La noi la Galati sa veniti (20)
Raspunsuri - Pagina 5
delphin spune:
Am fost la piscina si va punem si ceva poze....
http://community.webshots.com/album/548583693uZBQYA
http://community.webshots.com/user/delphinoi
Ele spune:
salutare fetele.
Se pare ca eu am pierdut cateva aniversari.
La multi ani Dariutei!!! sa creasca mare si sanatoasa , si sa le aduca numai bucurii parintilor ei. ...si nu in ultimul rand petrecere frumoasa.
Diana la munte a fost super , am urcat dar nu prea mult ca eram puturosi ...ca deh, cine a dansat toata noaptea pana nu si-au mai simtit picioarele .Pacat ca a fost doar un we scurt..ca trebuie sa ajungem la Roman dupa bb si dupa la Galati.
Si acuma sa va zic ce stres am tras pe drumul de la Roman la Galati.Tot drumul a viscolit la greu, masinile derapau in fata noastra si noi fara lanturi . In Adjud am vrut sa luam lanturi si nu am gasit nicaieri si am inaintat incet in speranta ca o sa gasim la tecuci. Binenteles ca nici acolo nu am gasit si uite asa am mers cu 30 la ora. Deci drumul de la roman la galati l-am facut in 6 ore in loc de 3. ...dar multumesc Domnului ca am ajuns sanatosi (3 accidente am vazut pana la marasesti). bebe a stat doar in gatul meu in masina si m-a tot pupat si era vesela tare si nici macar de foame nu a plans. A papat doar biscuti si ceai ...
Cam asta de la noi , va pupam si va citim .cand gasim timp mai mult si scriem.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
ciristina_serban spune:
LA MULTI ANI, DARIA!!!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii! multi pupici de la noi!!!
Asteptam poze de la petrecere!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
lauraspeedy spune:
Hello!
LA MULTI ANI DARIA! Multide la mine si de la Lavinia.
Cookie, prin ce zona m-ai vazut? Am profitat de vizita soacrei mele, care a stat vreo cateva zile la mine cu ocazia motzului fii-mi, si am colindat orasul.
Hana, super pozele.Imi place tare mult cea in care doarme in masina(e un ingeras).
Fetelor, voi ati primit indemnizatia de crestere a copilului pt. luna februarie2006?
lauraspeedy si Lavinia
ciristina_serban spune:
Da, eu am primit indemnizatia, dar e adevarat ca a venit cu intarziere..... Abia ieri am primit-o... Asa ca probabil trebuie sa soseasca si pe la voi.
Liliana nu mai stiu nimic de voi... Sunteti bine sanatosi??? Mai da un semn de viata. Pupici!
Si ............... pe cand intalneala????
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
cookie spune:
Hello, hello!
Fetelor, nici mie nu mi-au venit banutii pe februarie...
Cristina, inseamna ca-s pe vine...e mai bine, ca voi cheltui mai putin, daca vin mai tarziu
In schimb, s-ar putea sa primesc azi o diferenta de bani de la serviciu ...astept sa ma sune colegele...
Dadym spune:
Salut fetelor! Va scriu de dimineata ca nu se stie daca mai am timp in cursul zilei, bb m-a trezit de la 6.30 si sunt ofuscata rau, nu stiu ce sa-i mai fac si ce sa-i mai dau sa-mi doarma si mie noaptea cum mai aud la alti parinti. Se apropie si termenul limita, in mai va trebui sa ma duc la munca, iar cu operatiunea intarcat stam prost tare, imi arunca biberonul cu lapte de nu se vede, tzitza e la putere.
Mie ieri mi-a venit indemnizatia deci de azi ne apucam sa-i cheltuim
Ele, sunteti curajosi, bravo voua, eu nu stiu daca plecam pe vremea asta, asa sunt eu mai prapastioasa.
Apropo de luatul din mot nu spune nimeni nimic? Unii din alte zone geografice spun ca se ia cadou la nasi, asa o fi si aici?Pupici la toata lumea si sa aveti o zi buna
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
cookie spune:
Diana, nasoala treaba cu intarcatul...am trecut si noi prin asta...
Sabina arunca si ea biberonul, nici nu vroia sa-l vada daca eram si eu prin preajma...operatiunea "Milumil3" am inceput-o cu ajutorul lui tati...adica eu faceam biberonul, il lasam undeva pe hol si fugeam repede sa nu ma vada...In seara in care a baut 50ml a fost victorie!!!
Incet-incet s-a invatat cu biberonul(ea, care nici ceai nu vroia din bibe!), dar a durat cam o luna la noi(timp in care ramasese doar o masa de tzitzi spre dimineata) Astfel, nici n-am avut probleme cu sanii cand am intarcat-o, probabil ca se redusese si cantitatea de lapte pe care o fabrica Fulga
In legatura cu motzul, fiecare face dupa cum il taie capul...si dupa cum se inteleg cu nasii(sau nu!)
Laura, cum ati petrecut? Vino de ne povesteste!
Sau nu v-ati trezit?
Pana la urma ce cadou i-ati facut Dariei?
Alina, nu ne-ai spus ce cadou ai primit de ziua ta...ori e din ala care nu se zice?
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Ne-am trezit Cookie, trebuie sa mergem la munca... Asa ne trebuie daca facem petrecere in timpul saptamanii...Precis n-o sa se mai intample ...
Am avut liber ieri, dar am obosit mai tare facand curatenie si celelalte necesare....Eu una nu prea am fost in forma...Am vrut ceva nou de imbracat si daca tot am iesit cu mama s-o "consiliez " la cumpararea cadourilor pt copila , am intrat si prin magazine pt adulti...Mi-am cumparat o bluza ( destul de scumpa ) care a pocnit pe la cusaturi dupa o ora de purtare..., gustand din creme , maioneze si altele de genul toata ziua mi s-a cam aplecat si ...nu ma mai incapea nici o fusta sau pantalon....Deci " am fost in forma "
Fiicamea in schimb a fost dulce de tot; cuminte si receptiva la ce i se cerea, flamanda rau ( nu am avut timp sa-i termin ciorbica si a fost jale ) A mancat vreo trei copanele si o mana de cartofi prajiti...ceea ce e mult pt ea....si toata ziua a cerut " ciobica ". A rezistat pe baricade pana la plecarea musafirilor. Prin somn a scancit putin , probabil cartofii prajiti ( neadecvati varstei ) dansau prin burtica ei.
Intalnirea cu Vladut si Hana a fost super. Au comunicat, si-au impartit jucariile, s-au imitat, au mancat impreuna , sa-i fi vazut cum beiau ( asa e corect ??? )din acelasi pahar fiecare cu paiul lui...Dulci foc au fost ! Trebuie sa repetam intalnirile...de s-ar incalzi odata !
Acum, asteptam petrecerile de sambata cu bunicile si apoi cu nasii !
Maraton nu gluma !
Va pupacim si va multumim din nou pt urari !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004