Mamici de mai-iunie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
ama_kaly spune:
Eu n-am primit nimic!
Esti o norocoasa..
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
raalucutza spune:
AMA dragutza ca intotdeauna!dar tin sa iti precizez ca e a doua oara cand intreb ceva sau spun ceva si ma ignora lumea!ca acum cateva zile iar m-am suparat ca am intrebat ceva si nu mi s-a raspuns!
RAALUCUTZA
29+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
ama_kaly spune:
raalucutza eu nu ti-am raspuns pentru ca sunt tot in ceata ca si tine!Si la fel sunt si restul mamicilor care asteapta primul bebe.Iar mamicile noastre cu experienta poate nu au vazut intrebarea prima data, acum ai vazut ca DianaR si Inaioana ti-au raspuns!Uite un
sa nu mai fii suparata!io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
raalucutza spune:
DIANA MULTUMESC!
..........DECI DACA AS LUA 44 AR FII PREA MIC PT BEBELINA DE 50 CM-CAM ATAT????ASA CA AR FII INDICAT SA II IAU 50-56-62???
RAALUCUTZA
29+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
carminabulina spune:
Luana, eu nu numai ca nu am primit nimic dar mi s-au promis lucruri...nu stiu daca intelegi tonul frazei 
. Am tot asteptat dar acum s-au dat la fund toti. Mi s-a promis: cosulet cu lenjeria aferenta, tarc din panza, cantar tefal, premergator, scaun de masina, patutz pana si carucior...si sa va zic ce rusine am patit. Celor care mi-au promis le-am spus asa intr- o doara ca vineri merg la baby -expo sa ma uit si eu dupa una alta iar ele/ei ma incurajau "bravo du-te si uitat-te, ca e bine sa o faci din timp", dar nici unul, una nu a pomenit ceva despre produsul promis.
Iar cea mai tare este faza cu patutul.Pe care o sa-l iau totusi maine acasa dar povestea e mult mai lunga. Tipa mi l-a promis din octombrie dar nimic concret gen "hai vino si ia-l". Eu nu am mai indraznit sa il cer si o lasasem moarta. In februarie stiti ca am avut cununia civila si printre invitati a fost si ea cu sotul ei. Si ce credeti ca s-a intamplat. M-a intrebat daca ma supar ca in loc de bani o sa-mi dea patutul ca tot o sa ma nevoie de el, asa ca in loc de banii pe care i-asi fi dat eu pe patut (ales de mine, a nu se uita) imi da ea patutul de-a gata (patut de altfel promis pe degeaba).
Cam asta e povestea. "Prietenele mele cele mai bune" nu mai sunt acum, probabil presimt ca le va costa cam mult prietenia asta
si au mai ramas bunicii. Unii sunt prea saraci, deci nu se pun in discutie iar ceilalti...prefer sa ma abtin.
Asa ca noi va trebui sa suportam totul. Colac peste pupaza ne-a mai marit si asta chiria, eu nu mai castig ca inainte.... si cred ca sufar de o depresie prenatala, asa ca ma opresc aici.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
DianaR spune:
Raalucutza, ai inteles cum trebuie. Practic marimea iti arata lungimea copilului ptr. care a fost conceputa: 50 cm la nastere (dar poate avea si 52-54 n-ar fi nici prima nici ultima), 56 aprox la o luna, 62 la 3 luni.
Carmina, naspa prietena ta! Nici noi n-am primit nimic, numa patutul de la o prietena ( a fost draguta, desi glumea cu mine ca daca nu vii sa-l iei il arunca!
).
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
carminabulina spune:
DianaR, tu zici naspa? Eu zic ca a fost de-a dreptul jenanta, acum nu stiu daca pentru mine sau pentru ea. Eu de obicei cand promit ceva nu uit. Nu zic dupa aia: hai ca ti-l vand la un pret mai mic, intelegi? Si bine ca nu-i prieteba mea, e doar o cunostinta, ca asa prietene mai bine lipsa
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Irinel spune:
Luana, scuze, sa nu crezi ca n-am vrut sa iti raspund in timp util, da eu la serviciu nu pot sa citesc pe forum si acasa uneori apuc, alteori nu, depinde cum ma simt si cum ma lasa baietii mei (al mare si al mic). E adevarat ca poate la o anumita varsta nu mai vrea sa stea in boucer, totusi noua ne-a prins bine ca bouncer pana pe la 6-7 luni, in situatia in care Danut a fost un bebe mare, la 5 luni facuse 10 kg si eu eram putin speriata sa nu devina obez (eu l-am alaptat exclusiv pana la 4 luni dar si dupa aceea i-am diversificat foaaaarte treptat, insa se pare ca laptele meu a fost tare bun si fiu-meu mancacios). Apoi, ce voiam eu sa zic cu folositul mai mult, bouncer-ul pe care l-am primit noi are 3 pozitii: prima seamana cu cea din poza ta, alta e putin mai ridicata si il poti pune pe bebe cand e putin mai marisor, si se poate si legana (nu e pericol sa cada bebe, ca e prins) si alta pentru cand e copilas, se face ca un sezlong. Da evident, nu e musai sa iei bouncer care sa se faca si sezlong, poate nici nu te intereseaza. insa daca ai un bebe mai mare e posibil sa nu il folosesti nici pana la 6 luni... daca e mai micut, poti probabil sa il folosesti si pana la un an daca mai sta bebe. Pupici si sa foloseasca bebe sanatos bouncerul pe care l-ai cumparat. Apropos, de unde l-a cumparat prietenul tau?
Ama, intr-adevar tu ai cumparat legan, nu bouncer. Daca are pozitie mai pe spate, o sa il poti folosi mai de mic, da nu chiar cand e nou-nascut. Oricum mie mi-a prins bine leaganul, nu-i placeau vibratiile la bouncer, da leganatul in leagan ii placea la nebunie. Si daca ai leagan si ai cosulet din ala de care vorbea Inaioana, nu cred ca e musai sa ai bouncer.
Ralucutza, hai te rog eu nu te supara. Eu as scrie muuuuult mai mult (cum faceam mai demult, inainte de a avea bebe) da chiar nu am timp. Cum zicea si Ama, sunt multe burtici la prima sarcina care nu stiu sa iti raspunda, altele la a doua care nu au timp sa iti raspunda, da uite ca daca repeti intrebarea, pana la urma isi face cineva timp si iti spune. Eu nici nu stiam cu marimile astea, ca la noi sunt altfel, scrie 0-3m adica 0-3 luni, sau new born, sau 6 m (6 luni) si tot asa. Mie mi-au prins bine body-urile fara manecute si piciorute si salopetele cu manute si piciorute, depindea de vreme, si daca eram afara sau in casa. Ambele au avantajul ca nu se ridica la spate, stau intinse pe bebe. Da evident prind bine si cateva bluzite de dat pe deasupra. Vreo 2 caciulite prind bine, ca primavara uneori e mai capricioasa. Aici la spital le dau caciulite la copii, da noi acasa nu i-am mai dat, decat afara (era inca racoare, ca aici vine primavara tarziu uneori) sau dupa baie pentru 2-3 ore.
Flori bine ca esti mai bine, m-ai ingrozit. Daca se mai intampla, streseaz-o putin pe doctora, ca nu poti trai asa pana nasti...
Cineva intreba de analiza de streptococ (cred ca Adriana), eu cred ca mie mi-au facut-o candva pe final de sarcina, perin saptamaa 34 sau pe acolo, nu stiu sigur. Acum inca nu mi-au facut-o. Vad ca in Romania se face mai devreme.
Pupici si weekend placut.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 33+ saptamani
Irinel spune:
Corap sa iti traiasca scumpetea. Eu imi faceam probleme serioase cu greutatea lu' fiu-meu (a avut 3,760 g la nastere si a pus constant cate 1-1.5 kg pe luna si asta doar cu laptele de la mine pana la 4 luni), da cum zicea si Inaioana, isi mai schimba ritmul de luat in greutate si mai ales cand incep sa alerge si sa consume energia... Acum are 15 kg dar e si inaltut bine si nu mi se pare gras, nu imi mai fac griji. Nici de mancat nu mai mananca prea mult. Pupici si numai bine.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 33+ saptamani
antoioana spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
...Asa ca noi va trebui sa suportam totul. Colac peste pupaza ne-a mai marit si asta chiria, eu nu mai castig ca inainte.... si cred ca sufar de o depresie prenatala, asa ca ma opresc aici.[/font=Century Gothic]
Carmina, sa stii ca daca vrei sa dai cuiva niste pumni, trebuie sa inveti tehnica de a-i inchide bine. Te-am vazut in poza...daca-i tii asa, tot pe tine o sa te doara.
Fetelor, eu trebuie sa nasc pe 5 iunie. Mi-a gasit dr. un murmur la inima :(, dar sper sa nu se agraveze si sa ma trezesc cu vreo hipertensiune nasoala. Eu mai beam cate 2 degete de cafea, teoretic ar fi trebuit sa fie ok, dar imediat incepea sa-mi ticaie inima mai tare si mi se punea un nod in gat...apoi am trecut pe fara cafeina, dar tot asa pateam...asa ca am lasat-o balta.
Vreau sa va intreb ceva fiindca din ce-am gasit eu nu m-am lamurit si mai am pana la vizita medicala...poate stiti voi. Am intrat in contact cu persoane bolnave de varicela (varsatul de vant)...eu am avut in copilarie...se poate transmite virusul bbului fara ca eu sa fac boala, deci in ciuda anticorpilor? Sunt in saptamana a 26-a.
Multumesc.
Sanatate tuturor mamicilor si burticilor!
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...