La noi la Galati sa veniti (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata scumpelor!

Delphin, multumesc de sfaturi, si chiar am sa le urmez. Pana acum nu am vrut sa leg sertarele si dulapurile pentru ca am crezut cu putere ca daca vorbesc cu el si ii explic, ma va intelege intr-un final. Dar eu am ajuns la capatul rabdarilor.... mai repede ca el.

Cookie, intr-un fel m-ai mai linistit pentru ca si la tine e la fel . Exact de asta m-am saturat.... la fel cutii si ambalaje diverse si sticle imprastiate prin toata casa, sufragerie... baie.... produsele de la baie le aduce prin bucatarie, sufragerie dormitor si bineinteles produsele din bucatarie prin toate celelalte camere.... Si dupa o zi de alergat cu treburi prin oras, obosita (cunoasteti si voi) cand vin acasa le vad imprastiate si tre sa ma apuc sa le strang si peste 5 min sunt la fel.... disper!!! Imi doresc sa am mai multa rabdare. Si Razvan a inceput sa se cocoate de la o vreme pe canapea si fotolii deocamdata. Oricum am ramas masca cand l-am vazut intr-o zi sarind in canapea cand eu nici nu stiam ca poate sa se urce singur!!! Gata nu ma mai plaorie cu masinang! Pana aici!

Noi am programat pentru azi o calatorie cu masina pana la tara la bunica mea, ca nu am mai vazut-o de mult. Iar maine mai vedem.... Ar fi interesant in Gradina Botanica. Mai vorbim. Va pup acum!
Sa aveti un week. deosebit de calduros si frumos!! Byeeeeeeee!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Mai fetelor ce pb mari aveti . Normal ca nu se joaca cu nimik din ce are voie. Drept urmare i-am ascuns 3/4 din jucarii in lada de la canapea ca oricum nu facea decat sa le imprastie. Acuma le primeste treptat cate 2-3 si pare mai incantata. Si avem vreo 2 saci de jucarii
Dupa cate am citit e devreme sa se joaca cu jucariile, trag speranta pe mai incolo. Eu ma crizez ca nu se joaca deloc singura....daca eu nu sunt acolo e de jaleeee...si ma trage dupa ea
In legatura cu sertarele ..sunt legate toate si la noi si arata casa ca dupa razboi
m-am plans destul?? sau mai e loc???

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

eu cand m-am mutat in casa noua eram insarcinata in 4 luni cu fiica mea si mi-am mobilat ap. in functie de nevoile din primii ani de viata ai copilului,avand experienta unui nepotel foaaarte neastamparat.astfel in living care masoara 30mp nu am mobilier decat din rigips si 3 canapele,un acvariu si multe, multe poze cu Shalini si jucarii.
in camera copilului am la fel doar strictul necesar si calculatorul ,in rest tot ceea ce rteprezinta un pericol pt copil a fost ridicat sus si niciodata sub nici o forma nu i-am lasat la indemana substante mai mult sau mai putin periculoase.cu toate acestea fiica mea e intr-o continua miscare atunci cand este acasa.mi-a stricat 2 truse de fard mi manjit covorul cu oja,ca de! e domnisoara si vrea sa se aranjeze singura.cel putin de azi dimineata numai boacane a facut pana cand exasperata am imbracat-o si am trimis-o cu tati in parc.vrea sa bea cafea cu mami asa ca i-am facut ciocolata calda foarte slaba cu mult lapte,a vrut sa manace paine prajita cu unt si dulceata si sa bea cafea in living unde a facut numai "cafea"pe jos si s-a murdarit toata de dulceata,apoi a descoperit un parfum pt bebelusi de culoare albastra cu care si-a manjit toate hainutele pe care eu le pregatisem frumos pe pat sa o scot la plimbare.a murdarit masa cu markerul negru pe care l-a gasit la tati in buzunar si cat am frecat nu se mai ia.scurge toate paharele daca nu esti atenta,se spala la bideu si uda tot in jur apoi aluneca pe gresia uda si tipa ca din gura de sarpe.e abia 12 iar eu simt ca nu mai pot.am un moment de respiro ca aplecat la plimbare.dar stiti ceva?mi-e dor de ea si cred ca voi pleca si eu sa petrec cateva ore in parc cu amandoi, unde ,bineinteles, ca vrea biscuitii sau covrigii altui copil,vrea sa se dea numai ea pe topogan sau impreuna cu mami.iar gardianul abia asteapta sa ma prinda pe topogan sa-mi dea o amenda!
va doresc o sambata frumoasa si cel putin la fel de plina ca a mea.abia astept ziua de luni sa o duc la gradi si sa ma odihnesc un pic.glumeam!

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,a-ti fost in Gradina? Ieri nu am intrat aici si n-am stiut ca va duceti acolo,am fi venit si noi.Dar ne-am dus in Gradina Publica si dupa ce se trezeste ne ducem iar.E foarte frumos afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Viorica hehehe e tare fetitza ta, da m-am ingrozit gandindu-ma ce ma asteapta, mobila am destula, chiar prea multa avand in vedere ce spui tu si ma gandesc cu groaza ca eu sunt cam maniaka a curateniei si ordinii ... ori ma fak mai "nesimtita" ori tin copilul in tarc hehehe cred ca prima varianta e mai plauzibila.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Noi locuim intr-o casa cu un etaj,camerele sunt la etaj,salonul si bucataria la parter,prin urmare locul de joaca al lui Sebastien este salonul si marea majoritate a jucariilor lui sunt in salon(nici o sansa de salon curat cand vin musafiri la noi,noroc ca nu vin :))

Cand eu sunt cu puiul acasa,el se joaca,scoate jucariile din lada le imprastie pe jos,iar eui-mi petrec timpul adunand din urma lui. El nici nu prea are timp sa se joace caci jucaria aterizeaza inapoi in lada. Cand este cu taica'su acasa,il lasa sa imprastie tot pe unde vrea,iar inainte sa ajung eu acasa(ajung mereu la aceeasi ora)stang repede ca sa fie curat,caci eu ma enervez teribil.

Azi,dupa o tura de tuns iarba in gradina,la pranz l-am dus la Mc. Do,iar dupa-amiaza am stat in casa caci s-a starnit un vant teribil si s-a si innourat.

Incerc si eu sa procedez ca si barbatul meu,dar nu prea i-mi iese.

Acum s-a jucat cu o motocicleta de jucarie pe perete[caci pe jos nu poate,il tine o scama :( ] si a facut numai urme,insa se vad doar daca te uiti de aproape.

Seara placuta!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Ne-am plimbat ieri toata ziulica . Pacat ca a cam batut vantul dimineata in Gradina Botanica. Ne-am imprietenit cu pestii, am admirat niste "pietroaie " superbe, apoi am fost in Oraselul copiilor. Am mancat, am facut nani, noi am ramas acasa sa facem curat si mancare ( adica eu sa le fac ca sotu avea preocupari sportive..., el care ma ajuta intotdeauna ), copila a plecat cu mama si matusica in Gradina Publica. A venit super incantata si cu chef de joaca, pana pe la zece am cantat, dansat, am construit ...si apoi nani cu tati , asa a vrut ea ...

Eu am avut mare noroc cu Daria, nu s-a catarat pe nicaieri, i-am lasat la indemana, de ex in bucatarie in sertarele la care ajungea, ustensilele de lemn, si niste cutii goale,..si ea stie ca doar cu acelea trebuie sa se joace. Cu revistele am avut si noi ceva probleme, pana mi-a adus o colega un teanc de cataloage Avon si am scapat si de obiceiul asta. Bineinteles ca mai avem scapari, doar e copil, iar pe masura ce creste are alte "obiceiuri ": de ex nu ma pot da cu farduri acasa ca vrea si ea si ar mai fi cateva, dar s-a incalzit apa si eu vreau tare de tot o cafea !
Veniti si voi ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Daa, e buna cafeaua!! Mai ales azi, ca e luni si am o mare problema cu modificatul orei. Propun sa venim la servici la ora 8 dupa ora veche si sa plecam la 4, dupa ora de vara....

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vilma, ce bine ar fi asa cum propui tu !...Din pacate ordinele sunt invers ...
Am inceput si eu o oarecare cura de slabire: am zis sa renunt la zahar si paine, pe langa restrictiile obisnuite, dar din pacate cafeaua fara zahar ma omoara, asa ca ...in cafea am sa pun totusi zahar ( indulcitorii nu-mi plac ).

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

hehehe, vad ca ati inceput si voi sa va "plangeti" de ceea ce mai fac micii intreprinzatori prin case...Noi am depasit faza de nervi pentru ca nu-s puse unele sau altele la loc. Daca ea vrea sa le insire prin casa, n-are decat, daca nu vrea sa manance sa stea flamanda...si tot asa...Nu de alta dar am obosit sa ne facem nervi, si am ajuns la concluzia ca ea are nevoie de 2 parinti sanatosi la mansarda!
Am incercat sa facem "educatie" cu santajul...dar n-a mers si acum mai nou daca se enerveaza mai tare, se pune in fata noastra si tuseste pana isi provoaca voma!!! Asa ca in loc sa o educam noi pe ea, ne educa ea pe noi...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput