Mamici de mai-iunie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
DianaR spune:
Raalucutza, acu nu stiu cine nu citeste mesajele celorlalte, tu sau celelalte fete?
Pai de doua pagini se discuta de caciulite acum tu alegi sa faci cum crezi, s-a tot spus ce fel de hainute iti trebuie ptr. bebe (vreo 5-6 body-uri de se incheie intre picioruse, 4-5 salopete care sus au forma de maieu si se dau peste body dau salopetele intregi pantalonas si sus cu manecute, caciulite vreo 3-4 daca vrei ptr. prima luna). Ceva bluzite de bebelusi (gasesti la magazinele de copii) ca sa-i dai pe deasupra cand ii mai racoare si daca vrei ceva mai deosebit ptr. iesit afara gasesti iara la magazinele de copii. PE CARE TREBUIE SA LE VIZITEZI ca sa-ti faci totusi o idee.
Temperatura, si de asta s-a mai scris, aici fiecare cum vrea iara, un 22 maxim 23 in primele luni ii mai mult decat suficient. La baita eventual prima luna sa fie vreo 24 grade.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
DianaR spune:
Alia, acu apropo de vazut mesajele celorlalti, ma bucur ca mi-ai multumit sau macar ca mi-ai dat un semn ca ai citit ce ti-am spus de bouncer...
Diana , Vladut
ian-febr 2006
VoichiV spune:
Fetele, am pus poze cu bebelina mea draga... mor de mult ce o iubesc. va doresc un weekend linistit. noi maine mergem la control sa vb despre cum vom naste si sa vedem ce analize mai trebuie facute
VoichiV
28+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
corap spune:
scuze ca intru iar in vb, da' nu pot sa ma abtin.
da, puneti-i caciulita copilului, dak vrei sa vi se imbolnaveasca o data la 2 saptamani. e cea mai buna metoda
.
sunteti niste fericite ca nasteti cand nu e nici frig, nici prea cald afara, puteti sa va scoateti bebeii la aer de doua ori/zi.
nu se pune caciulita in cap, pt. ca singurul loc prin care bb se poate regla termic e capul. pe acolo se elimina excesul de caldura, pt. ca lor nu le "functioneaza"transpiratia. si ei se incalzesc mult mai repede decat noi, pt. ca au un ritm cardiac mult mai crescut, sangele circula mai repede, li se face cald mai repede.
dak tu stai in tricou, de ce sa-i pui caciulita lu' bb?
important e sa nu fie curent (la asta sunt sensibili, de fapt, nu la frig).
c & bbandrei
PS ceva pe cap ii pui sa nu faca insolatie - dar nu e cazul in casa (decat daca n-ai acoperis ![]()
c & bb andrei-ardei 
ps2 : inaioana, stim ca suntem cam maricei pt. varsta noastra, multumim de sfaturi. ideea era ca bbii sunt de toate marimile, sa nu-l luati pe bb ca un standard - ca nu e.
noi ne-am nascut f. mari, si mai dureaza pana cadem si noi in grafic. se mai intampla... suntem si f. inalti
PS3 & ultimul - gata, nu va mai dau sfaturi si scuzati-mi intruziunea in grupul vostru. Vreau doar sa va spun ca decizia referitoare la "cum imi cresc copilul" trebuie sa fie numai a voastra (mama&tata). bine, trebuie luata in cunostinta de cauza, dar nu luati niciodata de bun un sfat, mai ales de la babe&rude binevoitoare
fiti gata sa faceti greseli. chiar si sfaturile bune au "bube", asa ca mai bine riscati sa faceti propriile greseli, decat sa le repetati pe ale altora
sarcina usoara si bebelusi sanatosi
inaioana spune:
Iuly,
Hai ca scriu aici ca nu se supara fetele. Deci, Lantigen B este un imunostimulator-vaccin care se da timp de 30 de zile, sublingual cate 7 pic sau pana in 15 (noi luam 7, cantitatea o recomanda dr de obicei dar e scrisa si pe prospect). Costa 305 000lei vechi si nu se compenseaza.
In rest ii vom face asa : Varilrix cand terminam cu Lantigenul, apoi dupa o luna Act-Hib (impotriva lui haemophilus ala) si Havrix (impotriva hepatitei A). Nu stiu in acest moment cat costa ele pentru ca nu le-am comandat.
Act-Hib se face de la 2 luni, ideea este ca eu nu l-am gasit atunci. Ordinea lor o hotarasti tu cu dr in functie de necesitatile copilului. Evident, Lantigenul ar fi primul daca e asa predispus la raceli.
Nu stiu ce sa-ti mai spun..cred ca am mai spus si in mesajul trecut...sau m-am senilizat de tot.
In rest, poti sa incerci si Imunobaby (naturista) cate 3ml pe zi....
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
DianaR spune:
Voichi, sa-ti traiasca bebilina draga! Ai o burtica tare draguta!
Diana , Vladut
ian-febr 2006
corap spune:
uauuuu, cred ca suntem (bebelusi de nov.dec. 2005) cel mai citit grup
. stiam ca ne citesc mamicile, nu stiam ca am ajuns si la gravide - cooool
c & andrei-ardei 
cypocs spune:
DIANA,
scuze , nu mi-am dat seama ,Mersi mult
ALIA 30+
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
DianaR spune:
Alia, cu pla. 
Corap, ce sa va fac daca ajungeti la ZZ? Nu, de fapt v-am mai citit ptr. ca am incercat si eu sa conving o prietena draga sa intre pe DC si m-am gandit ca ar fi o idee buna sa-i trimit linkul de la burtici cu voi pe atunci... Din pacate nu a prins-o de loc subiectul... A scris de cateva ori dar apoi a renuntat repede, acuma nu cred ca a pierdut ceva, bebelusul ei e perfect sanatos, alaptat exclusiv etc. deci pana la urma a stiut sa fie o mama extraordinara si sa faca ce e mai bine ptr. bebe ei si fara forum.
Diana , Vladut
ian-febr 2006