carut cand am ajuns acasa.

ma vorb

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Si eu stiu ca se da lapte gras la copilasi, cum zice si Ioana de unde alte grasimi?Ca doar au nevoie ei si de putina grasime, sa se dezvolte normal

Ufff ca sa trezit, dar pana mai sta la povesti cu babu si atoo sa va zic repede o faza de ieri Mi-a scotocit in geanta, a scos o hartie de 10 lei si a venit in fuga in bucatarie la mine fluturant bagnota si strigand "maniii" "maniii" am ramas masca...nu-mi aduc aminte sa-i fi spus ca aia sunt bani, doar ca a mai scotocit el prin geanta daca o are in vizor, stie sa deschida fermuarul, si i-am mai atras atentia ca nu-i voie sa umble cu banii lui mami....

Mirela, multa sanatate puiului si sa treaca repede!!!

Gata...fug...revin apoi sa vad si eu pozele cu burtiku!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetele!

Herra ma bucur ca e mai bine Vladut!

Ania felicitari tatalui tau!Si tie pentru partea tehnica!Si multi Inutzei necajita de dintzoci!

Poze cu burtica pun azi, ieri am pus poze noi cu bazucu doar!

Distractie placuta la BabyExpo si sa va ganditi si la noi cele care nu suntem acolo cand va intalniti in grup....ce as mai vrea sa ma intalnesc si eu cu voi....!

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dam si noi raportu' de la Baby Expo... M-am vazut cu Mihaela si Alexia, cu Mada si Ilinca si Adela cu Andrei Eu mi-am luat fina dupa mine si bine am facut... ca nu m-as fi descurcat cu Meme maraita si obosita... care, s-a gasit sa adoarma cu un sfert de ora inainte sa vina sa ne ia cineva de acolo ... normal ca s-a trezit cand am iesit afara ...
Nu a fost f. aglomerat, dar pe mine tot m-a obosit nebunia de acolo si m-am enervat cum am intrat... daca n-am rabdare ... Dupa ce m-am dus (in mod special), adica dupa cani Bfree, nu am gasit... Nici altele care credeam ca sunt asemanatoare n-am luat, pt. ca nu erau ce trebuie... Pana la urma am luat unele de la nuk... dar nu prezita nici un interes, inca, pentru mandra mea...
Am luat body-uri de la "Z", 12 ron... dresuri (nu stiu exact de la ce firma) tot 12 ron... si am gasit rochita pt. nunta, de care m-am indragostit din prima... n-am mai stat sa caut alte modele... si chiar nu gaseam ceva frumos si nu exagerat de scump (ca mai erau unele f. frumoase, 180 ron ) si era ultima si masura ei... bafta noastra... macar sa plecaum cu ceva din ce vroiam sa luam... In rest, nu m-am uitat la altceva...
Cred ca incepand cu editia urmatoare zicem pas... sau, daca are cine sa stea cu mandra poate ma duc singura, altfel nu prea cred... Chiar nu mai as avea ce sa iau de acolo... haine pot lua de la orice magazin, jucarii la fel... pt. ca la astea, preturile nu prea sunt diferite de cele din magazin...

Hai ca m-am intins... Distractia placuta la Baby Expo... si sa scapati fara nervi si aglomerate

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

am pus poze noi la albumul 1 an si 5 luni

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salut!
Multumesc fetelor de sustinere...azi Robert e deja fara bube,deci chiar ne-au tinut mai putin de 72 ore...insa pt linistea mea l-am tinut si azi in casa...din pacate am ratat si noi o intrevedere cu fetele din Brasov de pe DC...se mergea la Macromall-ul nou facut si tare frumos,care are loc de joaca pt copii...sunt tristuta ca nu am putut merge mai ales ca deja vorbisem si cu fetele...dar asta e...data viitoare sper sa fim bine

MADA,frumoasa gaza ta si ce fain ca ai fost la piscina...unde ati fost,aici sau in Ungaria?....super fain oricum,si eu vreau sa-l duc pe puiut.... la dragalase.

IOANA si Alesio e un scumpic

Eu ii dau lui Robert lapte de la Dorna verde,deci din acela cu grasime de mijloc,nu mai stiu exact cat are...faza e ca mie doctorita mi-a zis sa-i dau mai slab din cauza bubitelor de pe obrajori...dar nu mai stiu ce sa cred,unii zic intr-un fel altii altceva....oricum eu ii mai dau si mancare de la noi,exact asa cum e facuta,ii place tare mult si deci isi mai ia ceva grasimi...nu ma intelegeti gresit,nu ii dau carne cu grasime,ci doar mancare facuta cu ulei.

fetelor,pe mai tarziu!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput