FIV - 65
Raspunsuri - Pagina 14

dana p. spune:
Monica, eu am vorbit cu ea joia trecuta si vineri a avut punctia iar duminica embriotransferul.Are patru embrioni pusi din care trei mai bine divizati si inca unul mai putin.Nu a stiut sa-mi spuna in cate celule erau divizati.Embrioni i-au iesit mai multi si i-au mai ramas si pentru congelat. A facut hiperstimulare si luni s-a intors acasa si nu era chiar foarte bine , era umflata la burta si o durea. I-am spus sa manance oua si sa bea lichide, ca parca asa am retinut eu de aici , de la fetele care au avut hiperstimulare.pentru tine , Mihnea si Luli
Dana
Poze

Tabitha spune:
Adhnana: bine ai venit in mijlocul nostru. Ne pare rau pt. problemele cu care va confruntati si pt. cele 7 IA nereusite. Cine stie, poate totusi vine bebele. Tinem pumnii la control. Si-ti dorim sa reusesti cat mai repede sa ai un bebe

Adhnana spune:
Tabitha:multumesc de primire. La mine ultimele 4 inseminari au fost de fapt IAD. Nu s-a putut altfel. Asa ca suntem colege de IAD. Am inteles ca medidul tau e Dr. Moisa. Am facut si eu dansa 2 din inseminari..din pacate..
Iti doresc mult succes si tie, sa reusesti cat mai repede sa ai bebele dorit.
Adhnana

Tabitha spune:
Adhnana: imi pare tare rau ca nici prin IAD nu ati reusit.m Poate totusi soarta va va surade. Iti tin pumnii sa reusesti, prin orice metoda. Medicul meu e Dracea, dar acum e in concediu de maternitate. Ea m-a lasat pe mainile lui Bucur, dar luna trecuta nu a fost si nici luna asta nu va fi la spital atunci cand am eu nevoie. De aceea am ajuns la Moisa. Cine e dr. meu??? Nici eu nu stiu.

ingeras26a spune:
Adhnana imi pare tare raaaau! eu am facut 2 isa duble, nereusite si mi se pare cumplit, dapai la tine...
Fetelor, eu nu mai am rabdare sa incep tratamentul:)) Ce analize se cer?
Pupicei, Ingeras

Adhnana spune:
Tabitha: Eu sper ca tu sa fi mai norocoasa si sa reusesti la urmatoare inseminare. Stiu ca ai facut si FIV. Trebuie sa vina o data soarele si pe strada noastra.
Apropos de medici eu la a 4 sau a 5 inseminare am fost asistata de 3 medici: Prof. Marinescu, Dr. Moisa si Dr. Cocei..si tot degeaba. Asa ca si eu fac cu cine se poate, numai sa iasa o data.
Adhnana

Adhnana spune:
Tabitha: Eu sper ca tu sa fi mai norocoasa si sa reusesti la urmatoare inseminare. Stiu ca ai facut si FIV. Trebuie sa vina o data soarele si pe strada noastra.
Apropos de medici eu la a 4 sau a 5 inseminare am fost asistata de 3 medici: Prof. Marinescu, Dr. Moisa si Dr. Cocei..si tot degeaba. Asa ca si eu fac cu cine se poate, numai sa iasa o data.
Adhnana

Adhnana spune:
ingeras26aStiu cum e si sper sa nu fie cazul si la tine de asa multe. Prima data eram absolut sigura ca-mi ca iesi, dar cu fiecare incercare optimismul meu scade. Noroc cu voi care-mi aduceti zambetul pe buze cu fiecare reusita.
Adhnana

Victoria spune:
Multumesc mult pentru toate urarile de bine, si sper sa fie cu noroc.
bety, gina, colegele de "hora" - multa bafta!!!!!
V
veni, vidi, Victorie!

andicu spune:
Buna fetelor.
Adhnana, ti-am scris la Aspirante, dar vad ca mi-ai luat-o inainte!
e valabila urarea de acolo !
Veronici, imi pare rau pentru prietena ta! tu sa ne tii la curent cu sarcina ta!
Dana, tin pumnii pentru verisoara ta(parca am inteles bine,sper)!!
Va pe toate.
Andreea.Pozele mele