La noi la Galati sa veniti (20)
Raspunsuri - Pagina 7
delphin spune:
Fetelor,pe unde umblati? Ce este cu atata liniste?
La noi este urat de tot afara. Bate un vant naprasnic de vreo 3 zile,noroc ca nu este asa frig,sunt intre 0°C si 7°C.
Aici, cel mai greu cu copii este in Week-end. Nu ai unde sa ii duci sa se joace,decat in parc. Sambata mai sunt activitati sportive la sala de sport,insa pt. cei mai marisori.Spre ex. este baby-gim,adica un fel de tavaleala cu parintii pe saltele sub supravegerea unui animator sportiv.As spune frectie la picior de lemn.
Am fost si noi cu Sébastien azi,i-a placut mult,insa nu-l pot primii caci nu este inceput de an scolar si nici locuri nu mai sunt.
Il vom duce din septembrie.
In rest,acasa ...ne uitam la Bambi 2.
Pupici .
http://community.webshots.com/user/delphinoi
cookie spune:
Ce faceti, fetelor?
Se vede treaba ca e weekend...si ati iesit la plimbare...sau n-aveti chef de vorba...
Am fost si noi ieri pe-afara cu fata, chiar de doua ori...bine ca vine caldura...
Cred ca intru si eu in somaj...vine azi prietena mea din SUA si avem de recuperat barfa la greu...
si o duminica minunata!
LauraFlo spune:
Buna dimineata iubitelor ! pana incepe formula 1 am timp sa va multumesc din suflet ( din nou ) pentru urari. Ieri am avut inca doua serii de invitati ...ma asteapta o bucatarie plina de vase ..dar merita, ne-am distrat grozav.
As vrea sa iesim astazi: la Gradina Botanica sau la Happy Kids...Cine ne insoteste ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
Buna seara. Laura, daca stiam ce planuri ai....caci aveam nevoie de cineva sa ma impulsioneze cu iesitul copiilor la joaca.
Noi am fost ieri seara intr-o vizita de mici la gratar, ne-am distrat bine iar copiii au dansat mai mult ca noi!
In rest, nimic nou pe frontul de vest.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
LauraFlo spune:
Neata !
Vilma, duminica la pranz am fost la biserica s-o impartasim pe Daria, cu aceasta ocazie am aflat ca era Sf Daria , dar mi s-a parut destul de rece si am renuntata la plimbare, asa ca daca week endul viitor vrei poate organizam o iesire impreuna.
Am reusit sa facem cateva poze sambata: Daria. Nu sunt foarte reusite din pacate.
Si Daria ne-a facut un cadou de ziua ei : de sambata doarme singura in alta camera.
ciristina_serban spune:
Salutare fetelor!
Haideti la o cafea, ca eu tare am nevoie de una si n-am cu cine s-o beau!!!!!
In we asta am fost o fuga la Bucuresti. Ne-am vizitat finii. Trebuie sa va spun..... am fost la musicalul "Chicago" si a fost super, asa ca daca aveti ocazia sa-l vedeti - nu o ratati ca merita.... Au fost la inaltime actorii...
Iar puiul meu a fost la mama, si acum urmeaza sa ma duc sa-l iau ca mi-e un doooor..... Abia astept sa-l strang in brate si sa-l pupacesc...
Deocamdata atat de la noi.... O zi buna sa aveti. Pupici!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
viorica avram spune:
si eu am fost sambata la Bucuresti dar la Babyexpo,cu fiica-mea.am ajuns acasa noaptea dar Shalini a mea nu vroia sa mai vina acasa.ne-am distrat pe cinste,a fost pictata pe fata,am fost prin magazine,ce mai afost super.eu am avut treaba cu noi colaboratori dar tati si fratele meu s-au ocupat numai de distractia fetitei.si eu care ma temeam sa o iau in calatorii lungi cu masina! nu va spun cat de cuminte a fost si cat de fericita.
ieri am fost un pic la happy kids si apoi somn sa ne revenim.
azi e frumos afara si cred ca dupa gradi o scot in parc sa ne jucam un pic.va pup si sa aveti o zi frumoasa.
viorica
vladhana spune:
Fetelor,am reusit sa pun si celelalte poze din vacanta,din Paris.Va invit la vizionare!
Tare as vrea si eu o iesire acum,dar barbatelul meu a plecat din oras cateva zile,abia pe la sf saptamanii as putea.
LauraFlo spune:
Se vede ca s-a incalzit, toate sunteti la plimbare si nu mai aveti timp de DC ! Si noi ne-am plimbat ieri cu Daria pana s-a innoptat !
Haideti la cafeluta !