Obligatoriu instiintare scrisa pentru angajator?

Obligatoriu instiintare scrisa pentru angajator? | Autor: arghirmonica

Link direct la acest mesaj

Adica exista vreo lege care te obliga sa faci chestia asta,sa ii anunti ca esti insarcinata?
La mine la serviciu nu stiu nimic de ea si mi-au spus ca nu trebuie sa fac nici o instiitare scrisa.Nu de alta dar daca asa trebuie vreau sa fie bine.
Daca aveti cumva detalii va rog sa mi le spuneti si mie.
Mentionez ca nu lucrez in conditii grele,de noapte etc..
Va multumesc,Monica 21+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Nu esti obligata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

urGET REPET URGENT TREBUIE SA-L ANUNTI in scris si sa-ti iei numar de inregistrare! trebuie sa-i duci si o adeverinta de la dr in care sa se confirme ca esti insarcinata! astfel il obligi sa-ti creeze conditii optime de lucru, nu are voie sa te dea afara, ai dreptul sa lucrezi numai 6 ore, pentru ca lucrezi in conditii grele! Nu esti obligata dar iti pierzi multe multe drepturi! sunt obligati sa iti asigure un loc unde sa poti sa te intinzi putin ! vei fi monitorizata de catre medicul de medicina a muncii! etc etc exita o lege foarte clara mai cauta pe internet- si sigur o sa-mi dai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Din cate stiu eu,este o prevedere din Legea de protectie a maternitatii.Nu mai stiu daca e obligatoriu,dar te protejeaza pe tine,dupa cum spune si Rony.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput