Am aflat de curand despre tratamentul cu micogenil, un fel de petrol cu grad de distilare 100 - 120, ce trateaza anumite boli considerate incurabile. Cineva apropiat mie, ar dori sa incerce ecest tratament dar nu stie de unde sa procure acest micogenil . Eu am cautat la aproape toate benzinariile din oras dar nu au asa ceva. Cautand pe google am aflat ca s-ar gasi in farmaciile din Germania si Austria, iar la noi in tara numai prin cunostinte la o rafinarie ceva.
Va rog din suflet pe cele care locuiti prin zona Ploiesti, daca stiti s-au ati auzit de acest produs.
Daca a mai folosit/auzit cineva va rog foarte mult sa-mi spuneti si mie de unde si cum a-si putea sa-mi procur si eu.
Gyna
Buna. Am si eu o rugaminte. Ma poate ajuta cineva cu niste petrol distilat (micogenil)? Sau imi puteti spune unde se poate gasi in Romania?
Daca da, adresa mea de mail este boeriuandreea@yahoo.com.
Va multumesc tare mult.
Buna. Acum am citit si eu mesajul si as dori sa procur de undeva Micogenil(gaz lamapant)pentru tratamentul de cancer. Am cautat peste tot dar nu am gasit. Va rog ajutati-ma si pe mine. Am nevoie urgenta de el. Va multumesc.
Adresa mea de E-mail este Apolzanluminita@yahoo.com