FIV - 65
Raspunsuri - Pagina 15

iliuta spune:
Adhnana bine ai venit printre noi. Imi pare rau pt. nereusitele tale....Sper ca vei reusi din prima cu Fiv-ul, sa-ti tii in brate copilasul.
Veronici, sper iubita sa fie bine.......din tot sufleul.Te pup ai grija de tine si de bebe din burtica.
Ingeras, iti tin pumnii stransss.
Mihaela

Adhnana spune:
andicu:, iliulta :Multumesc pentru primire si urare. Asa mi s-a spus si mie legat de Prof. Marinescu. Din pacare dansul inca nu vrea sa auda de FIV la mine. Considera ca nu e cazul. In fine.
Din pacate in ultima perioada lucrurile s-au complicat si am facut IAD-uri.
Va urez sa vi se indeplineasca visul cat mai repede posibil
Adhnana

andicu spune:
Fetelor, stiu ca sunt un pic off-topic si
imi cer de la Moderatori, dar pe voi va cunosc mai bine :
Cine locuieste in Timisoara sau are rude,prieteni, pe-acolo, ar putea sa ma ajute si pe mine sa gasesc un apartament de inchiriat in luna mai? am tot cautat si nu prea se accepta inchiriere doar pe 1 luna, majoritatea apartamentelor sunt in regim hotel, si ne-ar ajunge la 600-700 euro pe luna!pentru amanunte, cine ar putea sa ma ajute, ii dau Pm ca sa nu exagerez cu scrisul aici!
Andreea.Pozele mele

ceciserban spune:
Andicule am sa incerc sa te ajut cu Timisoara,dar nu promit nimic pana nu vorbesc acolo.Pe luni o sa-ti dau un PM cu detalii.Te pupic si bafta multa!
cecilia

Mirga spune:
Buna fetele.
Gina eu abia in 21.03 ma duc la eco si analize si abia apoi o sa-mi spuna cind incep stimularea. Fac diphereline din 4.03 si mi se pare f mult dar asa a zis tanti . Sper sa fie de bine si sa nu le fac degeaba. E prima data cind fac asa mult. Sper sa fie de bine si cu un alt rezultat decit cele de pina acum.
Pupici si multa bafta.
Mirga

saftoiu_gina spune:
Victoria si Bety am inteles bine si voi sunteti la stimulare?
Bety nu mai stiu daca tu ai intrebat de dl prof daca vine pe 26 la spital , daca esti programata de d-na Geta pe 26 sigur vine .Tu ai inceput dipherelinul? Menogonul se ia de sus de la sterilitate si duminica nu este nimeni acolo ,poate jos la FIV mai gasesti asistente dar sus nu.Dai telefon si vezi cum rezolvi .
Fetelor eu cred ca am o problema . Pe 9 mi-a venit CM si nu s-a terminat nici acum ,de ce oare ? Eu nu mai stiu de rindul trecut cat m-a tinut dar cred ca nu e prea bine.S-a intamplat la cineva asa ceva? Zic ca e o problema pentru ca sunt la stimulare.Nu stiu daca m-am facut inteleasa.

saftoiu_gina spune:
Bety eu fac de exemplu cate 4 fiole de menogon acum ,depinde de fiecare ce fel de problema are.
Mirga eu iti doresc sa mearga foarte bine de aceasta data.

Moniland spune:
Mirga, probabil nu sunt inhibate complet ovarele si din cauza aceasta faci asa de mult diphereline.
Gina, eu stiu ca inainte de stimulare ar trebui sa se elimine endometru, pentru ca atunci cand se va face ET sa fie un endometru nou si bine format (>9). Medicul ce zice?
Bety Nu conteaza cate fiole de puregon sau menogon pe zi vei face pentru ca vei luat doar o singura injectie . Doza de inceput de puregon, de obicei, este de 150 UI/zi, adica o fiola de 100 UI si una de 50 UI, de preferat. Iar apoi, dupa 6 zile ,depinde de cum a reactionat organismul, se scade sau se creste doza zilnica.
Succes fetelor, si sa aveti rezultate bune.
Monica