Gerovital - pareri. Folositi?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Madutza,tu intrebi ce crema sa alegi din gama Gerovital Plant sau H3? Daca H3 de la ce firma?

Angelito, incearca Crema hidratanta de la Gerovital Plant (Farmec Cluj) sau cea de la Aslavital sau din gama Farmec: crema hidratanta cu echinacea sau cu galbenele.

Mitumac, vezi sa nu iti fie prea grasa cea de la H3 sau acum depinde care H3 facuta la Bucuresti sau Cluj..

Dulcetica, depinde ce anume ai incercat...Este facuta la Cluj sau la Bucuresti? Cele facute la bucuresti sunt mai grase....Poate nu ai nimerit crema care ti se potriveste cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Teolina, m-am hotarat sa iau Gerovital Plant Hidratanta (de zi) si H3 pt. noapte.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Am avut o tentativa cu Gerovital Plant - crema hidratanta de zi, dar nu mi-a placut deloc - era lipicioasa si nici nu-mi simteam tenul hidratat cum trebuie.
Acum folosesc Gerovital - Prof. dr. Ana Aslan: crema hidratanta de zi, crema nutritiva de noapte pentru piele uscata, crema emolienta pentru ochi si gel contur ochi (pe ultimele doua le alternez: crema emolienta seara si gelul dimineata). Ma simt foarte bine cu toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

quote:
Originally posted by mitumac

voi incerca si eu gama Gerovital H3...tot eram in cautarea unei creme...desi inca mai am ...ceea ce folosesc acum...adica Nivea...problema mea este ca dimineata o folosesc ca baza la machiaj si pt ca ma grabesc la serviciu transpir si fata este uda...si imi displace....poate aici nu voi mai avea aceeasi problema...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Buna fetelor...vin din oras si nu mi-am luat crema Gerovital H3...am zis ca la Unirea o fi scumpa si nu am intrebat...dar in alt magazin pe langa Unirea, avea Gerovital H3 crema de zi pt piele uscata...32 lei...mi s-a parut mult...voi cam cat ati platit pt produsele Gerovital H3 Prof. Ana Aslan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Prin farmacii si la Unirea atata este..Eu am luat-o din carrefour si era 240mii vechi.Gama H3 este cea mai scumpa pentru ca ei spun ca este cea pt export si normal preturile sunt mai ridicate.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

merci cait....voi mai incerca sa o caut... in aceste conditii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Chiar astazi mi-am cumparat doua cutii de Gerovital Plant de la un magazin romanesc
Folosesc de multi ani (cu intrerupere ce-i drept) gama asta si ma declar "in love with it". Vorba unei fete de mai sus, nu stiu ce m-as face fara ea.
Eu am tenul cu tendinte grase si cu toate astea, toata iarna am folosit Gerovital H3 si sint suuuuuper incintata. Nu exagerez, primesc complimente la greu pentru tenul meu chiar de la fete mai tinere..Pielea arata asa suplu si elastic.. E drept ca pina la 30 de ani nu am avut nici urma de riduri sau cearcane, dar, hei, folosesc creme pe fata de la 15 ani! (preventiv cica!) Ca rideau toti de mine cind ma vedeau ci cit sarg ma cremuiam zi de zi si seara de seara, iar acum ma lauda...

Abia acum am inceput sa vad primele liniute la ochi..
Am incercat creme de renume scumpe in draci si nu m-a dat pe spate nici una. Sint bune, la fel de bune unele, altele sint oribile iar preturile sint prohibitorii. Brr!

VIVA Gerovital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, eu nu m-am dat niciodata cu crema pe fata, doar pe burta cand eram gravida. Acum ce sa zic am ten gras si daca ma dau ma umplu de puncte negre. M-as da ca mi-e frica de riduri, dar nu-mi aduc aminte. Credeti ca aceste creme sunt bune pentru ten gras??? Este cineva cu ten gras sa-mi zica si mie daca s-a umplut de "bube"?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
Originally posted by madutza

So, m-am hotarat sa optez pentru Gerovital Plant, crema de zi si pe cea H3 pt. noapte (e prea graza pt tenul meu cred si noaptea trebuie una asa mai grasa si mai puternica). Acum mai am alta dilema: Crema hranitoare (nourishing) sau hidratanta? Ca sunt doua feluri...Din cate am citit cea hranitoare ar fi mai buna pt. tipul meu de ten. Voi ce stiti despre diferenta dintre cele doua? M-am hotarat sa imi iau un gel contur de oki si lotiune tonica, dupa ce mi se va taermina cea pe care o am. De emulsia demachianta cu argila de la Asla Vital sunt foarte incantata!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Manduta eu folosesc crema de zi hidratanta si sunt super multumita,
tenul meu este mixt un pic spre gras, si arata intr-adevar hidratat, de cand o folosesc.

Vorba lui Allure, nu mai folosesc alte creme, m-am cam lamurit cu multe dintr ele, costa mult si iti strica si fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

si eu sint f. multumita de gerovital si imi cumpar ori de cite ori vin in tara. e la fel de bun ca Roc sau Olay age defying ... care sint de 10 ori mai scumpe

Mergi la inceput