La noi la Galati sa veniti (20)
Raspunsuri - Pagina 6
vilma spune:
La multi ani, Daria!!!! Mai tarziu, din cauza netului, dar cu mult drag, iti urez sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa o bucuri pe mami in fiecare zi cu zambetul tau fericit!!!!
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
roxicucu spune:
Nici noi nu am avut net ieri, asa ca, cu scuzele de rigoare:
LA MULTI ANI, DARIA!
Laura, sa-ti traiasca bombonica, sa fie sanatoasa, fericita si sa va bucurati de ea.
Pupici
Roxana si Stefan
http://photos.yahoo.com/roxicucu
Ele spune:
Salutare!!
fetele nu va gaseam, eram departeeee....ma refer la nr paginii.
Anuntam si noi cateva pozite noi pt cine are timp 2 iepurasi
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
cookie spune:
Ele, ce frumoase sunt pozitele...
Cred ca Denisa s-a distrat de minune cu iepurasul...da' de unde l-ai rostuit, draga?
Fetelor, nu v-ati trezit? Haideti, ca vine weekendul peste noi!
korinna spune:
Neata la fetite!!
Ce faceti?Azi e ultima zi din saptamana asta lucratoare..abea astept sa vina we!Ma simt tare obosita.Aseara am facut mancare:ciorbita(pt ca Stefan,asemeni Dariei..nu poate trai fara ciorbitza ),niste fripturica inabusita de vita si sarmalute de post .Asta pentru ca am adus la serviciu sarmalute sa dau de pomana.Ei..si ca sa ne simtim bine am luat si 2 berici....:)
Vad ca e frumos afara..Da Doamne sa vina vremea buna!!Sa mai iesim si noi la plimbarica!!
Va pup si numai bine!
alinam spune:
neata!
Cookie e dulce fok Sabinuta!
Ele, Denisa terorista de iepurashi!
Cookie daca tot m-ai intrebat hai sa iti zic ce am primit cadou de ziua mea:o babana litiaza biliara. sunt cam trista si deprimata pe acest motiv, se pare ca m-am captusit cu ea in timpul sarcinii din cauza dezechilibrelor, asa ca regim si in cel mai fericit caz o sa incerc ceva tratamente naturiste de dizolvare a pietrelor, dar solutia finala se pare ce ar fi tot operatia, of si io care am nascut normal de frika operatiei . Stiu ca multi oameni au boala dar e asimptomatica si traiesc cu ea toata viata, ei la mine e nesol ca ma simt foarte rau, am criza dese, dureroase, cand nici la pold nu pot sa ma uit.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
vilma spune:
Alina, si eu am probleme cu fierea, fac uneori crize cand mananc mancaruri grase sau alune, sau prajeli, sau chiar salata de icre sau vinete. Si pot sa-ti zic ca am perioade mai sensibile si perioade in care nu patesc nimic.
Tu ti-ai facut vreo ecografie? Daca da, ce ti-a zis? Sper sa nu fie nevoie sa faci operatie, poate poti sa rezolvi, vorba ta, naturist. Acum au aparut atatea ceaiuri si buline. Apropo, eu in criza iau anghirol sau beau ceai de anghinare.
Tu iei vreun medicament in mod regulat? Ai si vreo alta problema hormonala?
Sper sa treaca cat mai repede istoria asta, ca stiu cat de groaznic e si cat de "amara" poate sa para viata in perioadele astea.
Pupic.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
delphin spune:
Buna la fete!
Frumoase pozicile cu copilasii vostrii....si animalutele aferente!
Alinam,multa sanatate,si vorba vilmei,incearca cu anghirol sau liv 52. Stiu astea de la mama ca si ea sufera cu fierea. Astfel de crize poti avea si de la oboseala acumulata, incearca sa te odihnesti mai mult! Stiu,stiu,ca este usor de spus,dar fa un efort!(vrei sa se intalneasca fetele fara tine?)
Din ciclul"vorbe haioase ale copiilor":
Azi m-am certat cu Sebastien ca tot isi baga degetele in gura si tot punea gura peste tot, inclusiv pe jos. L-am rugat de mai multe ori sa nu mai faca,apoi am ridicat tonul si m-am suparat, intrebandu-l:
" Ce trebuie sa fac, ca sa ma asculti?"
La care el raspunde:
" sa tipi!"
Va urez o zi buna si calduroasa. Aici bate un vant!!!!!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
alinam spune:
Vilma da am facut eco, asa speram eu sa fie doar o perioada de oboseala ... dar se pare ca am multe pietre. Deci, pietrele le-am fakut in timpul sarcinii din cauza skimbarilor de metabolism .
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
ELIZA MIRON spune:
Buna dimineata!
Nimeni nu mai face cafea de cateva zile...azi fac eu si aduc si subiectul pe prima pagina...
Hai, fetele, "miscati-va mai cu talent", mai povestiti...eu ce mai citesc???