Montignac: ce am mancat azi! (74)
Raspunsuri - Pagina 9
corina costea spune:
Saluti fetele,
Am cam mancat zilele astea .Dar nu prea multe prostii ca eu tin si postul asa ca nu mi-am permis sa gresesc prea mult.Ca si abateri ar cam fi niste pireu de cartofi ieri cu snitele de soia si niste salata de vinete de post facuta cu maioneza din praf de pufuleti.
Raportez 71 kg si cred ca cam pe acolo am sa ma mai invart mult timp ca acul cantarului nu mai tine cu mine.
Va pupic.....
CORINA
xandra28 spune:
trec si eu in viteza sa dau greutatea de azi: 81. super super mult, da macar vad ca se misca cantarul.
mai am vreo 20 de dat jos
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut
Anda Panda spune:
corina, imi pare chiar rau ca acul cintarului nu tine cu tine, pentru ca esti printre putinele care isi vad de treaba ca la carte. fara suparare, restul...dar corina e printre cele cu cea mai multa vointa de aici de pe forum.
corina poate esti la CM, poate piureul ala sau maio facuta din pufuleti... incearca niste piure de telina, sau piure de conopida. nu e grozav, dar o data...merita incercat. cind nu e post il poti amesteca cu niste smintina sau lapte batut degresat si are un gust mai bun. ca garnitura mai poti incerca ciuperci la cuptor cu sare si piper, un pic de ulei si apa iar spre sfirsit pui o felie-doua de lamiie - iar ciupercile vor fi un pic acrisoare. foarte bun, adica mie imi plac asa. daca esti in pana de idei de garnituri, spune-mi si ma uit eu , ca am o carte cu retete monti. am doua de fapt !!!
spor tie si tuturor !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
acusor spune:
Neata fetele!
Am actualizat tabelul. Daca mai vedeti ceva aiureli p-acolo, spuneti-mi!
Anda Panda, cred ca e mai ok sa dai raportul luni. Eu ma cantaresc de obicei lunea.
quote:Cred ca mai sunt si alte ambitioase p-aici. Vezi Mamini .
corina e printre cele cu cea mai multa vointa de aici de pe forum
M-ai ambitionat si pe mine cu mesajul tau! Si eu am vointa dar mai scap pe alaturi. Parca e mai greu de tinut acum decat acu' 2 ani. M-am hotarat sa nu mai deviez de la tinta. Sper sa ma tina.
Duminica am avut o tensiune super mica si am baut un mare pahar de vin rosu si am mancat si niste inghetata. Inghetata sigur n-ajuta la tensiune dar a fost cireasa de pe tort . Asa ca, cantarul nu s-a mai miscat in jos.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
mamini spune:
multumesc, Andreea! as putea fi si mai cuminte... mi-e cam groaza ca in 2 saptamini vin in Ro pt o luna si la ai mei se maninca, nu se glumeste si sigur o sa calc pe linga...sper sa nu ma "umflu" la loc.
d lapte degresat cu fulgi de ovaz
p peste alb cu broccoli gratin
s iaurt si afine
spor, fetelor!
M
acusor spune:
Mamini .
Aseara am mancat kilo-kick-ul si s-a miscat ceva acul de la cantar. Din pacate, n-am cantar electronic dar imi iau neaparat.
Dimineata am mancat clatita din fulgi de ovaz cu gem fara zahar. Super buna si satioasa. Am facut-o cam groasa si s-a rupt cand am intors-o ca mi-a fost frica s-o arunc ca pe clatite .
La pranz o sa mananc o salata cu rosii, castraveti si bineinteles salata cu omleta.
La cina nu stiu inca. Probabil un iaurtic dietetic cu gem fara zahar. Ce bine ca se poate manca si gem fara zahar. Asa imi mai "ostoiesc" setea de dulce.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
ellinia spune:
Spuneti-mi si mie daca se pot manca rondele de grau expandat, pizzzzzzz! Ca nu mai stiu ce sa mai mananc, tot vreau sa fac variatie! Am facut ieri o crema de fructoza arsa si a fost bataie pe ea...si eu care ma gandeam ca nu o sa se atinga de ea ca e cu "zahar fals" cum rade de mine sotul meu! Data viitoare trebuie sa fac cantitate dubla!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
corina costea spune:
Saluti fetele,
Va prezint meniul meu de ieri :
MD-parizer vegetal cu conopida murata
Gustare- cafeluta fara cofeina
Pranz-6 buc de grau expandat
Cina- amestec mexican cu snitele de soia
Meniul meu de azi:
MD-1 felie de paine cu pate vegetal
Gustare- cafeluta fara cofeina
Pranz- paste fara ou din faina integrala cu sos de bulion si usturoi si cateva cubuleta de soia(inventie proprie dar a fost buna)
Cina -idem masa de pranz.
ANDA multumesc de aprecieri,incerc eu sa mai dau jos cateva kile dar tot mai greu merge.Mi-a trebui un an sa dau jos 28 de kile dar le-am dat frumos......si acum ma strofoc sa mai dau 5 si tare greu merge.Poate ca organismul are nevoie si el de cateva luni de pauza.Piure de telina nu imi fac ca nu imi place telina dar mai vad eu ce pot sa improvizez.Duminica este dezlegare la peste si am sa ma rasfat cu niste peste la gratar.
Va pe toate, CORINA
tuchi spune:
fetelor, vreau sa scot monti pe scurt sa bag la cap regulile si nu ma lasa ..... imi intra pe prima pagina de forum......
pleaseee help......
Laura T spune:
Eu recunosc, fetelor, ca nu mai reusesc sa tin ca anii trecuti, de aceea am si acumulat in timp 3-4kg peste cele 50kg la care ajunsesem si ma simteam bine. Mai nasol e ca vine vara, concediile...si nu vreau sa-mi iasa suncile...Dar e greu, greu de tot sa nu mai gresesc.
Meniul de azi:
D-2 kiwi si mai apoi 3 chiflute integrale cu gem fara zahar
P-salata de rosii-castraveti-branza
C-ciorba de perisoare, urzici (fara faina...nu-s chiar asa minunate, dar...)
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele