Endometru, ovulatie, monitorizari - 114

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
Va doresc un week-end placut si vorbim luni.
Eu nu mai pot. Sunt racita cobza si imi este din ce in ce mai rau. Si de bine ce ziceam si eu ca ma duc acasa sa ma odihnesc si eu si nu stau azi la servici, a fost o zi infernala. Nici nu ma mai tin pe picioare. Partea urata este ca imi vine sa vars rau de tot, ma doare capul si de abia imi tin ochii deschisi.
si sa dea Dumnezeu sa ploua primavara asta cu gravidute.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

quote:
Originally posted by emilianita

Fetelor sunt nouă pe aici ajutați-mă vă rog:
De 8 ani încerc să am un si nu vrea sa vină! Nu am ovulatie normală nu se dezvoltă foliculul . Ce sfaturi i-mi dati?????
Dozarile hormonale in general bune mai putin prolactina care o tratez cu o pastiluta de brocriptin pe zi valoare foarte mare .Am avut si am o raceala cronica care nu ma mai scap de ea, anexita,metroanexita, dar am remediat putin problema ducandu-ma la Sovata si stau mult mai bine cu trompele dupa aceasta procedura de la Sovata! am facut film la trompe si stau mult mai bine decat in anii trecuti! Deci sunt permeabile dar nu am ovulatie normala!!! Sfaturile voastre sunt binr primite oricand! va pup si va doresc multisi sanatosi

buna,Emilia.am inteles ca ai prolactina marita.Dupa bromocriptina a scazut?de obicei se incearca cu ceva mai puternic(depinde si de valorile care au iesit la analiza).daca vrei poti incerca cu DOSTINEX:daca te intereseaza poti sa-mi scrii si iti dau detalii.de cele mai multe ori dupa ce scad valorile prolactinei se restbileste ovulatia,si femeia poate ramane gravida.daca te intereseaza dozajul la Dostinex,poti sa revii pe forum si iti raspund. ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Buna seara fetelorNu am cuvinte sa va descriu cum mi s-a facut pielea de gaina cand am aflat de dimineata despre moartea tragica a Laurei Stoica. Era una dintre cantaretele mele preferate fiindca nu era fitoasa si nu stiti cat m-am bucurat de vesetea ca ear gravida. Fiind de aceeasi varsta cu mine, ma si vedeam urmand-o curand la gravidute. Va dati seama cata speranta a dat fetelor "mai batrane" asa ca mine....Si acum intrebarea e: merita sa ne stresam atata sa ramanem gravide cand nu stim ce ne poate oferi ziua de maine? La aflarea vestei despre moartea ei, am simtit ca parca am murit si eu. Si sa nu va mai zic ca ziua de KKo a continuat si la servici...
Sa speram ca maine va fi mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mishulina: pastram galeria pt. alte luni, mai norocoase poate , ca CM m-a napadit, chiar daca e redus cantitativ

Catty: sunt alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Miro iti multumesc mult pentru explicatii, as vrea sa-ti raspund, dar am creierul paralizat. Azi am fost ca si drogata, ma mir ca n-am facut nici un accident, plecam intr-o directie si ma trezeam pe drumuri total aiurea............
De obicei, caut logica lucrurilor, caut un sens in tot ceea ce se intampla in viata mea sau a altora.........
Ceea ce i s-a intamplat Laurei se numeste ACCIDENT STUPID.
A avut imensul ghinion de a se afla in locul nepotrivit, in momentul cel mai nepotrivit al vietii ei.
E infiorator sa te stingi intr-un moment de fericire maxima si fara sa meriti un astfel de sfarsit.
In viata suportam multe nedreptati, dar asta simt in acest moment ca este nedreptatea suprema.
Nedrept a fost ca nu a putut sa fie mama pana la 38 de ani, dar sa moara intr-un asemenea moment, in asemenea context, e prea mult..........
Faptul ca pana sa ma marit m-am numit Stoica, m-a apropiat intr-un fel de ea intotdeauna, dar in acest moment traiesc drama ei, deoarece sunt OM si oricand pot impartasi aceeasi soarta ca si ea... E o lectie dura de viata....
Am avut prieteni care s-au stins in accidente de masina, dar sa mori inainte de a-ti tine pruncul in brate, dupa ce ai primit ca prin minune acest dar si cand in viata ta lucrurile se asezau atat de frumos........
Singura alinare in astfel de momente o avem in faptul ca viata pe Pamant nu e vesnica pentru nimeni, de noi tine doar ca atat cat ne-a fost dat sa traim, sa o facem cat mai FRUMOS.
Odihneste-i, Doamne, in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

M-a impresionat profund... trist... se poate ca unora sa nu spuna prea mult numele Laurei Stoica, dar fiind mai aproape de generatia ei, am fost marcata in adolescenta mea de vocea inconfundabila, atat de plina de viata... poate si datorita faptului ca a stat mai mult in umbra in ultimii ani, cu atat mai mult a fost mai impresionanta revenirea ei cu acea sclipire in ochi... urma sa dea viata, ce implinire minunata pentru o femeie... si totul s-a stins... brusc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Sint profund marcata de moartea Laurei...Dumnezeu sa-i odihneasca!

1. Fetelor, am o mare nelamurire. Dupa 3 luni de Clomid (noiembrie- ianuarie), am observat ca in ultimlele zile de ciclu am o chestie viscoasa maronie inchis. Am crezut initial ca asta ar putea fi un efect al Clomidului, dar si ultimele 2 cicluri tot asa le-am avut.
Astept intre timp sa fiu transferata la alta clinica de infertilitate. Am vb cu dr. si a zis sa stau linistita ca e nu e nimic grav.

Ati patit asa ceva? E normal?

2. Pierderea in greutate poate afecta fertilitatea? In ultimul timp am dat jos 5 kile, si nici nu le pot pune la loc neam. Sint plecata toata ziua, obisnuiam sa maninc in masina cind alergam de la un loc de munca la celalat. Dupa ce am facut o cadere de tensiune de am ajuns in spital, am luat-o mai incet cu toate si faptul ca maninc la masa e un pas mare.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata;am fost asa de necajita ieri de moartea lui Laura ca efectiv nu m-am putut aduna.Imi era extrem de draga si o admiram nespus de mult.Cuvintele sunt de prisos.
Tabi,macar acum stii exact cum stau lucrurile,io oricum te pup si iti fac galerie mai departe.
M Oana,ma bucur ca ai mai intrat si pe aici,caci imi era dor de tine ;tare frumusele cuvinte ai scris a de obicei,si iti tin pumnii sa fie bine
Kitta,va fii mult mai bine,ai sa vezi,si nu te mai necajii ca vine si el bebe cu timpul
megbeng,,tu si tabi,musai sa treceti luna asta la gravi,mai ales ca va sincronizati asa in toate
Un week-end placut si un pusi mare la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Azi ziua 1 a cm, asta dupa o intarziere de 2 zile .....asta e, mergem mai departe impreuna.
Va doresc un wee-end placut!

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Cristinna,,nu-i nimic,te iei de manutza cu megbeng, tabi,si ii alungatii voi impreuna pe uratii astia

Mergi la inceput