Aspirante optimiste - 188

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

nadya de obicei se fac dimuneata la prima urina.acum depinde de test.
multumesc de incurajari.eu plec acum acasa sa vad daca sunt.
pa pa .vb maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

carmencita, testul sa fie asa cum iti dorim noi!

marinar, la mine petele cand mai roz cand maro preced fiecare CM de cand am renuntat la AC, nu vreau sa te dezamagesc , dar la mine asa e ...

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

apropo , si la mine au aparut ( petele ) , deci saptamana viitoare ma astept...

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

carmencyta: bine faci! sa ne spui si noua rezultatul cu clear blue; iti tin pumnii!!!
dar hai mai repede ca nu mai am rabdare

marinar: nu cumva esti ? ai facut vreun test de sarcina? eu sper sa nu fie nimik rau

bubuleana

bubuleano sa te auda Dumneze dar nu cred, nu am nici un fel de semne prevestitoare nici de CM adr nici de . Luna asta mi-am facut mai multe teste de ovulatie si nu am avut 2 liniute nici macar super vagi, asa ca........... Eu sunt multumita luna asta daca-mi vine CM. Nu veau sa am probleme ca alte fete carora nu le-a venit luni bune.

pup fata pentru gandul optimist

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara fetelor!
carmencita, dacicica FELICITARI, sa aveti parte de frumosi si sanatosi!

zamfir.mel iti doresc mult succes

nadya, marinar ,corinuk sper sa va vad cat mai repede la !

Oare ce face pamella?
Eu sunt bine azi am fost la doctor, samburelul are 14.5 mm se dezvolta bine , inca nu am simptome dar eu astept in continuare
Va pup pe toate !

Simona 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Scuze, carmencita - am inteles eu gresit , cu atatea ganduri in cap am confundat numele dar eu sper din tot sufletelul sa am gura aurita - si sa "graiesc" adevarat.
Sa stii ca nu am nimic.
Inca odata scuze dar sper sa fie adevarat!!!!
pe toate
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna fetelor!
Cu toate ca nu scriu prea des pe forum va citesc in fiecare zi.Primul lucru cand ma trezesc dimineata dau drumul la calculator si intru pe forum.Ma bucur foarte mult cand o fata de la aspirante trece la gravidute.Cunosc povestile tuturor fetelor.Va tin pumnii si sper sa ne intalnim cat mai curand toate la
Maine merg la doctor pentru interpretarea unor analize.Din decembrie ma lupt sa scap de o nesuferita de Mycoplasma.Sper sa primesc unda verde pentru a trece la fapte.Si promit ca o sa-mi fac timp sa scriu mai des.

Eu am un ciclu tare neregulat(intre 27 si 40 de zile).Va fi putin cam greu sa stiu cand am ovulatia.Ma puteti ajuta si pe mine sa incerc sa aflu aproximativ cam cand se produce ovulatia?

Crissa, aspiranta, viitoare
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista.Promit ca o sa plec repede la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Mary merci de informatie. Sper ca si la mine sa prevesteasca CM-ul si nu ceva de rau.

Crissa din cate stiu cel mai bine ar fi sa mergi la monitorizare. Au existat discutii pe baza testelor de ovulatie si concluzia ar fi ca nu sunt in regula, ad fetele care au facut si teste si monitorizare in acelasi timp au vazut ca testele dau gres.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Marinar, merci mult pentru sfaturi.
Maine cand ma voi intalni cu doctorita mea voi discuta cu ea si despre monitorizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadaf spune:

Buna fetelor va trasmit salutari si aud de bine,ca veti fiSI PA ROG SA MA PUNETI SI PE MINE pe listutaviitoarelor gravidute.MULTUMESC si
Aveti grija de voi si mult norok sa auzim numai de bine

Mergi la inceput