Endometru, ovulatie, monitorizari - 114
Raspunsuri - Pagina 5

Anutza_26 spune:
era femeieeee si foarte serioasa..
oricum ma duc luni.. sa imi faca o ecografie ca lumea.. ca am inteles ca aparatul din spital e mai performant... si cine stie poate descopera ceva de bine si ma linistesc si eu.. sau macar sa vad daca tratamentul asta si-a facut vreun efect..
cred ca mi-am facut un hobby din a testa ecografele din oras.. uite am aflat si ca acum avem in constanta eco 3d.. asta o sa imi foloseasca cand o sa fiu gravida.. dca nu ma duceam nu stiam...

megbeng spune:
fetelor, fiecare ia decizia pe care o considera cea mai buna pentru ea..intrucat eu nu astept de asa mult timp un bebe, am decis ca pot astepta..mai ales ca, repet, in luna aprilie perioada fertila e FIX IN SAPT PATIMILOR si nu pot, pur si simplu nu pot face sex in sapt aia, ce sa fac?
nu va suparati pe mine, nu vreau sa generez discutii interminabile pe aici si controverse si nu vreau sa supar pe nimeni
sunt atatia copii conceputi in post, si sunt copii sanatosi frumosi si destepti, asa ca....s-auzim de gravidutze!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

madaluta spune:
Anutza_26:salut ! vorbesti cumva de ecograful de la Provita din C-ta? Eu am mari indoieli despre doamna Dr de acolo...

Anutza_26 spune:
madaluta nu am mai fost la provita de 2 ai.. si eu am auzit niste chestii nasoale despre profesionalismul unor doctori de acolo.. am fost prima data la iowemed si apoi la policlinica cu plata unde culmea.. mi s-a parut ca aparatul e mai bun decat la de la iowemed. pe doctorita de la ecografii o cheama Nurla.. si pare tare de treaba.. oricum.. sigur ma duc maine si va povestesc

Tabitha spune:
Mirona: saru'mana pt. hipnoza. Daca merge la mine, dau pontul mai departe.
Melutzica: dulce de tot, ca tare buna mai esti la suflet
Cristinna: continuam impreuna pana la victoria finala!
Megbeng: Na ca ma tin si eu de tine! Dat fiind ca eu fac IAD, oare oi putea face in post? Ca nu-i nici o placere carnala, zau... Glumesc, fetelor, dar cu siguranta ca daca dr. imi da voie sa fac IAD in post, o fac.
Intrebare de baraj: postul Pastelui se tinea inainte de venirea pe lume a Domnului Isus Hristos???
Si acum sa va pun la curent cu nouatile in ceea ce ma priveste: ieri, z2, am facut o eco la care mi s-a spus: endometru 4,7 mm liniar, 2 foliculi pe dr. de 5 si 7 mm, 1 folicul pe st. de 13/18 mm. Nu uitati ca eram ziua 2 !!! Dr. Moisa de la Bucuresti, careia i-am citit la tel. rezultatul ecografiei, a zis ca e imposibil ca pe st. sa fie un folicul asa de mare, ci mai degraba este chist. Cu toate acestea mi-a dat tratament de stimulare cu clomifen zilele 3-7, apoi estrofem zilele 6-11 iar in ziua 11 ma duc la ea la ecografie. Intrebari:
1) e posibil ca endometrul sa se transforme in trilaminar, ca eu stiam ca trilaminarul este bun
2) ce risc daca fac stimulare cu clomifen peste chist?
3) mai tineti minte ca eu pe stanga risc SEU? Ce ma fac? Pai risc
Vedeti asadar ca luna asta mai mult e cu minus decat cu plus. Dar cine stie... Astept sugestii si opinii, nu reclamatii!

megbeng spune:
daca nu cumva imi joaca feste cultura generala DA, se tinea postul pastelui si inaintea Nasterii lui Iisus Hristos si reprezenta iesirea poporului evreu din robia egiptului-traversarea marii rosii.
nu mi se pare pacat sa faci IAD in Postul Mare si nici sa concepi un copil in post, DAR vreau sa fac totul ca la carte, ca nu cumva daca Doamne fereste ceva IAR nu merge bine, sa nu am motive sa imi dau cu pumnii in cap..sa am eu constiinta impacata ca am facut TOTUL ca la carte..mai departe de atat, Dumnezeu e cel care decide daca imi va darui un copil sanatos si bun...
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Tabitha spune:
Megbeng: nu te-am judecat, fata buna, chiar te rog sa faci asa cum iti dicteaza inima si constiinta, astfel incat sa nu-ti poti reprosa nimic. Te admir pentru asta. Iti tin pumnii ca luna mai sa-ti aduca o veste buna

megbeng spune:
pai nici n-am simtit ca m-ar fi judecat cineva!!!!

Bianca B spune:
Buna seara fetelor.
Desi sunt putin ametita (o prietena pleaca in RO si a facut cinste cu Busuioaca de Bohotin) nu prea am chef de vorba, asa cum mi se intampla de obicei. Cum nu am semne de sarcina
imi pregateam planul de bataie pentru data viitoarea, adica peste 2 luni si cum socoteam io vad ca urmatoarea mea perioada ferila e in saptamana patimilor, asta in cazul in care CM nu se schimba si ... daca va fi asa nu stiu ce sa fac. Inclin mai mult pentru a nu presta in acea saptamana ceea ce inseamna ca planul meu va fi devansat in luna iunie, cam trista perspectiva, nu?
Ce-o vrea Dumnezeu
Va si sa aveti o seara frumoasa, io cred ca am sa dau apa la soareci ca sa ma racoresc ca de mult vreau da' amu nu mai pot sa ma opresc.
Bianca