Endometru, ovulatie, monitorizari - 114

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

katthy: de unde atata energie?

Nu stiu nici eu, dar ma bucur ca o am si ca reusesc sa trec peste suparari. Si ma bucur ca va pot ajuta cel putin cu o parere, cu experienta mea limitata in domeniu. Tu cat ai lungimea CM de incepi stimularea in ziua 5? Utrogestan nu se pune obligatoriu, mie dr. Moisa dupa prima IA mi-a dat sa pun utrogestan iar in momentul in care mi-am sunat dr. me (Bucur) si i-am zis ca am pus utrogestan s-a mirat. Deci banuiesc ca ea nu mi-ar fi dat utrogestan.

asi: felicitari pt. analize. Sper ca atrecut criza si ca te simti mai bine acum.

Iepurila: tinem pumnii sa fie bine de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

am intrat sa va pup si sa va spun ca imi e tare dor de voi dar sunt foarte (neplacut) ocupata! cand o sa ma eliberez o sa mai intru. pana atunci, numai bine si reusite va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Tabitha Voi luna clomifen din z5 pana in z9 inclusiv la recomandarea medicului. Paralel am inceput tratamentul cu BU, polidin si cu ceai dintr-o combinatie de plante (numai cu acest ceai luna trecuta am ajuns la f21 si end 11 - ca nu s-a spart f e alta problema).

Pe locul unde s-a prabusit o speranta, tisneste un nou izvor al sufletului.
Katthy

Mergi la inceput

katthy: o sa ne rugam ca luna asta sa se sparga si sa fie cu folos.

lachione: sper sa termini repede cu rearanjatul casei, ca sa te mai linistesti, sa dormi si tu bine si sa ne incanti pe aici.

Stiu ca cineva, bine intentionat, a scos din titlul acestui subiect "temperaturile" ca sa ma faca sa nu-mi mai iau TB. Cu toate astea eu nu ma pot abtine si o iau in continuare. Asadar, azi z 6, de 3 zile am TB 36,9. In lunile dinainte val. maxima a TB inainte de ovulatie era 36,8, dar si aia extrem de rar. De ce-oi fi avand acum 36,9, nu stiu. Acum fac stimulare cu clomifen 1/zi in z 3-7 si de azi incepand, adica din ziua 6 iau estrofem 1/zi pana ma duc la eco, sa vedem ce se intampla pe acolo. Va pup si sa aveti o zi beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Tabi, sa fie vorba cumva de mine? Hai sa-ti povestesc ceva. Eu fac de 2 luni monitorizare si in paralel mai folosesc si termometrul. Si luna trecut, si luna asta, mi-a confirmat echografic spargerea folicului, luna asta prin ziua 12, dar azi sunt in ziua 14 si temperatura nu a crescut deloc. De ieri iau si utrogestan, dar inca nu a crescut. Mentionez ca eu mi-am luat TB aproape un an si conform graficului, TB crestea prin ziua 15-16 iar fertilityfriend imi spunea ca ovulez in ziua 14-15. Acum spune tu, ce este mai concludent, echograful sau TB?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubulina: Normal ca ecograful este mult mai concludent, dar eu sunt curioasa din fire si pe langa eco iau si TB. De ex., luna trecuta mi-a facut IAd fara a-mi mai face vreo eco in ziua respectiva, s-a bazat numai pe eco din ziua 11. Dar TB mi-a confirmat ca ovulatia a avut loc in ziua IAD-ului. De asta continui sa o iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

buna fetelor,
Ingerash imi pare rau , dar luna urmatoare totul e posibil.
Tabi ma descurc eu pana la urma cu butoiul asta, inca nu am reuist sa scap de el in totalitate,dar sunt pe drumul cel bun. Bafta pt o noua luna.
Bubulina spor la monitorizari , da Doamne sa fie cu folos luna asta.
Asi felicitari pentru rezultatele bune la analize, mai ai un hop si esti aproape de implinirea proiectului BB. Sanatate si ai grija cu fierea aia.
Iepurica sa nu-ti pierzi speranta niciodata. Succes la control
Lachioneeu mi-am renovat casa pe bucati timp de 3 ani din lipsa de bani, ani in care am dormit , am mancat in santier pt ca nu aveam unde sta in alta parte, deci stiu ce inseamna. Iti doresc sa treci repede peste toate astea si sa revii cu forte proaspete pt proiectul BB
Katty succes si tie si sper sa dea rezultate tratamentele care le faci.
Eu ziua 5 ..inca cu unpicior in butoi, dar sper sa-mi revin pana luni cand ma duc la monitorizare.
Va pe TOATE.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am sosit!!!
acum sunt rupta de somn ..intru mai pe seara sa recuperez..tot..
am trecut sa va salut si sa va spun ca mi'a fost tare dor de voiii..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Cristinna: hai ca mai e un pic si se termina CM si trebuie sa ne inarmam cu optimism pt. noua luna. Lasa butoiul ala acolo unde sta, nu te apropia de el ca face buuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm !!!!

Liana: treci la somnic ca sa-ti revii si sa intri in forma ta bine consacrata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor sa va zic cum e cu butoiul la mine.Daca nu stau cat trebuie in el sa imi plang bine, bine de mila luna viitoare intru iar in el.Daca stau cat e necesar ma tine 3-4 luni.Asa ca odata la 3-4 luni in butoi nu e chiar asa de rau.Nu?

Va pup pe toate si sa aveti o sera minunata.

PS:Tabitha lasa temperaturile ale odata ca din pacate nu vine bebe mai repede si in plus te deruteaza foarte tare.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput