Bebelusi de iulie-august 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Dede, sanatate multa mamei tale.
Anis, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
truli-luli spune:
Ande_ea am vazut si eu pozele cu Tudor. E un scump! Mie mi se pare ca seamana cu fetita mea sau fetita mea seamana cu el, ca e mai tinerica cu cateva zile Si ea are gropita in obrajorul drept, dar spre deosebire de Tudor, la ea e mostenire de la tati. Tudor sigur seamana cu tine. In plus, de cand cu raceala, si ea adoarme doar leganata in scaunul de masa si acum nu o mai pot dezvata
Anis ma bucur mult ca ati ajuns cu bine acasa. Multi pt Ingrid cea viteaza. Sper sa isi revina cat mai repede. Ai dreptate cand spui ca te apuca groaza legat de iesitul afara. Nici eu nu stiu ce sa mai fac. Se pare ca incalzirea vremii e cea care a trezit virusii la viata si la facut necazuri Doctorii spun ca virozele sunt normale pana la varsta de 2 ani si pot fi chiar benefice pt ca le intaresc sistemul imunitar. Dar nici unei mame nu ii place sa isi vada puiul chinuit
In alta ordine de idei...grea misiune ti-ai luat sa pupi toate fetele care s-au gandit la voi. Cred ca numai la nunta ai mai impartit atatea pupaturi
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by laura_barb
[Daca aveti timp, www.dropshots.com/laurastan" target="_blank">aici e un filmulet cu Alexandru. Tuica era veritabila. Numai bautul a fost actorie.
Laura cu bebe Alex
Sunt atat de mare!
Am vazut filmuletul cu Alex cel vesel si ...insetat E un baietel deja, foarte activ si lungan. Cati cm are, ca mie mi se pare foarte inalt manechinul tau?
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
aricel spune:
Buna fetelor.
Vad ca sunteti cateva cu copilasi bolnavi sau au fost, va doresc sanatate multa la bebelusi si multa putere voua.
Rar mai trec si eu pe la voi si asta nu ca nu as vrea dar timpul......Noi suntem mari 7 luni si 18 zile mergem in patru labute de nu ne prinde nimeni si cum prinde ceva de agatat se ridica si in picioare , toata ziua trebuie sa stau numa dupa el sa nu se loveasca .
Tocmai ne-a dat si primul dintisor fara probleme doar ca nu prea vrea sa manance.
Aricel si bebelusul Brendon
joker spune:
E super filmuletul!!!
Am incercat si noi dar de Craciun..cu vinul lui tati...dar nu ne-a placut mirosul...
Laura, e lungut pustiul tau..ce lungime are?E mai lungan ca Edut??Imi pare bine ca nu suntem singurii "plavani" pe aici....
Chiar, un top pentru cei mai lungi bebelusi nu exista...adevarul e ca sunt cam greu de masurat corect...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
hristina spune:
Simona, pe unde esti? Sunteti bine, sanatosi?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
corbioana spune:
Buna seara fetelor!!!!!!!! Am o veste tare buna (pentru mine ) dar nu puteam sa nu o impartasesc cu voi pt ca ati fost atat de dragute cu mine: AM GASIT VERIGHETA!!!!!!!!!!!!!!!!!Era intre doua bluze in dulap, azi am tras de una sa ma imbrac la sala si ce vad???? Yupeeee am topait mai cu spor azi la sala eheheheeee doamne ce ma bucur, azi si fusesem sa vad unde pot da comanda....
Ella pt mica ta sa se faca repede bine si sa fie totul ok!
Andreea, Tiabafta la concurs !!!!
Anis bine ca ati scapat cu bine si sunteti ok acasa!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
hristina spune:
[quote]Originally posted by corbioana
Buna seara fetelor!!!!!!!! Am o veste tare buna (pentru mine ) dar nu puteam sa nu o impartasesc cu voi pt ca ati fost atat de dragute cu mine: AM GASIT VERIGHETA!!!!!!!!!!!!!!!!!Era intre doua bluze in dulap, azi am tras de una sa ma imbrac la sala si ce vad???? Yupeeee am topait mai cu spor azi la sala eheheheeee doamne ce ma bucur, azi si fusesem sa vad unde pot da comanda....
Bravo, sa te bucuri de ea si de tot ce inseamna, multi ani sanatosi!
Sa-ti aduca numai fericire, bucurii si impliniri!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
MONAI spune:
M-am distrat mai inainte cu pozele Andreei si a lui Acusor si cu filmuletul Laurei. Pupam flacaii.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
beby spune:
buna fetelor,am revenit cu vesti bune,Biancutei i-a iesit cel de al treilea dintisor.de data asta nu a mai facut febra,si maninca binisor.adora spanacul,branzica,marul,banana si portocala.de fel nu e mofturoasa,dar nu suporta desertul la borcanas,banana cu capsuni.acum sta foarte bine in fundulet,si mai nou ii place din ce in ce mai mult sa stea pe burtica.ce ma supara e ca nu pot sa o dezobisnuiesc de suzeta.ce sa fac?