Mamici de mai-iunie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

N-am scapat de durerea de masea pana n-am fost la dentist.Acum ma simt ca noua, m-a kinuit ala putin acolo da a meritat!Pot dormi linistita si nu ma mai invart prin casa!Referitor la caciulite: nu stiu ce ati inteles voi din mesajul meu, dar am spus clar ca eu nici nu am luat mai mult de 3 caciulite pentru ca am mers tocmai pe ideea ca NU o sa ii pun in casasi nici afara daca e cald, indignata fiind de prietenii aia ai nostri care il tin pe bebe cu 2 caciuli in casa si caldura data la maxim!
Dar vroiam sa nu exagerez cu dezgolitu' lu' bebe si sa va intreb si pe voi care ar trebui sa fie temperatura optima pt el.Vreau sa se caleasca si sa nu devina un copil sensibil din cauza acestui infofolit care in Romania se practica la scara larga!
io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Diana79 maine pun poze cu patutul si cu swingul!!Maseaua mi-a trecut acum, sper sa nu mai faca figuri!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DIANA si INAIOANA multumesc de raspunsuri!eu citesc tot ce scrieti voi dar am intreba exct ce masuri sa-i cumpar!adica ii cumpar un body 44 si doua 50!sau altcumva?sau nici unu 44 si doar doua 50 si trei 56!asta era intrebarea mea!si caciulitele ce masuri sa fie!si mie personal mi s-a parut ca hainutele erau groase pt luna mai,iunie,iulie!si va intrebam!ca nu as vrea sa iau si sa nu le folosesc!acum am inteles!trebuie sa cumpar tot ce imi cade la mana!sau sa caut pe net si sa ma informez!ca vad ca daca mai pun acceleasi intrebari va suparati!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

ALIA nu mai intreb nimic de acum incolo!sunt hotarata!dar cu search-ul pe google ca nu vreau sa deranjez pe nimeni!

Mergi la inceput

ALIA nu mai intreb nimic de acum incolo!sunt hotarata!dar dau cu search-ul pe google ca nu vreau sa deranjez pe nimeni!

Mergi la inceput

raalucutza nu cred ca fetele s-au suparat ca ai intrebat tu de mai multe ori acelasi lucru! Iar daca deranjeaza pe cineva, poate sa nu-ti raspunda!Asa ca tu continua sa intrebi ca nimeni nu s-a nascut invatat si la primul bebe e normal sa nu stii!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

DianaR, nu am luat de aici bouncer. Eu as fi vrut papasanu' de la fisher price, insa eram usor nehotarata pentru ca nu merge decat pana la 6 luni. dupa ce ai postat tu am realizat ca, in fond, poate nici nu va mai avea chef de bouncer dupa 6 luni si decat sa renunt la asta si sa-mi para rau, mai bine il iau. tu m-ai convins sa "go for it". de-asta iti multumeam
Carmina, iarta-ma daca ai explicat si n-am fos teu atenta, dar tu de ce nu alaptezi???! daca tot iti pare rau , cine te opreste?!
iar cu problema cu banii si cumparaturile... ce sa-ti spun, nici noi nu stam pe roze (cred ca putine dintre noi nu au grija banului sau nu simt ca le va depasi nitel situatia...). noi nu am cumparat inca nici un fir de ata pentru copil si uite, deja am primit cam toate lucrurile mari necesare. eu cred ca ar trebui sa stai linistita, sa nu mai iei nimic, sa vezi ce primesti; cele mai multe ajutoare de la mamici si cadouri vin in preajma nasterii si imediat dupa. singura chestie pe care am comandat-o e acel papasan. uite, asta seara m-a sunat o prietena ca are niste stuff pentru mine, pana la premergator. deci, nu dispera, dracul nu e chiar asa de negru.
nu-ti mai spun ca eu nu ma asteptam sa primesc aproape nimic, nu aveam prea multe cupluri cu copii mici in preajma. au aparut.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Raalucutza, nimeni nu s-a suparat, doar ca ne-ai certat ca nu suntem atente. Nu cred ca ai observat, intre timp m-am prins care-i problema ta cu numerele si ti-am raspuns. Daca vrei ezact ce as face eu: 2 maxim 3 articole nr 56 eventual 50-56 daca nu sunt 56, si 3-4 56-62, alea sunt bune pana la 3 luni. Capisci? Acu, depinde si de buget, daca ai bani sa tot schimbi la o luna hainutele atunci iei doar 56, daca nu prea, faci ca mine...

Bogdanai asa-i cum zice Ioana (aprox), vitaminele in sine nu ingrasa ca doara sunt cateva grame pe zi, dar fac o pofta de mancare ingrozitoare. Nu degeaba se dau la cei cu apetit scazut... De asta ti-a zis medicul ca te ingrasa.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luana, hai ca am preceput... Ma bucur ca ti-am putu fi de folos!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

iar daca exista o reala problema cu banii.. pana la urma nici una din cumparaturile astea nu e absolut necesara, creste copilul si fara bouncer si fara balansoar, doarme cu tine si nu-i trebe nici pat, vorba aia. asa ca noi ne usuram viata, de fapt. nimic nu-i musai.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput