albirea dintilor

albirea dintilor | Autor: alinas

Link direct la acest mesaj

fetelor.stiti cumva cum se face?am auzit ca ar exista ceva la stomatolog,o substanta ceva care iti albeste dintii.ati incercat?cam cat costa?in cat timp se albesc?puteti sa-mi recomandati un medic stomatolog in timisoara care se ocupa cu asa ceva?multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_micu spune:

BUNA ALINAS,
EU VREAU SA-MI ALBESC DINTII SI AM INTRBAT-O PE DOCT.MEA SI MI-A SPUS CA DUREAZA 2 SAPT SI COSTA CAM 6 MIL LEI.EA ARE UN GEL SPECIAL (4 FIOLE) CARE SE PUNE IN NISTE "GUMIERE" SI SE APLICA PE DINTI SEARA LA CULCARE.NU DOARE SI ALBIREA TINE 3-4 ANI.IN TIMISORA NU STIU PE NIMENI DAR MAI INTREABA.SUCCES!

DANA 2* MAMICA DE DAVID SI BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

din cate stiu existe 2 moduri de albire a dintilor:geluri cu peroxid sau fara peroxid.Metodele gasite in comert sunt mai ieftine si de obicei nu contin peroxid.Eu am cumparat(cu 20£)o trusa formata dintr-un gel care se pune in niste 2 tavite din plastic si se tine pe dinti cate 15-20 minute zilnic timp de 3 saptamani dupa care se spala dintii cu o pasta speciala de albire.Am renuntat dupa vreo 2 saptamani cand am observat ca albirea dintilor era aproape insesizabila si am hotarat sa trec la masuri mai drastice -peroxid.De obicei acestea contin 10-15% peroxid dar eu am gasit printr-o cunostiinta un gel folosit numai de dentisti , cu 22%peroxid.Abia dupa ce l-am folosit am aflat cat de daunator este peroxidul.Intr-adevar, dupa numai 5 zile s-a vazut o diferenta uimitoare la dinti dar acum dintii imi sunt muuult mai sensibili, ma dor la cald sau la rece.Peroxidul distruge partial smaltul dintilor, il face poros in concluzie petele se prind de dinti mai repede si destul de curand trebuie repetat tratamentul.Imginati-va cat rau face asta la dinti.Te sfatuiesc sa incerci o albire a dintilor cat de cat naturala, indiferent cat de mult dureaza si chiar daca efectele nu sutn extraordinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Vara-mea si i-a facut la Iasi, a costat-o cam 2 milioane( la stomatolog), dar acum nu mai are nevoie sa bea cafea si nici vin rosu. Nu stiu cu i-a facut. Am s-o intreb.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu am folosit Pure&White de la Aquafresh(nu stiu daca se gaseste in Ro), e un gel pe care il aplici pe dinti. Nu l-am folosit pana la final, dar pot spune ca am vazut ceva rezultate.Vreau sa-mi cumpar din nou si de data asta sa-l aplic timp de 2 saptamani(cat este necesar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Nu e indicat tratamentul de albire a dintilor in primul rand pentru ca sunt bani dati in van. In maxim 2 saptamani culoarea este aceeasi-galbuie, si te mai trezesti si cu dureri de dinti la cald sau rece sau smaltul sarit. Credeti-ma, pentru ca am patit-o pe pielea mea!
De costat, m-a costat 1,5 mil acum un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Dar niste metode mai naturiste nu exista?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Un medic stomatolog bun te va sfatui sa uiti de asa ceva, pt k e f daunator pt dantura. Unul care vrea sa iti ia banii, pe principiul "dorinta clientului e lege"... peste niste ani iti va trata dintii /face implant/ da placa...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Dar niste metode mai naturiste nu exista?

Asta nu stiu, dar un truc da: folosirea unui ruj rosu.

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu stiu de metoda bicarbnatului de sodiu alimentar...pui pe periutza de dinti si freci dintii frumusel....nu stiu insa de la vreun stomatolog cat de agresiva e metoda, dar pare ok....eu ma spal din cand in cand cu bicarbonat si se vede diferenta...nu am carii sau alte probleme cu dantura, nu au devenit dintii mei sensibili la cald.rece/acru....

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cunosc stomatolog care mi-a spus din start - no way - ataca smaltul dintilor, il subtiaza, si..exact, determina senzatii de durere la cald/rece..in plus..la un timp de.... dintii se ingalbenesc din nou.
recomandat - detartraj + periaj

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput