Gerovital - pareri. Folositi?
Raspunsuri - Pagina 5
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Buna, eu nu m-am dat niciodata cu crema pe fata, doar pe burta cand eram gravida. Acum ce sa zic am ten gras si daca ma dau ma umplu de puncte negre. M-as da ca mi-e frica de riduri, dar nu-mi aduc aminte. Credeti ca aceste creme sunt bune pentru ten gras??? Este cineva cu ten gras sa-mi zica si mie daca s-a umplut de "bube"?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Eu am ten mixt, dar cea mai buna prietena a mea are ten gras si se impaca fff bine cu Gerovital pt ten gras.
Daniella, mama lu'Alexis
angelito spune:
Fetelor, care sunt produsele Gerovital pentru ten gras?
Si de care Gerovital Plant vorbiti - produsele noi, cu capac verde, sau cele vechi, care sunt prezentate pe site (farmec.ro)?
Eu ma tot uit pe site si nu reusesc sa ma lamuresc care-s produsele pe care le recomandati voi...
mitumac spune:
mi-am luat gerovital.....

din cora...la oferta...un lapte demachiant si o crema de zi pt ten uscat la numai 14,6 ron....sa vedem acum cum sunt???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
Fiquelle spune:
Cred ca sunt bune produsele...nu stiu crema, dar eu am fond de ten si e ff bun, nu vad nici o diferenta intre el si L'orealul ala de 500.000 lei...iar asta a costat 80.000 lei si se intinde super!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Anderra spune:
de la AslaVital folosesc si sunt foarte multumita de Aslavital masca tratament pentru regenerarea parului, cu Argila speciala. masca imi place si o folosesc ci spor, cu samponul din aceeasi gama nu m'am inteles si pace. i l'am pasat mamei care e foarte fericita..deci, depinde de la om la om.
pup,
Adrriana spune:
Fetelor,pentru ridurile de expresie din jurul ochilor ce crema recomandati?...pentru varsta de pana in 30 ani...
happy33 spune:
Fetelor, aduc din nou in discutie subiectul despre produsele Gerovital. Sunt intr o mare dilema. M am trezit si eu sa i iau o crema mamei mele dela aceasta firma si am constatat ca nu se mai gasesc cele prod. de Gerovital cosmetics, adica facute pentru export. Au bagat o linie nou facute la Cluj, care contin 4 parabeni, petrolatum si omultime de nenorociri ca numai naturale nu mai sunt.
Ce ma sfatuiti sa cumpar? Din ce gama? Mai exista originale? Please. Merci.Pupici
briza_marii spune:
Mie la plafarul de unde cump mi-au zis ca nu mai exista cele pt export, originale, ca de, am intrat in UE si nu-i mai lasa sale fabrice!!!! Probabil ca Loreal...si alte firme din domeniu si-au dat seama de pericolul Gerovital, asa ca au facut presiuni (de ce mai avem masini pe benzina, cand exista motor pe apa? si multe altele..
)
briza_marii
poze
eva-maria spune:
ati folosit lapte hidroactiv anticelulitic de la gerovital plant (professional line)? l-am vazut la farmacie si m-ar tenta ca am niste probl. cu celulita, dar nu stiu daca da rezultate.