Viata in Germania (33)
Raspunsuri - Pagina 14
roxy spune:
buna fetele.Am facut o boacana de zile mari .Binenteles ca intentiile au fost dintre cele mai bune , dar a iesit cam rau.Sa va spun ce am facut si poate ma ajutati cu o idee ce pot face.
Eu nu am stiut ca sotul meu a reanoit contractul cu cei de la Telekom pentru un an si azi a venit pe la noi o frau de la Alice care foarte amabila si pusa pe prezentare a facut ce a facut si am semnat contract cu ei , pentru ca mi s-a parut ca e mai avantajos pentru noi ,mai ales ca eu sun mult in tara si la Telekom e cam scump.Acu ma gandeam eu ca fac o surpriza , dar cand colo surpriza am avut-o eu cand mi-a zis sotul ca nu poate anula contractul cu cei de la Telekom .Eu acu ce fac ,cum dreg busuiocul.Hilfe ...ca nu stiu cum sa o dreg.
Roxy mamica lui Cristi(05 iunie 2000)
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
tinatache spune:
quote:
Originally posted by roxy
buna fetele.Am facut o boacana de zile mari .Binenteles ca intentiile au fost dintre cele mai bune , dar a iesit cam rau.Sa va spun ce am facut si poate ma ajutati cu o idee ce pot face.
Eu nu am stiut ca sotul meu a reanoit contractul cu cei de la Telekom pentru un an si azi a venit pe la noi o frau de la Alice care foarte amabila si pusa pe prezentare a facut ce a facut si am semnat contract cu ei , pentru ca mi s-a parut ca e mai avantajos pentru noi ,mai ales ca eu sun mult in tara si la Telekom e cam scump.Acu ma gandeam eu ca fac o surpriza , dar cand colo surpriza am avut-o eu cand mi-a zis sotul ca nu poate anula contractul cu cei de la Telekom .Eu acu ce fac ,cum dreg busuiocul.Hilfe ...ca nu stiu cum sa o dreg.
Roxy mamica lui Cristi(05 iunie 2000)
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
kein Wiederrufsrecht? La Alice acolo nu poti anula in termen de x ore de la semnare? Ce Kündigungsfrist aveti la ambele? In cel mai rau caz platiti 2 pana la anulare dar in vine greu sa cred ca nu exista nici o posibilitate sa anulezi un contract.
Cristina
sfarsitoarea spune:
Roxy, in Germania orice contract se poate rezilia in termen de 14 zile de la data incheierii. Le trimiti un mail sau o scrisoare si ii suni. Daca trimiti mail la serviciul clienti in mod normal trebuie sa se intoarca automat un mail cu numarul de inregistrare.
Si ce mai stiu eu cel putin asa am inteles cand a navalit peste mine cu oferta cineva de la Alice, ca poti inceta cu abonamentul la ei in orice clipa.
Mult succes si apropo, oferta oamenilor de la Alice e chiar buna. 50 euro flat pe internet, in Deutschland si 500 minute cu Europa.
sigrid26 spune:
Fetele am si eu o intrebare, Marc a lui MamicaDulce are magengrippe, vineri ar trebui sa vina la mine , daca avetzi idee care e calea de transmitere a virusului si durata in care ar fi contagios.
Planuisem si noi o intalnire...........
Mamica de printesa de 4 anisori
copiloi spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Fetele am si eu o intrebare, Marc a lui MamicaDulce are magengrippe, vineri ar trebui sa vina la mine , daca avetzi idee care e calea de transmitere a virusului si durata in care ar fi contagios.
Planuisem si noi o intalnire...........
Mamica de printesa de 4 anisori
Am dat o cautare pe google......prea multe nu am gasit, dar peste tot se mentiona ca Magengrippe este contagiosa si se transmite foarte usor.
Sanatate multa lui Marc!!!
Alina
tinatache spune:
alina (copiloi) Magengrippe poti lua si din autobuz sau daca stai 5 min de vorba cu vecina, sau daca copilul e rezistent poate sta botic in botic cu un copil bolnav si nu o ia. eu stiu ca e contagioasa inainte de eruptie, nu dupa. Voi faceti cum vreti dar daca te iei dupa cate boli au astia mici chiar ca nu te mai vezi cu nimeni.
Apropo, cand mergeam cu Andra la Krabbelgruppe a fost o faza misto: vreo 4 copii din 6 au avut, eu cu Andra n-am avut nimic iar un copil i-a dat-o rapid maica-sii care a fost bolnava iar cupilu n-a avut nimic. :))
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
narcisa spune:
Cristina are dreptate cu Magengrippe, e contagioasa. Eu as amana vizita cu o saptamana. Chiar nu e lustig puteti lua de la mic la mare, eu am luat o sg.data de cind sint aici si am zis ca-mi dau duhul 2 zile. Intr-adevar poti lua de oriunde, dar daca poti s aprevii de ce sa nu o faci?
Eu personal as amana intilnirea, daca se vindeca pina vineri e OK.
Noi acum 2 ani am plecat in RO cu copiii bolnavi de asa ceva(aveam biletele de avion si n-aveam incotro), s-au molipsit parintii mei de la pitici, vecinii si copiii lor, noroc ca nu tine decit cca.48 de ore la adulti, la copii poate dura mai mult eu asa stiu si din experientele avute cu ai nostri.
narcisa
vikinga spune:
Cristina stiam ca te poti muta la o alta gradinita. Insa trebuiesc facute niste formalitati, practic iti trebuie o aprobare. De ce nu intrebi tu la gradinita Y din zona cealalta si vezi exact cum ii zice respectivei hirtiute si de unde se elibereaza. Eu am fost la un pas sa fac asta, trebuia sa merg pe festland sa fac rost de aprobare, dar am gasit alta gradinita unde nu am avut nevoie. Am fost sfatuita chiar de o educatoare asa in privat ca o stiam, sa ziceam acolo ca nu ne place gradinita de care apartineam, ca vreau sau am un job in zona aia, ca vrem sa ne mutam acolo si avem chiar si o oferta. Ceva de genul asta. Oricum practic nu esti atit de fortat sa accepti gradinita de care apartii. Mai ales cind nu esti multumit de educatoare sau mai stiu eu ce. Se poate.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
vikinga spune:
Sigrid magengrippe se ia rapid! Si daca la copil trece in 2 zile, daca o luati voi ca adulti aveti sanse sa zaceti si mai mult. Serios. Voma, diaree, temperatura. Asa se manifesta. Uneori pot fi forme mai usoare, adica numa' diaree si senzatia de voma asa febra nu cine stie ce dar si cind e cite un virus mai forte asa e nasol rau de totAici pe insula se face destul de des, cica o aduc turistii. De cind sunt aici am facut-o de vreo 5-6 ori si copilul la fel. De asta stiu atitea amanunteVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Himmelsduft spune:
Multa sanatate la Marc!
Voi fetele sper ca sinteti sanatoase si nu a dat raceala pe la voi.
O seara placuta va doresc,
Himmelsduft
calut