albirea dintilor
Raspunsuri - Pagina 2
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by krelia
cunosc stomatolog care mi-a spus din start - no way - ataca smaltul dintilor, il subtiaza, si..exact, determina senzatii de durere la cald/rece..in plus..la un timp de.... dintii se ingalbenesc din nou.
recomandat - detartraj + periaj
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Madam mergem cumva la acelasi stomatolog... si eu am vrut sa-mi fac si aceeasi explicatie am primit-o...
Un detartraj e mai indicat...
Nunta noastra
Poze
Natasa spune:
Si eu mi-am intrebat medicul stomatolog si mi-a spus sa-mi iau gindul. Lucreaza intr-un cabinet ultra-modern, e la curent cu toate metodele noi, dar mi-a zis ca nu face asa ceva decit dupa ce explica riscurile.
madau spune:
Eu am facut anul trecut tratament ptr albire cu Opalecence. E un gel ptr albit care din cate stiu eu se ia numai de la cabinetele de stomatologie ( pe mine m-a costat 100 euro), se fac tot la cabinet niste mulaje ptr dinti numite gutiere si care se umplu cu acest gel de albire. Eu am fost foarte multmita de rezultate plus ca a si tinut foarte mult. Intr-adevar nu trebuie sa bei cafea, cola, vin rosu in timpul tratamentului. Dar la mine a meritat efortul. 

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
iren spune:
quote:
Originally posted by madau
Eu am facut anul trecut tratament ptr albire cu Opalecence. E un gel ptr albit care din cate stiu eu se ia numai de la cabinetele de stomatologie ( pe mine m-a costat 100 euro), se fac tot la cabinet niste mulaje ptr dinti numite gutiere si care se umplu cu acest gel de albire. Eu am fost foarte multmita de rezultate plus ca a si tinut foarte mult. Intr-adevar nu trebuie sa bei cafea, cola, vin rosu in timpul tratamentului. Dar la mine a meritat efortul.Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
Madau, cit tzine tratamentul pe care tzi l-ai facut tu, shi cum te simtzi acum?
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

noi
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
fatima spune:
si eu mi-am albit dintii la stomatolog, (desi nici el nu m-a incurajat sa o fac), dar intr-o singura sedinta. la fel, mi-au facut niste mulaje (gutiere)- in prealabil trebuie sa-ti repare toate celelalte probleme dentare: carii, etc, iar plombele pe care ti le vor pune trebuie sa fie exact nuanta de alb care preconizeaza ei ca se va obtine in urma tratamentului, pentru ca acestea nu se vor albi - apoi au umplut respectivele gutiere cu un gel cu si am stat asa ~ 1 ora. a costat in jur de 150-200 euro, nu mai stiu exact. am inteles ca variaza in funtie de cati dinti vrei sa albesti - adica ii poti face doar pe cei din fata - eu mi i-am albit pe toti..sensibilitatea persista pentru 1-2 luni (se recomanda pasta de dinti sensodyne f),timp in care se evita cafeaua, vinul rosu, coacazele si tot ce ar putea pata etc..eu am fost foarte multumita, efectul dureaza de aproape 2 ani, desi stomatologul imi daduse termen de 6 luni ( e drept ca eu nu beau cafea, nu fumez si oricum dintii mei erau destul de albi si inainte, dar eu am avut pitici, i-am vrut ca-n reclame..)..
madau spune:
Iren eu i-am albit anul trecut prin februarie si vad ca inca sunt super ok. Acuma depinde si cum ii ingrijesti. Eu daca am fost insarcinata, nu am mai fumat, nu am consumat cafea, cola, vin rosu, etc asa ca arata bine.
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI
ocebine spune:
Iren, eu mi-am albit dintii acum vreo 3 ani cu www.britesmile.com/search//?srce=google&keyw=smile_brite&refcd=GO0000016_smile_brite" target="_blank">Brite-Smile.. Am avut o mica sensibilitate la cald/rece vreo saptamina. Am fost sfatuita sa ma abtin de la baut cafea (o beam prin pai
) vreo luna si sa evit vinul rosu (tot o luna).
Se mentine foarte bine si acum. Nu mai fumez de 4 ani (in septembrie) si asta a fost un cadou pentru mine ca am reusit sa ma las de fumat.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
ver@ spune:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=1339&page_nr=1
De citit mai sus referitor la albire.
Eu am facut albirea acum 1 an (cu Opalescence) si sunt foarte multumita.Doctora o are facuta de 2 ani si vreau sa va spun ca nu i s-a schimbat cu nici macar o nuanta (un ton) culoarea dintilor.E adevarat ca nu fumeaza dar bea cafea.In schimb se spala pe dinti de 3 ori pe zi.Si nu e vb de obsesie ci necesitate(o data cand se trezeste,apoi cand pleaca de acasa si seara la culcare.De altfel asa ar trebui sa facem toti)
Normal ca daca iti faci albirea si nu ai o igiena corespunzatoare,bei cafea,vin,cola,fumezi,nu o sa iti reziste albirea ca unei persoane care nu face lucrurile astea.
La fel ca si restul "placerilor", daca pot spune asa, (vopsirea parului,mers la solar,etc) exista un mic rau.Dar e mult prea mic.
Pe parcursul albirii dintii devin mai sensibili la rece si cald pt ca porii sunt deschisi,este f adevarat(dar nu la toate persoanele),dar in acelasi timp poti pune in gutiere si un gel desensibilizant(cu fluor).Deci o noapte albire,o noapte fluor.
De obicei sunt predispusi la sensibilitate dintii mai mici,dar nu este o regula.
Si sa vedeti ce bine o sa va simtiti dupa albirea dintilor,o sa va vina sa radeti si sa zambiti de cate ori aveti ocazia
.
Si ca in orice chestie exista 2 tabere:pro si contra.Eu am ales sa fiu in cea pro si nu regret.Ce ..doar nu o sa imi cada dintii de la albire?Plus ca avand "pile" la stomatolog,o sa imi fac o proteza de toata frumusetea
Glumesc,bineinteles!
A!!! si la Dr mea sunt cativa pacienti care cu ocazia asta au reusit sa renunte la fumat tocmai pt ca au pus mai presus aspectul dintilor.
Si ia ganditi-va putin,de albit ne albim 1 data la 5 ani si asa nu e sigur,poate fi si la mai multi ani,depinde de la caz la caz,in schimb de vopsit parul il vopsim (nu e cazul meu) de cateeee ori pe aaan???
Vera si Vladutz( 2 ani si 4 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Mada spune:
eu mi-am facut albire tot cu Opalescence in 2003.
exact cum au spus si celelalte fete, se fac niste mulaje din silicon (gutiere) si ti se da solutia de albire in niste seringi speciale
pe mine m-a costat atunci 100 de dolari sus si 100 jos.
vad ca am platit cel mai mult
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
machioza spune:
Eu mi-am facut doua tipuri de albire:una in cabinet(cu un gel aplicat pe dinti si lasat sa actioneze la lumina unei lampi fotopolimerizabile- plata era pt fiecare dinte in parte)-care a avut acelasi efect ca o spalare cu bicarbonat
,iar cea de-a doua facuta acasa,cu Opalescence(gel ,gutiere si pasta de dinti speciala ;costul 100$- ambele arcade),pe durata a 7 zile -a avut efect dupa prima zi,la sfarsitul perioadei ,dintii aratand PERFECT
.Dupa doi ani ,arata aproape la fel,tinind cont ca sant fumatoare si bautoare de cola.Procesul de albire a danturii este asemanator cu cel al decolorarii parului si nu este indicat sa se repete mai devreme de 2 ani de la albirea precedenta.EU SANT PENTRU!