Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 15

veronici spune:
Vad ca nu se incumeta nimeni sa deschida un nou capitol !!!
Hai ca-l deschid eu ca poate o fi cu noroc pentru toate moisicile !!
http://photos.yahoo.com/verocika2002 5+

Tabitha spune:
Buna dimineata. Va urez o saptamana minunata si sa aveti grija de voi. Eu raportez: mi s-a depistat un chist de mare frumusetea, ca atare tratamentul recomandat este AC Yasmin 2 luni de zile. Trec asadar pe tusa. Inca stau si ma gandesc daca sa mai continui sau nu in lupta mea. Poate ca a venit timpul sa renunt si sa las locul altora mai norocoase. Va doresc tot binele din lume si sa va dea Dumnezeu implinirea dorintelor cat mai repede.
Ce nu pot sa inteleg: de ce, daca dr. a crezut din ziua 2 ca este chist, mi-a mai zis sa fac stimulare. Citisem pe prospect ca este contraindicata stimularea daca sunt chisturi, totusi am zis sa merg pe mana doctoritei. Ce mai conteaza acum de fapt? S-a intamplat si asta e. Nu mai am incredere in medici, dat fiind ca nici macar nu stiu sa faca o ecografie ca lumea. Dr. de la mine din oras mi-a zis ca am E de 8 mm, el era de 4 m, avea 8 mm cu tot cu peretii uterului. Mai bine ma las pagubasa. In Dumnezeu sta speranta. Din pacate la noi azoospermia taie orice sansa. Asa a fost sa fie.

rami 73 spune:
Tabi, imi pare rau de chist (ti-am raspuns si la celalat subiect). Eu zic totusi sa nu te descurajezi, ca nu e ceva atat de grav. Ai pierdut o luna, e adevarat, dar vor veni altele. Si eu am patit la fel ca tine, si a fost un eveniment singular. La menstra se va resorbi cu siguranta. Normal ca nu mai trebuia sa faci stimulare, dar acum asta e, faptul e consumat. Tu trebuie doar sa mergi mai departe !
Fetelor, eu am fost la monitorizare in ziua 12, ca de obicei, si am fost neplacut surprinsa sa aflu ca am ovulat in ziua 11, se vedea deja corpul galben (cred ca seara, ca am si simtit ceva dureri pe partea dreapta), ca niciodata ! Moisa mi-a zis ca in general dupa un CM mai lung vine unul mai scurt, deci e normal ca am ovulat mai devreme. Data viitoare trebuie sa fiu mai precauta cu monitorizarea. Ma enerveaza insa ca am inceput sa am ovulatia neregulata si nu-mi place deloc, eu nu prea aveam problemele astea... Dar e un inceput pentru toate.
Asa ca inseminare pas luna asta... De prestat am prestat, dar...
Amely, Stuart, Adelamaria, merci dragutele pentru raspunsuri... Amely, parca si tu ai patit la fel cu ovulatia luna asta, ce ne-o fi palit oare ??
Oana, tu nu ne mai dai nici un semn ? Banuiesc ca ai facut deja inseminarea, nu ? Hai cu vesti, ca ne e dor de tine !
Teo, iti tin pumnii maine la eco ! Eu nu voi fi acolo, din pacate, dar o sa ma gandesc la tine !
Va pup pe toate !
rami

Madana spune:
Buna seara superpacientelor d-nei Dr. Moisa.
De maine voi deveni si eu o superpacienta visatoare a d-nei Dr. Moisa, si in curand cred ca voi deveni si gravidutza.
Daca mai are cineva programare la cabinetul particular al d-nei dr., maine in jurul orei 14.30, poate imi dati un semn, mi-ar placea sa am cu cine sporovai cat astept sa intru.
O sa va povestesc maine seara cum a fost.
Va pup dulce
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

veronici spune:
Tabitha nu dispera,eu cand am inceput la d-na Moisa am venit de la un nemernic de dr.din Constanta cu ovare polichistice din cauza hiperstimularii si mi le-a rezolvat ea !! Nu mai am unul !!(chisturi,nu ovare )
Rami nu-i nimik ,daca ai prestat poate ai economisit niste bani si ramai natural ca tot se intampla minuni !!
Cat despre inceperea noului subiect....ma las pagubasa,sa-l inceapa Carmencita sau altcineva care este expert !!!
Va pupic,noi maine mergem la Giulesti pentru confirmarea sarcinii la echo si avem muuuuuulte intrebari pt.d-l profesor si pt d-na Moisa
http://photos.yahoo.com/verocika2002 5+

danotino spune:
buna seara fetelor!
va doresc o saptamana placuta si plina de reusite!
tabitha fii optimista! chistul ala va disparea; imi pare rau ca n-ai continuat cu inseminarea!
veronici, abia astept sa ne spui maine ca l-ai vazut pe la eco si totul e ok! nu stiu ce ai mai facut inainte, dar as vrea sa-mi spui cate inseminari ai la activ sau fiv-uri :))!
incerci de mult? e posibil sa fie 2 ? inca nu stii, nu? ti-ar placea sa fie 2
?
of, doamne parca simt ce e in sufletul tau! sper sa fim si noi aspirantele in pielea ta de cat mai curand!
fetelor rami, madana, bety, teo aileene multi!
danotino

Liana30 spune:
sa va deschid un nou capitol..http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=71597
sper din tot sufletul sa fie cu noroc...
multa bafta!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"