Gerovital - pareri. Folositi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Care-s in general ingredientele la produsele astea? Adica ma intereseaza cat is de naturale , sa am si eu idee :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Va sfatuiesc sa va faceti ceva stoc de Gerovital, ca se pare ca nu urmeaza zile bune pt el:
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=44&art=10231&cHash=3a554928d9
Am citit articolul asta azi si m-am enervat la culme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Folosesc de ceva timp Gerovital si Farmec si observ o imbunatatire a tenului meu, unul tare dificil, acneeic, gras. Am incercat mai multe game straine, laudate, scumpe si nu mi-au priit deloc, am probat cu retinere gama Gerovital si mi-a furat "inima"..As fi tare disperata daca s-ar stopa fabricarea ei..

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Inteleg ca se refera doar la medicament totusi, dar nu stiu totusi ce se va intampla cu cosmeticele.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Si eu am primit cadou un gel pentru ten (fiindca eu nu folosesc sapun pt fata) care imi face foarte bine, deci cred ca voi mai apela la produsele lor.

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Asa e, fetelor, nici eu n-am inteles din articol ca se va stopa productia cosmeticelor, doar a vitaminei respective.

In alta ordine de idei, ce produse Gerovital ati incercat si v-au placut, pentru ten mixt/gras/sensibil/deshidratat si usor acneic (hihihi, se pare ca le am pe toate!)? Ca ma tot tenteaza si pe mine, dar nu stiu ce sa aleg...

Mi-am luat la un moment dat crema hidratanta si seboreglatoare din noua gama pt ten cu probleme (de la Gerovital Plant, noua formula), compozitia e excelenta, dar am renuntat la ea pentru ca nu era suficient de hidratanta.

Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

So, m-am hotarat sa optez pentru Gerovital Plant, crema de zi si pe cea H3 pt. noapte (e prea graza pt tenul meu cred si noaptea trebuie una asa mai grasa si mai puternica). Acum mai am alta dilema: Crema hranitoare (nourishing) sau hidratanta? Ca sunt doua feluri...Din cate am citit cea hranitoare ar fi mai buna pt. tipul meu de ten. Voi ce stiti despre diferenta dintre cele doua? M-am hotarat sa imi iau un gel contur de oki si lotiune tonica, dupa ce mi se va taermina cea pe care o am. De emulsia demachianta cu argila de la Asla Vital sunt foarte incantata!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu folosesc produsele din gama Asla Vital.(demachiant,crema,tonic).Eu am tenul mixt si ma enerveaza ca ei au cosmetice doar pt tipurile de ten-uscat,gras..parca si normal..dar pt tenul mixt,nu au.Iar tenul meu inafara de faptul ca e mixt e si sensibil..si rar gasesc o crema/demachiant/tonic(le iau mereu din aceeasi gama/firma) care sa nu-mi irite tenul.Sunt multumita de ele,dar parca as vrea altceva,ceva mult mai bun...
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am luat varianta Ana Aslan pe ntru ten uscat crema de noapte si nu pot spune ca e foarte buna.Ce fel de creme profesionale si de unde le-ati luat?O sa mai incerc si varianta antirid sa vad daca e mai buna.Sint ieftine insa nu mi se par cine stie ce.Cele care se vind in occident or fi mai bune?Ce apreciaza la ele prin comparatie cu alte creme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

voi incerca si eu gama Gerovital H3...tot eram in cautarea unei creme...desi inca mai am ...ceea ce folosesc acum...adica Nivea...problema mea este ca dimineata o folosesc ca baza la machiaj si pt ca ma grabesc la serviciu transpir si fata este uda...si imi displace....poate aici nu voi mai avea aceeasi problema...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput