Mamici de mai-iunie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
inaioana spune:
Raalucutza, dar chiar asa, tu mesajele noastre nu le vezi? Acum vreo doua capitlole am dezbatut problema pe larg.
Iti trebuie vreo doua costumatii de iesit afara, si aici e alegerea ta daca vrei sa fie combinezoane d-alea (adica costume cu totul, inclusiv talpa) sau blugi si bluza. Si iti trebuie vreo 6 costumatii petnru in casa. Asta inseamna cva de bumbac moale care sa ii acopere corpul. Acuma...ca e vorba despre baodyuri cu maneca scurta, peste care pui pantaloni si o bluzitza, ca e vorba despre din cele intregi..etc...depinde si de ce iti place, ce gasesti...
Corap, stiu ca sunt bebei de toate marimile. Tocmai de aceea astia zic pana la cate kg nu pana la ce varsta, pentru ca bebeii nu seamana intre ei la kg la aceeasi varsta.
Cat despre sfaturi, cu placere, dar nu cred sa ai tu nevoie de ele ca te vad cu o gandire foarte sanatoasa, dupa parerea mea! Pupici la bebe!
Alia, nu e prostie! Ideea este ca de multe ori mamicile sunt foarte vulnerabile la sfaturile rudelor si ale unor pediatri prosti.Ai o stare speciala dupa nastere si daca nu ai pareri ferme si documentate dinainte...te duce oricine de nas.
De aia incerc eu sa va prelucrez de acuma ca stiu ca dupa ce veti naste nu o sa mai am nici o sansa!![]()
![]()
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cypocs spune:
IOANA , eu am stiut 2 chestii fixe, citite in carte .Diversificarea la 6 luni si separarea lui bebe la 6-7 luni , ca sa faca nani singur..Si m-am tinut tare , adica mai exact , pacaleam pediatru .El stia ca bebe papa banana de la 3 luni , la 4 luni supe , sucuri etc...Dar la 1 luna???Si daca nu citesti tot zic eu te prinzi ca nu prea merge .Problema e pediatru, care la 3 luni in infige la papa bun !
Cu alaptatul nu prea mi-a iesit mie , dar promit sa fiu tare acum.
ALIA 30+
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
26octombrie spune:
Dolce, iti multumim mult pentru orarul din dragon.
DianaR, m-ai convins, mi-am luat bounceru’ ala fain, papasan, pana in 6 luni, om mai vedea pe urma ce-o fi…
CoraP, felicitari, imi place cum gandesti!
Voichita, ma bucur ca te bucuri de subiect. Noi vom merge maine dis-de-dimineata la dragonul rosu, insa venim si dam raportul in amanunt!!
Acum, ce m-a mirat pe mine, spuneai ca:
"Oricum sunt o mama iresponsabila si inconstienta pt. ca nu am luat nimic bebelinei, dar nimic, nimic.... Abia saptamana viitoare ma duc sa vb la o firma sa-mi trimita niste oameni sa aramjeze camera beblinei..."
Pai tu vrei sa te lipsesti de cea mai draguta parte, cea cu aranjatul???
Iar cu inconstienta nu-ti face probleme, cred ca e un atu!! E mult mai bine asa decat sa fi fost deja fixista, cu ideile de la mamici, bunici, vecini etc. intepenite in cap.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
ama_kaly spune:
Ma doare iar maseaua de simt ca innebunesc!!

Am o carie afurisita care ma chinuie teribil!!Ce pot sa iau/fac sa-mi treaca??

io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
puiudana2004 spune:
Irinaghita LA MULTI ANI CU SANATATE!
Azi am fost la controlul lunar la dr de familie si totul e ok.Pana acum al luat doar 10 kg in greutate,TA tot mica da' e bine ca nu creste acumsi am facut si vaccinul dT.A zis ca primul vaccin lui bebe o sa-l faca pe la 2 luni si ca e bine sa fie protejat pana atunci.Oare am facut bine ca l-am facut?Ca nici nu am apucat sa ma gandesc bine si m-am trezit intepata.Acu asta e.Sper ca nu ii face rau lui bebe.Fetele cu experienta:Ioana,DianaR voi ce stiti despre vaccinare?Am facut bine????
Dana
28+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
Diana79 spune:
Ama saracutza de tine, eu nu stiu ce sa-ti recomand. Sper sa-ti treca repede durerea.
Ai pus poze cu patutzul???
Irinel merci de raspuns probabil ca-l voi monta si eu patutl cu vre-o 2 sapt, 3 sapt inainte de data nasterii. Abia astept sa o tin in bratze pe bebelusha mea, scumpa si draga.
Eu va doresc un weekend placut. Noi vrem sa mergem sa ne uitam de carutz in set cu car seat. Sper sa gasim ceva frumos si nu f scump.
Va pup si avetzi grija de voi si de bebei.
Diana 27+ cu Nicole Evelyn
dianad spune:
Fetelor, am fost azi sa ma uit de mobila si am vazut un patut de lemn interesant si ieftin: 180RON, evident fara saltea. Ce mi s-a parut interesant: bebe putea fi leganat printr-o miscare de inainte-inapoi a patutului. Apoi avea si setare sub el, bune pt depozitat diverse. Se gaseste la depozitul de pe str. Brasov nr. 25, la parter. M-am gandit sa va spun ca poate intereseaza pe cineva.DianaD 34+ sau 33+
26octombrie spune:
scriu aici, cu gandul ca poate ii mai foloseste cuiva.. Magghy imi spunea ca ii va trebui un storcator de fructe, iar eu am sarit in sus. Va recomand calduros robotul de bucatarie Robolio - Platinium 666. Eu l-am luat acum doi ani si jumatate, intr-o doara, nefiind adepta unui device ce face el ce-o face acolo si dupa iti iese pe nas pana il speli... oricum, m-am indragostit in asa hal de el incat am inceput sa gatesc!!! E foarte bun, e ieftin, eu l-am luat atunci cu 2,5 milioane, iar acum, inainte de craciun, a aparut o promotie la cora la 1,8 milioane. am fost atat de incantata incat............ am mai luat unul!! e, de fapt am luat pentru mama, care isi dorea de cand o stiu si m-am gandit ca n-are rost sa iau altceva daca asta e perfect!
ce face: toaca orice, de la verdeata (eu pun cate doua kg de verdeata la congelator, toamna), carne, sparge gheata, orice
taie, feliaza, marunteste, iti taie cartofii pai pentru prajit, o gramada de variante (cinci feluri de cutite).
iti stoarce fructele, zeama clara, deci storcator clasic. pe langa asta mai are un device daca vrei fructele cu pulpa cu tot, nectar.
imi face coca, o farmanta perfect, cresc cozonaci pe care nici cu unghia nu i-ai atins, doar cat sa-i pui in tava.
maioneze, creme, frisca, alea alea, stiti deja
are si blender, separat, de un litru is jumatate.
nu mai stiu ce face, parca mai facea ceva..
are un singur defect, nu se spala singur, dar.. ata ete.
are cutite din otel fff bun, eu le tot frec de aproape trei ani si nu se cunoaste! iarasi, plasticul din care e facut imi place tare mult, nu are textura aia de cheap... Si, pentru mine a contat, e un orange pal, nu e albul ala de device de bucatarie care pe mine ma exaspereaza.
nu primesc nici un comision de la ei, dar sunt fericita cu acesst robot. celelalte modele robolio, 444 si inca unul, nu mi-au placut, materiale proaste, otel casant. diferenta e de vreo 2-3 sute de mii, iar comparatia nu se poate face... Am avut noroc, eu m-am dus sa iau 444, iar un vanzator din carrefour nu m-a lasat, mi-a spus ca el are 666 si, in ciuda numarului, e excelent. I-am tot multumit in gand.
gata, am terminat.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
iulyp spune:
Merci Ina
. Eu act-Hib nu i-am facut deloc si acum e tarziu. Naturist ii dau Echinacea si sunt multumita. Lantigenul ala am sa ma interesez mai mult ca parca i l-as da si nu mi se pare scump la 300ron pt o luna pe an. Inca o data merci mult.