Bebelusi de iulie-august 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
andre_ea spune:
Anissssss, ce bine ca ati venit acasa! Ce-a fost mai greu a trecut. Pupam Ingrid cea frumoasa, sa nu mai fine bolnavioara!
Starchi, multumim frumos! Si mie mi-a placut mult poza aceea, de aia am pus-o. Poate reusesc sa si termin albumul. Sa stii ca si eu l-am vazut pe Matei, e un scump. Avem numai copii frumosi.
Cuscra, ce bine ca poti iesi afara. Eu sunt consemnata la domiciliu, ca e Tudor mucios. Maine merg neaparat la dr. ca a inceput sa-mi fie teama.
Eu cica eram la cura de slabire. Da' m-am umflat de mucenici. Trebuia sa ma orientez mai bine cand sa incep cura.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
joker spune:
Concursul se numeste babystar si apare pe siteul de la babyexpo....
Nu merge deloc in patru labe...dar a inceput sa paseasca..timid, ce e drept..in picioare...
Anis, ma bucur ca totul e mai bine acum...
Venim si noi sa ne uitam la voi...sa va facem galerie
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Dianami spune:
Anis, bine ati revenit! Cum se mai simte Ingrid? I-a revenit pofta de joaca? Papa bine? Incearca sa te refaci si tu, ca ai trecut printr-o perioada extrem de grea, intai cu dintii (apropo, cati mai are?), apoi cu bronsiolita asta......trebuie neaparat sa te odihnesti un pic.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
laura_barb spune:
AniS si Ingrid, sa aveti parte de multa sanatate! Si de multa dragoste! Si uite, un pupic de la noi!
Daca aveti timp, www.dropshots.com/laurastan" target="_blank">aici e un filmulet cu Alexandru. Tuica era veritabila. Numai bautul a fost actorie.
Dianami spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Eu cica eram la cura de slabire. Da' m-am umflat de mucenici. Trebuia sa ma orientez mai bine cand sa incep cura.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
Si eu, si eu ! Azi nici nu am mancat altceva !
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
quote:
Originally posted by laura_barb
AniS si Ingrid, sa aveti parte de multa sanatate! Si de multa dragoste! Si uite, un pupic de la noi!
Daca aveti timp, www.dropshots.com/laurastan" target="_blank">aici e un filmulet cu Alexandru. Tuica era veritabila. Numai bautul a fost actorie.
Laura cu bebe Alex
Sunt atat de mare!
Laura, ai grija, ca daca prinde paharul singur ....
Dianami spune:
Dede, sanatate multa mamei! Mersi de aprecieri, nu sunt puternica, sunt doar mama... si asta spune totul, pt. copiii nostri facem orice.
Ella, asteptam si povestea ta! Ai fost la medic cu puiul?
Gabirus, felicitari pt. dintisor!
Andre_ea, Tia, si noi cui facem galerie ?
Cuscra, pe unde esti? Sper ca nu ati facut vreo reactie de la vaccin. I-au facut analizele lui Mario?
acusor spune:
Ella2000, saru'mana de intrebare. M-am prins de ce tuseste Teo. De la saliva si de la degete. Isi bage degetele pana la cot sa ma streseze pe mine si il apuca tusea. Era ciudat ca ziua, cand stateam cu el nu tusea.
Anis, ce bine ca ati venit in sfarsit acasa! Cred ca esti daramata. Ingrid a terminat cu tratamentele?
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
hristina spune:
Anis,pupici frumoasei tale! Sa se faca bine, bine, sa poti sta afara linistita!
Andreea, sanatate lui Tudor! Mucenicii fac bine la stomac, chiar daca mai adauga ceva si pe corp!
Laura barb, am vazut filmuletul cu cheliosa Alexandru! Ce lungan e!
Gabirus, sacreasca dintoselul mare si sanatos!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
Andreea, ti-am vazut pozele cu Tudor cel simpatic! Doarme in scaunul de masa? A mea n-are stare nicio secunda, zici ca e pe motocicleta!
Oricum, e dulcic si frumusic!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos