Micogenil

Micogenil | Autor: Gyna

Link direct la acest mesaj

Am aflat de curand despre tratamentul cu micogenil, un fel de petrol cu grad de distilare 100 - 120, ce trateaza anumite boli considerate incurabile. Cineva apropiat mie, ar dori sa incerce ecest tratament dar nu stie de unde sa procure acest micogenil . Eu am cautat la aproape toate benzinariile din oras dar nu au asa ceva. Cautand pe google am aflat ca s-ar gasi in farmaciile din Germania si Austria, iar la noi in tara numai prin cunostinte la o rafinarie ceva.
Va rog din suflet pe cele care locuiti prin zona Ploiesti, daca stiti s-au ati auzit de acest produs.
Daca a mai folosit/auzit cineva va rog foarte mult sa-mi spuneti si mie de unde si cum a-si putea sa-mi procur si eu.
Gyna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_2008 spune:

Buna. Am si eu o rugaminte. Ma poate ajuta cineva cu niste petrol distilat (micogenil)? Sau imi puteti spune unde se poate gasi in Romania?
Daca da, adresa mea de mail este boeriuandreea@yahoo.com.
Va multumesc tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apolzan spune:

Buna. Acum am citit si eu mesajul si as dori sa procur de undeva Micogenil(gaz lamapant)pentru tratamentul de cancer. Am cautat peste tot dar nu am gasit. Va rog ajutati-ma si pe mine. Am nevoie urgenta de el. Va multumesc.
Adresa mea de E-mail este Apolzanluminita@yahoo.com

Mergi la inceput