Aspirante optimiste - 188
Raspunsuri - Pagina 12

asi spune:
Cler Blue costa cam 20ron.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

asi spune:
quote:
Originally posted by carmencyta
multumesc,asi
Sa iti fie de folos.

Evenimentele importante
Razvan

carmencyta spune:
sper,asi ca am facut 3 pana acum si toate cu a doua liniuta foarte slaba.o sa-l incerc si pe asta inainte de testul de sange.

bubuleana spune:
carmencyta: bine faci! sa ne spui si noua rezultatul cu clear blue; iti tin pumnii!!!
dar hai mai repede ca nu mai am rabdare
marinar: nu cumva esti ? ai facut vreun test de sarcina? eu sper sa nu fie nimik rau
bubuleana

Tabitha spune:
carmencyta: din cate stiu eu la Giulesti testul de snage este 150.000 lei, deci e posibil ca la tine in oras testul de sange sa fie mai ieftin decat Clear Blue... La orice te-ai decide, noi iti tinem pumnii

asi spune:
Carmencyta fa direct testul de sange.E mult mai sigur si potate ca e la acelasi pret.Succes!Cred ca o sa vii cu o veste buna!
Evenimentele importante
Razvan

carmencyta spune:
nici eu nu mai am rabdare ,dar momentan sunt la serviciu asa ca pot sa-l fac in seara asta?sau treb sa astept pana maine dimineata?
puuuuuuup you

NADYA spune:
Buna fetelor, eu am intrat repejor sa va salut si sa va pupacesc pe toate.
Bun venit noilor aspirante si fuguta cit mai repede la
dacicica felicitari pentru o sarcina usoara si un bb sanatos
asi si felicitari de rezultate bune
carmencyta bafta la test si sa vii cu vestii bune, iti tin pumnii
liana, cit mai trecii pe la noi?
tabitha ce mai e nou cu tine?
pamella unde esti fata frumoasa? ce vesti ai pentru noi? stie cineva unde este sau ce face?
EU sint in CD9 mi-am facut o intilnire cu madam doctoritza pe luni. E rominca si voi putea discuta mai pe indeletne cu ea si o voi putea intreba multe multe chestii, si pe deasupra din cite am inteles ea a fost doctor gyn sau a are specializare in infertilitate, una din ele. Oricum eu am decis sa-mi cumpar incepind de luna asta teste de ovulatie(5 in cutie) deci voi incepe testarile cam pe simbata(CD12). Voi ce ziceti, trebuiesc facute la aceeasi ora in fiecare dimineatza sau cum?
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia