Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Codruta eu ii dau marul cu biscuiti,dimineata pe la 10 si ii place mult,asa i-am dat si don-soarei,poate sunt mai de moda veche,cerealele i le dau pe la 18-19 seara.
Apropo de dormit cu copii in patsi Andra se invatase sa doarma cu noi de abia am dezvatat-o ca ne era mila de ia ca se punea pe un plans....pana a inceput scoala a mai venit si treptat treptat sa dezvatat mai vine si acum dar foarte rar sau ma cheama sa stau cu ea pana adoarme este mamoasa....prichindelul deocamdata doarme in patut...

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor! La multi ani Maria-Ilinca, Maria, Iustin, Alexia Maria, Monica Maria si Antoine-Nicolas!

serini, bine ai venit!
kid, sa va fie de bine botezul! Si nasha mea m-a "certat" ca n-am fumat o iarba. Faina ideea ta cu weekendul dedicat familiei.
irina, primesti si de la mine 10 kg? Ca restul de 2-3 le dau singura jos.
tonnia, ma bucur ca a iesit bine analiza.

Fetelor care lucrati prea mult: sa stiti ca sint si in romanica firme unde se lucreaza 8-9 ore pe bani buni; eu i-am gasit pe nemtii astia care nu se omoara cu orele suplimentare. Cel putin in Germania, cind am fost, la ora 5 rupeau usa, nu mi-a venit sa cred.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Anyacred ca ai dreptate, dar eu cum am deja 30 de ani as fi avut si ceva practica si cred ca ar fi fost taman bine he he. In plus cu cititul asta cred ca tre' sa ai grija si ce citesti ca eu am bantuit netul in prima luna in legatura cu prematurii si numai lucruri nashpa am citit printre care si ca ar fi primii care sufera de sindromul mortii subite. Asa ca in momentul in care l-am vazut intamplator ca nu are dificultati de respiratie intr-o seara cand dormea - de fapt asta am crezut eu ca peste vreo luna, cand mi-a vomat prima si una din putinele dati mi-am dat seama ca era spasm de voma - am facut cu randul cu mama la pazit copilul in somn 2 nopti si 2 zile , desi mama imi tot zicea saraca sa stau linistita ca ei nu i s-a parut ca se sufoca. Si cate si mai cate spaime am trait, ca sa nu mai spun ca era sa dea cupilu' in hernie strangulata ca fraiera de ma-sa nu s-a prins pana s-a facut umflatura cat o nuca . Ufff, tare grele au fost primele luni desi acum, dupa ce au trecut, imi dau seama ce fraiera am fost. Si sper din tot sufletul sa fiu in stare sa o ajut pe vara-mea sa treaca mai usor peste ele ca poate asa nu-si pierde laptele. Na, ca m-am descarcat dar m-au napadit amintirile cand m-a sunat aseara sa-mi dea vestea.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am vazut si eu la stiri despre Laura Stoica. Dumnezeu s-o odihnesca .

Va multumesc de transferul de kg zau ca as lua daca s-ar putea. Vedem noi la intalneala ce se poate face .

Tonnia felicitari pt urocultura negativa. ouf... ai scapat...
Cat despre cereale cu mar eu zic ca trebuie sa prinda gust pt mancare in general, nu conteaza cu care gust incepi (parerea mea). Cu supa eu cred ca trebuie sa gasesti combinatia care e pe gustul lui. Eu am incercat la inceput doar cu morcovi si nu a vrut deloc. Apoi am pus cartof si a fost ceva mai bine, dar nu era mare fan (cred ca morcovul fiert e baiul). Oricum Vladut o mananca doar daca e acra (lamaie sau 1 lingurita de iaurt).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Simodina si sora mea a nascut mai repede exact din aceasi problema,nepotelul a avut 2,380 kg si acum la 2 luni are 4,400 kg papa tit la greu,sora mea sta in Germania si nu am putut sa fiu alaturi de ia numai prin intermediul telefonului,o sa-i fi de mare ajutor mai ales ca acum ai experienta.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nadina, sanatate multa verisoarei si bebeului ei. Sa-i spui ca ne gindim la ea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani bebelinilor aniversati ieri si azi!
Sanatate multa celor bolnaviori

Ce cosmar cu Laura Stoica, era atat de tanara si avea si un bebe in burtica.Doamne cata nedreptate.Au avut "norocul" sa moara impreuna, asta e singurul lucru care imi opreste revolta care o simt
Serini, bine ati venit

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetili, fetili, cu voi nu se mai poate...nu mai pot tine ritmul asta, sa stau pe indelete sa citesc si sa raspund...trebuie sa ma invat sa citesc printre randuri si in diagonala
Cristell, de ieri vroiam sa-ti scriu legat de oki; stii ca si eu am avut aceasta problema, spun, am avut, ca asa sper sa fie; a mea fata facea tot timpul cojite la oki, uneori se scula cu ei lipiti, tot timpul tratamente peste tratamente, eram innebunite amandoua; ce-i drept i-am dat pana acum doar Tobrex, cate o saptamana, apoi pauza , apoi iar si iar; ser fiziologic spalaturi non-stop de cand avea Ana o saptamana; am chemat oftalmo si mi-a spus ca porbabil are canalele lacrimale infundate, sa incerc alte picaturi si daca nu se rezolva, la sondare cu noi; nu i-am dat picaturile respective pt. ca nu erau recomandate bb-ilor pana-n 6 luni si m-am dus la Oftapro; acolo, cam acelasi lucru ca sunt canalele infundate dar sa mai incerc inainte de desfundare alte picaturi, Okacin pe nume; i le-am dat o saptamana si de-atunci nu mai are nimik fata!!! acum sunt cam 3-4 sapatamani de atunci si nu-mi vine sa cred, Doamne ajuta! Probabil ca fata avea totusi doar un microb si ii faceam aiurea interventia cu canalele; aaa, sa nu uit, nu stiu cata importanta a avut si masajul facut odata cu ultimele picaturi; poate a avut si el efect! a mea avea ceva lacrimi, nu multe dar care se transformau in kestiile alea nasoale si in final in cojite...vezi ca la EMilia Irza se face sondarea fara anestezie generala pana la 6 luni - doar cu anestezie locala - la Oftapro se face doar cu anestezie generala, cu inhalant, mascuta pe fata; si kestia aceea ca trebuia sa vii pana la 3 luni nu prea e valabila, eu m-am dus si mi-a spus dr. sa mai stau, sa-i dau picaturi etc, sa vedem cum evolueaza; Sanatate!!!
Karmenutza, tu incearca mai intens cu masajul daca nu aveti lacrimi...poate are vreun efect; eu am observat ca-i curg lacrimile mult mai bine dupa ce i-am facut o saptamana masaj!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Pana am editat eu mesajul ati mai scris o pagina .

Ioana hai ca iau de la tine kg ca esti mai aproape, ca pana vin de la Dana prin posta . Si eu subscriu la firme cu program normal si salariu bun (nu cred ca e asa bun ca la firma Ioanei, dar as vb prostii daca m-as plange).

Marlena 10kg zici.... hehe... frumusel si grasunel . E bine ca e papacios . Din fericire nici eu nu mai am pb la capitolul asta. Sambata ii bag si eu ou si apoi ficatel. sa vedem daca ii place.

Simodina sanatate micutului si proaspetei mamici.

serini bine ai venit! hai la povesti... Si voi fetelor noi ca demuuult tare nu ati scris. Va punem absenta in catalog .

Veronica nu cred ca statul mult pe burta sa fie vreo pb. Anya20 ne poate lamuri mai bine, dar Vladut iubeste pozitia, la inceput chiar plangea cand il intorceam pe spate. Oricum daca oboseste il vezi si il intorci. Eu cand il intorc ii pun repede in fata o jucarie si ma apuc de vorbit repede sa-i distrag atentia de la miscare . Si la noi kk e de toate nuantele, nici nu stiu cand sa-mi fac pb . Poate ai papat tu ceva diferit...

Gata ca iar se schimba capitolul pana trimit eu mesajul !

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata, buna dimineata! Fiindca-i vineri imi fac si eu damblaua si intru pe net de la birou dar vad ca trebuie sa ma grabesc cu postarile inainte sa inchideti capitolul

Intai de toate LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei: Maria, Iustin, Alexia Maria, Monica Maria si Antoine-Nicolas!
Sa-mi traiasca si mie fata!

Pe urma bun venit in gashk lui serini!

Revin...

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput