Endometru, ovulatie, monitorizari - 114

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineatza tuturor!
eu pana la urma o sa astept ciclul din luna MAI pentru prestat in scop de bebe, intrucat am vorbit cu duhovnicul meu si a zis ca e mai bine totusi sa nu concep un copil in post, sa mai am rabdare o luna de zile...apoi m-am uitat pe calendar si in aprilie per fertila ar fi fost chiar in saptamana patimilor in care, din principiu nu fac sex..asa ca se aranjeaza toate de la sine, f frumos pe luna mai
pana atunci sunt aici, intr-o forma de zile mari, cu galerie pentru restul fetelor!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

megbeng nu vreau sa te contrazic, si eu am avut odata aceasta discutie cu un preot ... si mi s-a spus ca pentru placeri carnale este pacat sa faci sex in saptamana patimilor insa nu si pentru conceperea unui prunc. Voi faceti cum vreti ... dar Dumnezeu e sus si vede.

Eu chiar ma pregateam sa fac ceva de genul guru, incantatii si alte cele si sa va iau pe voi trei Cristinna, megbeng si tabi si toate fetele care o iau de la capat zilele astea si sa va tin de manutza tot acest ciclu. Pot sa va conduc?
Daca da - urmariti-ma! Priviti in ochii mei.
Simtiti pulsul? Inchipuiti-va ca am in mana un lant de care atarna ceva ... tre sa-l urmariti cum se bălăngăne din dreapta in stanga.
OK. Acu sunteti hipnotizate. Luna asta sunteti cele mai vesele, cele mai fericite, cele mai iubite, cele mai relaxate, cele mai fertile femei posibile in lume. Simtiti asta?
Perfect.
Acum repetati dupa mine: luna asta e luna cea mare ... voi invinge infertilitatea ... la finele lunii voi tine in mana un test cu 2 liniutze ... cred asta, mi-o doresc si o s-o am.
PERFECT. Continuati pe acelasi ton. Repetam chestia pana ne intra in cap.

haideti fetelor ca io am luat-o deja razna. Sa fie de la raceala care nu mai trece? Sa fie de la fericirea pe care o simt? In fine ... eu sunt aici, impreuna cu voi si va sustin si va tin de manutze si va zgomotos.

Miro5+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,esti cea mai tareeee;io am repetat tot ce ai scris,acum astept rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare fete dulci

Miro esti de belea. Belea belea.
Si of corse e de la fericirea din tine.
Te pup dulce pe burtik.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Mirona poate am innebunit ,dar chiar am facut ce ai scris tu aici...daca ai dreptate si se intampla minunea imi voi face tare fericit sotul al carui zi de nastere e in 30 martie. Cred ca toata dorinta asta a ta de a ne ajuta pe noi care ne zbatem cu inferilitatea, se trage de la fericirea si implinirea imensa care o simti de cand esti gravidutza si e de inteles. Pupici pe burticutza.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, ce faceti pe pag a 2-a ? Hai ca va aduc eu pe prima pagina!
Acum am si eu loc la calc, ca al meu sot se uita la meci!
Miro, esti o dulcica!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Multumesc mult fetelor ptr. primire si ptr. raspunsuri.
Ma-ti pus un pic pe ganduri referitor la post, daca stau sa ma gandesc urmatoarea mea monitorizare si stimulare va fi chiar inainte de Paste, iar daca ovulatia va cadea in Sapt.Mare nu cred ca voi putea presta ( nu am facut-o niciodata in sapt. Patimilor) dar asta inseamna sa mai pierd o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Bruneta,si eu cred f mult in d-zeu,dar asta nu inseamna ca nu as presta in post. Eu ma chinui de 4 ani sa am un bebe si nu cred ca as pierde o luna.Eu cred ca nu e un pacat sa faci un bebe in sapt pastelui si nici nu e pacat deloc ca prestezi.Astea sunt vb din batrani.Faci cum vrei,dar sti ca noi care ne chinui asa mult sa avem un bebe orice zi,orice clipa de e f importanta.Te pupic si gandeste-te bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

fetelor numai la ore d-astea va citesc mai nou... inainte de 2 nu am nici o samnsa ca are al meu volan si se joaca la masinute ...
sa va zic ce mi s-a intamplat: pt anexita si infectie urinara ce mi-a gasit la eco mi-a dat un antibiotic, cuminol se cheama care da malformatii la bebe daca il iei in sarcina.. si dupa prima pastila nu am mai dormit toata noaptea si vineri dimineata la prima ora m-am dus la alt eco ca doar eram in ziua 41 si am zis ca doar doar or fi gresit la primul eco. si ce credeti ca imi zice: ca nu e sarcina in uter.. dar ca pe trompa stanga e un lichid ciudat care poate sa fie de la o posibila EXTRAUTERINA sau de la un chist folicular care s-a spart.. dar nu poate sa imi spuna nimic clar pt ca ecograful nu e destul de performant.. si m-a chemat la spital luni dimineata sa se uite mai bine... m-a facut varza.. nu mai am somn.. e aproape 3 noapte si io nu pot sa inchid un ochi... acuma ziceti si voi.. cum extrauterina daca eu am avut test de sange 0.1? nu cred ca se poate ca extrauterina da valori ale hcg mai maricele.. mai mici decat trebuie dar nu 0.10, nu? si cu chistul folicular.. nu prea ma pricep.. dar nu e acelasi lucru pe care il ziceti voi cand scrieti am ffolicul de x m si s-a spart? ca am inteles ca atunci e de fapt ovulatia.. si atunci din folicul curge lichid.. dar cum ovulatie daca eu sunt azi in ziua 43? ce mama ovulatiei e asta.. sau o fi un chist mai vechi de pe acolo.. nu neaparat luteinizant care s-a spart.. dar de ce nu mi s-a vazut la primul eco? ca ala l-am facut cu cateva zile inainte? doar ar fi trebuit sa il vada.. doar acolo ar fi trebuit sa fie? mi-a zis doar ca ovarul stang e mult mai inflamat ca dreptul.. am tot citit de chisturi.. de extrauterina mi-e frica sa citesc.. ma amagesc cu rezultatul hcg-ului sa o exclud.. dar nu mai am liniste.. mi se pare atat de mult pana luni...
voi ce ziceti? vi s-a intamplat vreodata asa ceva? va rog.. daca stiti ceva legat dee sit mea spuneti-mi ca eu simt ca o iau razna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

La valoarea 0,1 e exclusa si o extrauterina. Ia linistita antibioticul, nu te mai framanta... poate cel de-al 2-lea ecografist a vrut sa te mai vada o data din alte motive... glumesc acum, dar voiam sa-ti descretesc putin fruntea...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput