La noi la Galati sa veniti (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fetelor,pe unde umblati? Ce este cu atata liniste?

La noi este urat de tot afara. Bate un vant naprasnic de vreo 3 zile,noroc ca nu este asa frig,sunt intre 0°C si 7°C.

Aici, cel mai greu cu copii este in Week-end. Nu ai unde sa ii duci sa se joace,decat in parc. Sambata mai sunt activitati sportive la sala de sport,insa pt. cei mai marisori.Spre ex. este baby-gim,adica un fel de tavaleala cu parintii pe saltele sub supravegerea unui animator sportiv.As spune frectie la picior de lemn.
Am fost si noi cu Sébastien azi,i-a placut mult,insa nu-l pot primii caci nu este inceput de an scolar si nici locuri nu mai sunt.
Il vom duce din septembrie.

In rest,acasa ...ne uitam la Bambi 2.

Pupici .

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ce faceti, fetelor?
Se vede treaba ca e weekend...si ati iesit la plimbare...sau n-aveti chef de vorba...

Am fost si noi ieri pe-afara cu fata, chiar de doua ori...bine ca vine caldura...

Cred ca intru si eu in somaj...vine azi prietena mea din SUA si avem de recuperat barfa la greu...

si o duminica minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata iubitelor ! pana incepe formula 1 am timp sa va multumesc din suflet ( din nou ) pentru urari. Ieri am avut inca doua serii de invitati ...ma asteapta o bucatarie plina de vase ..dar merita, ne-am distrat grozav.
As vrea sa iesim astazi: la Gradina Botanica sau la Happy Kids...Cine ne insoteste ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna seara. Laura, daca stiam ce planuri ai....caci aveam nevoie de cineva sa ma impulsioneze cu iesitul copiilor la joaca.
Noi am fost ieri seara intr-o vizita de mici la gratar, ne-am distrat bine iar copiii au dansat mai mult ca noi!
In rest, nimic nou pe frontul de vest.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
Ce liniste...
Fetelor, e luni...strig catalogul?

Mergi la inceput

Neata !
Vilma, duminica la pranz am fost la biserica s-o impartasim pe Daria, cu aceasta ocazie am aflat ca era Sf Daria , dar mi s-a parut destul de rece si am renuntata la plimbare, asa ca daca week endul viitor vrei poate organizam o iesire impreuna.

Am reusit sa facem cateva poze sambata: Daria. Nu sunt foarte reusite din pacate.
Si Daria ne-a facut un cadou de ziua ei : de sambata doarme singura in alta camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare fetelor!

Haideti la o cafea, ca eu tare am nevoie de una si n-am cu cine s-o beau!!!!!

In we asta am fost o fuga la Bucuresti. Ne-am vizitat finii. Trebuie sa va spun..... am fost la musicalul "Chicago" si a fost super, asa ca daca aveti ocazia sa-l vedeti - nu o ratati ca merita.... Au fost la inaltime actorii...
Iar puiul meu a fost la mama, si acum urmeaza sa ma duc sa-l iau ca mi-e un doooor..... Abia astept sa-l strang in brate si sa-l pupacesc...

Deocamdata atat de la noi.... O zi buna sa aveti. Pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

si eu am fost sambata la Bucuresti dar la Babyexpo,cu fiica-mea.am ajuns acasa noaptea dar Shalini a mea nu vroia sa mai vina acasa.ne-am distrat pe cinste,a fost pictata pe fata,am fost prin magazine,ce mai afost super.eu am avut treaba cu noi colaboratori dar tati si fratele meu s-au ocupat numai de distractia fetitei.si eu care ma temeam sa o iau in calatorii lungi cu masina! nu va spun cat de cuminte a fost si cat de fericita.
ieri am fost un pic la happy kids si apoi somn sa ne revenim.
azi e frumos afara si cred ca dupa gradi o scot in parc sa ne jucam un pic.va pup si sa aveti o zi frumoasa.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Fetelor,am reusit sa pun si celelalte poze din vacanta,din Paris.Va invit la vizionare!
Tare as vrea si eu o iesire acum,dar barbatelul meu a plecat din oras cateva zile,abia pe la sf saptamanii as putea.

Mergi la inceput

Se vede ca s-a incalzit, toate sunteti la plimbare si nu mai aveti timp de DC ! Si noi ne-am plimbat ieri cu Daria pana s-a innoptat !

Haideti la cafeluta !

Mergi la inceput