Montignac: ce am mancat azi! (74)
Raspunsuri - Pagina 10
tlaura spune:
Eu fac parte din tagma celor fara ambitie! desi m-am hotarat de prin ianuarie sa tin monti, iata suntem la sfarsitul lui martie si eu nu reusesc sa tin, decat maxim doua zile din saptamana.
Nu stiu ce sa mai fac, si cum sa ma mobilizez! Stiu ca nimeni nu ma poate ajuta, dar un cuvant de sustinere si incurajare, mi-ar prinde bine. Am o pofta de mancare bolnavicioasa si nu stiu ce sa mai fac cu ea; ziua nu e problema, ca nu prea am timp, dar seara...as manca de as sparge; si am si pofte din cele mai nasoale (cipsuri, prajiturele, cioco, etc).
In fine, eu ma straduiesc in continuare, kilogramele tot alea sunt (58), dar trebuie sa mai dau jos neaparat, caci eu am hainele pentru 54 de kg! Atat am avut pana anul trecut!
acum mai vin si eu cu niste intrebari (ma tot documentez, poate reusesc sa tin odata si odata!): am inteles ca e voie nuci, cand si in ce combinatii? de ex, daca imi fac paste integrale cu lapte degresat, scortisoara, pot sa pun si nuci? Adica ceva gen mucenici?
Si stafidele sunt permise in salata de fructe?
Ce fructe confiate mai avem voie?
Multumesc pentru raspunsuri, si va doresc spor la slabit!
Pentru CORINA: parizarul vegetal nu are amidon sau alte fainoase in el? Iar amestecul mexican, nu e facut cu boabe de porumb? E voie? ca ala imi place si mie tare mult!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Myhaella spune:
Anda, ciocolata cu min. 70% cacao nu contine lapte insa pe langa cacao mai contine zahar si unt de cacao, lecitina din soia, vanilina deci cred ca este in regula, problema mea este ca nu ma pot opri la cateva cubulete din cand in cand. Oricum, exista si ciocolata cu 99% cacao (Lindt)aparuta prin Oct 2005 cu instructiuni de degustare pe ambalaj, destul de scumpa (cred ca aprox. 3,5 EUR / 100 gr.)!
http://calorielab.com/news/2005/12/04/lindt-debuts-super-chocolate-bar-99-cocoa/
Mamini, stii tu ca trebuie sa ai grija in concediul din Romania, sa-ti spun doar ca am "reusit" sa iau aprox. 2,5 kg. in cele 3 saptamani de sarbatori... Iar dupa aceea regimul a mers extrem de greu, poate si pentru ca ma asteptam sa fie ca inainte de sarbatori: sa am abateri in week-end (in general 2-3 prajiturele) si totusi sa slabesc.
D: iaurt 0%
G: ciocolata 70% cacao (e, nu chiar una intreaga dar cam 5 cubulete)
P: mezeluri, branza cu smantana, rosii
C: pui, salata de varza, branza
Spor la slabit!
Mihaela
acusor spune:
tuchi, incearca acum.
Am modificat calea.
Cand am timp, modific si celelalte link-uri. S-au facut niste modificari la forum si nu mai merg link-urile.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
mamini spune:
quote:
Originally posted by Myhaella
Mamini, stii tu ca trebuie sa ai grija in concediul din Romania, sa-ti spun doar ca am "reusit" sa iau aprox. 2,5 kg. in cele 3 saptamani de sarbatori... Iar dupa aceea regimul a mers extrem de greu, poate si pentru ca ma asteptam sa fie ca inainte de sarbatori: sa am abateri in week-end (in general 2-3 prajiturele) si totusi sa slabesc.
Spor la slabit!
Mihaela
multam, sper sa fiu cuminte, dar va fi greu...si sincer cred ca voi lua un pic, va trebui sa fiu atenta sa nu fie prea mult. in vacanta de iarna am luat 1.5-2 kg in 3 saptamini si am papat toate bunatatile din lume, dar nu fusesem la regim, adica papam cumintel, dar mincam de toate.
o sa intru sa va spun ce fac, daca nu o sa imi fie prea rusine mai am 2 saptamini pina atunci...
Laura, intra zilnic, eu asa am facut la inceput si mi-era rusine sa pap prostii si cind iti dai drumul si incepi sa scazi, nu te mai induri sa faci abateri...hai spor!
M
Anda Panda spune:
da acusor, corect, mamini... am uitat de ea ! sa imi fie rusine ! tot inainte maminiiii !!!(adica inapoi cu kilele, inainte cu vointa) o sa dau rap luni de acum incolo.
mihaela, mersic de raspuns. daca o sa gasesc aici cioco din aia, o sa ma uit la ingrediente, desi faza cu zaharul...nu prea ma aranjeaza pe mine. nasol ca nu te poti opri dupa citeva bucatele, incearca sa iti intiparesti in minte "cum ai arata daca ai renunta la bucatelele alea de cioco". cintareste-ti in minte ambele imagini: tu cu bucatele de cioco in mina dar mai grasuta, sau tu intr-o rochie cu citeva numere mai mici. in care din cazuri ai fi mai fericita ? sugestioneaza-te singura, ca orice as scrie eu aici pe forum nu te poate ajuta. TU pe tine, in schimb, te poti ajuta.
corina, sint cam in situatia ta, am avut 30kg in plus - atit am luat cit am fost insarcinata. dar am si mincat 3 praji dupa fiecare masa cit am fost in mexic. + ca aia maj prajiturilor le fac cu nuca de cocos. deci..va dati seama "cita zaharu'" . + ca nu am alaptat deci a trebuit/si trebuie sa ma lupt cu fiecare kilogram. probabil ca e adevarat ce am zis m demult: cine are de dat 30 de kile e constient de asta si nu prea calca pe alaturi. cine are de dat 4 kile "nu se poate abtine". adevarul e ca si eu probabil daca as fi avut de dat putine kilograme poate as fi facut la fel . nu stiu.
tlaura, stafidele nu sint permise. daca le poti da la o parte ar fi perfect. cit despre ambitie...ce sa zic. e pacat ca vine vara si ai atitea haineee... si eu am la fel, majoritatea 40-42, si de a naibii ce sint nu-mi iau haine marimea de acum, umblu intr-o pereche de blugi si 2 bluze, de care m-am saturat si abia astept sa le arunc direct la cos. alte toale marimea asta NU IMI IAU. ca sa pun mina sa slabesc ! asa si matale. incearca sa iti inchipui cum o sa arati cind o sa iti vina hainele din garderoba. iti dai seama cit de fericita o sa fii ? pretul pentru sentimentul de a te simti bine e destul de mic. asa ca numara pina la 10, respira adinc si spune-ti in gind de un milion de ori: monti pin' la vara ! practic te lupti tu cu organismul tau. e el mai puternic decit tine ? nu poti sa il conduci TU pe el ? 'ai ma ca nu cred ! vointa ! vointa ! vointa !
eu nu stiu sa iti zic de nuci pentru ca am renuntat total la ele. si am renuntat si la orice fel de paste/orez pentru ca aveam senzatia ca ma tin pe loc. iar cum stagnarea e considerata regres...
sa nu crezi ca nu sint frustrata de faptul ca nu cola, nu pizza, nu martini, cartofi prajiti... multe chestii (mincam total si fix nemonti) - insa sint tare bucuroasa de cite kilo am reusit sa scap iar asta ma face sa le dau jos si pe restul.
lauraT, poate ai putea sa te risti sa pui niste faina integrala. nu e monti (pentru ca o sa pui ulei) dar nu cred ca e "groasa rau".
meniu ieri:
dimi: cereale lapte batut 0.1, cafea decof
prinz: friptura porc, piure telina (amestecat cu lapte batut si br vaci), conopida murata
seara: mere
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
enderbaby spune:
ma bag in discutie chiar daca nu tin mom monti!
Nucile nu se amesteca cu glucidele ci doar cu lipidele.....pentru ca sunt lipido-glucidice dar au ig = 15 sau 20.
Corina, eu cred ca nu slabesti din cauza ca mancarea de post e mai nemonti.....asteapta sa treaca postul si ai sa vezi ca slabesti din nou. Acuma in post ai putea sa papi mai multe pastai cu toate ca si fasolea alba e voie ..... lasa pufuletii ca au porumb si nu sunt buni si mai ales cartofii.
Apropo de rondele expandate de grau, eu am auzit la tv cum ca ar avea Ig -ul ridicat cu toate ca eu inainte am mancat cu lapte degresat.
Scuzati ca ma bag.....dar vreau sa ajut si eu cat pot pe altii sa slabeasca daca eu nu am ambitie..... Va si spor la slabit!
PS Eu revin la vara ca am nunta in Sept si tre sa mai slabesc oleaca .
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
alinaxeni spune:
Trag si eu cu ochiul la voi in disperare de cauza.De ceva vreme tot caut o dieta care sa nu ma dea peste cap prea tare.Am incercat si cu varza si cu 333 pana m-am zapacit de tot.
Am de dat jos 16 KG dar va fi extrem de greu.Nu stiu daca voi reusi asa ca nu ma treceti la tabel.
As vrea sa stiu daca untul si spanacul sunt permise si daca conteaza masa dupa 6 seara.
alina
tlaura spune:
Anda, un de la mine!
Ieri am reusit sa tin monti cu strictete, am fost si la sala...dar, e doar o zi! Sper sa pot continua1
Va pup si va doresc spor la slabit!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
ellinia spune:
Din cate vad eu cred ca am sa renunt la rondelele de grau expandat...
Mi-e ciuda ca nu mai slabesc asa de repede ca anul trecut, dadeam jos cate 1 kg pe saptamana in prima perioada in care nu aveam deloc abateri, acum de abia dau 500 grame si nu cred ca o sa am timp pana la Paste ca sa slabesc. Oricum nu ma las...
Enderbabay si Anda am bagat si eu la cap ce ati spus! Incurajarile prind bine!
Referitor la telina - eu am facut ieri cu soia si chiar a iesit foarte buna, cred ca am sa mai repet miscarea.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos