Viata in Germania (33)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Multumesc mult pentru informatii...sinteti niste dragute
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
narcisa spune:
Osna, tu parca scriai ca ai gasit lapte condensat indulcit deja caramelizat; m-am uitat si eu intr-un supermarket rusesc dar n-am vazut. Mai tii minte ce scria pe cutie????
Multumesc
narcisa
osna spune:
ups narcisa nu eu am zis,lapte condensat am vazut la real,dar nu stiu cum este...caramelizat sau nu,era la doza de tabla micuta.
16+
narcisa spune:
Osna, scuze, mie asa imi ramasese in memorie, lapte condensat am gasit si eu dar cineva cine oare??? imi amintesc eu sa fi scris aici ca a gasit cutii cu lapte condensat deja caramelizat si facuse o crema cu unt.
Asta e!
toate cele bune
narcisa
tumpi spune:
narcisa, uite Livia spunea de lapte condensat caramelizat
quote:
Originally posted by livia
Ma puteti ajuta?
Mergem in Ro cu masina si am vrea sa ramanem peste noapte la vreo pensiune.Stiti,prin Arad ceva serios?
Multumesc mult!
ps:eu am cumparat lapte condensat(gata fiert-caramelizat)de la un magazin rusesc.Am amestecat cu un pachet de unt si a iesit o crema excelenta cu gust de caramel pt.prajitura cu foi de napolitana.Crema este buna si pt.tort dar trebuie insiropat inainte.
pupiiici!
livia
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
livia spune:
da,eu am cumparat laptele condensat gata karamelizat...a costat 1,49 eur
si pe cutie scria :gezuckertes kondensmilch-erzeugnis karamelisiert wärmebehandelt 8%fett,45%zucker,cremig,395g-verwendungsempfehlung:zur Zubereitung einer Karamel-creme,zum Backen,als leckerer Brotaufstrich.
Cam atat scria...
pusic!
ps:fetele daca nu gasici,ce ziceti,va trimit prin posta???
Veve spune:
...34
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6